• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Uzese spanci zlato i to sa kakvim timom, ali izvuko ih stranac Braun.
Pre turnira niko od novinara ih nisu stavljali ni u uzi krug favorita, vec tek tamo negde 7, 8, ali ja sam znao, spanci su to, da ce se boriti za medalju.

Imali smo mnogo sreće. Imamo dva meča, sutra i u ponedeljak, i potrebno je da dobijemo samo jedan kako bismo sigurno otišli na Svetsko.

Da, neverovatno smo se izvukli posle one jako lose situacije, mislim da je ona pobeda protiv Grcke u Beogradu odlucila, mada nije jos gotovo, ali trebali bi da dobijemo treci sastav Grcke (kojima ta utakmica nista ne znaci, jer su se vec kvalifikovali), iako smo i mi u trecem sastavu, a ako i to failuje, onda bi morali sigurno da dobijemo Veliku Britaniju ovde i to sa pretpostavljam igracima iz Euro Lige.

Naučen greškama, pre svega da verujem Pešiću da će uraditi dobar posao, bio bih izuzetno oprezan. Najradije bih da rešimo to sutra. Dođemo li u situaciju da odlučuje jedan meč, nebitno što je kod nas, onda može da ode u oba smera. Video sam lično protiv Belgije kakav je on trenutno stručnjak, kako to sve izgleda u Nišu i kako je vodio meč, a videli smo i na evropskom prvenstvu njegovu očajnu pripremu za skoro sve mečeve.

Tako da, ajd da rešimo to sutra, ne radujem se ponedeljku ako budemo jurili pobedu.

Naučen greškama, pre svega da verujem Pešiću da će uraditi dobar posao, bio bih izuzetno oprezan. Najradije bih da rešimo to sutra. Dođemo li u situaciju da odlučuje jedan meč, nebitno što je kod nas, onda može da ode u oba smera. Video sam lično protiv Belgije kakav je on trenutno stručnjak, kako to sve izgleda u Nišu i kako je vodio meč, a videli smo i na evropskom prvenstvu njegovu očajnu pripremu za skoro sve mečeve.

Tako da, ajd da rešimo to sutra, ne radujem se ponedeljku ako budemo jurili pobedu.
Pa brete kakva Britatanija. Nju bi dobili prvom petorkom foruma. Evo, ja, Roki, Maxa, Eufrat i Jovcov [emoji2]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Izgubismo od Grcke, stara prica, vodimo 10 poena razlike celu tekmu i na kraju izgubimo :D
Sa tri evroligaska igraca Milutinov, Davidovac i Jaramaz, mi gubimo od grckih anonimusa...
Prva cetvrtina, 6 minuta pred kraj, rezultat bio 1:0 za nas, toliko o kvalitetu kosarke :D
Grci u zadnjoj sekundi trece cetvrtine pogadjaju trojku bukvalno preko celog terena i to ko da je bio momenat koji je sve okrenuo...

ali imamo vise srece nego pameti, Letonija pobedila Tursku sa 83 :74, tako da smo se kvalifikovali i ako izgubimo od Velike Britanije...

edit

ustvari, hold ur horses, ako izgubimo od VB, a Belgija pobedi naredne dve, bice izjednaceni sa nama, a posto mislim da imaju bolju medjusobni skor sa nama, oni bi prosli dalje, tako da nam izgleda ipak treba pobeda protiv Velikog Brata...

Last edited:
Razbismo vb skoro 20 razlike i plasirasmo se na sp konacno...
Prvo poluvreme je bilo ocaj, igrali smo skoro egal sa njima, ali smo se u drugom odlepili...

nisam mogao da gledam meč, ali ALELUJA... Iskreno, mislio sam da ćemo i ovo da failujemo :D

Brine dosta nekvalitet nasih igraca koji se ne zovu Jokic ili Bogdanovic, jedino da pokusamo sa Pokusevskim i Nikolom Jovicem, da vidimo sta oni mogu da donesu...

edit

Evo i par Pesicevih provala :D

"Italija i Letonija su zemlja kosarke"

"Cilj je pobediti svaku sledeću, krajnji cilj će biti da napravimo plasman za Olimpijske igre. To je za mene osnovni cilj. Sve preko toga bacaćemo trenerke u vazduh i ljubiti se po tri ili četiri puta, ako treba i u usta.
Ne napadam vas, ali kažete Pešić je dobio pojačanje iz Evrolige… Ja sam odmah pao u nestvest (smeh).
Oni su došli prekjuče, videli ste kako je šutirao Dobrić večeras, a pre toga nije bio u formi… On to ima. Želim da kažem da je dosta komplikovano igrati kvalifikacije. Videli ste šta su uradili naši prijatelji iz Argentine. Oni su izgubili od ekipe koja nije favorit. Samo tri dana pre toga su dobili Kanadu, koja je ekipa, koja će ići na medalju. I to su pobedili bez Deka i Laprovitole. Oni su otputovali za drugu utakmicu, a Laprovitola je promašio dva bacanja… Mislite dođu igrači iz Evrolige i mislite da je sve rešeno? Pa nije rešeno", ističe Pešić.

Last edited:
Brine dosta nekvalitet nasih igraca koji se ne zovu Jokic ili Bogdanovic, jedino da pokusamo sa Pokusevskim i Nikolom Jovicem, da vidimo sta oni mogu da donesu...

edit

Evo i par Pesicevih provala :D

"Italija i Letonija su zemlja kosarke"

"Cilj je pobediti svaku sledeću, krajnji cilj će biti da napravimo plasman za Olimpijske igre. To je za mene osnovni cilj. Sve preko toga bacaćemo trenerke u vazduh i ljubiti se po tri ili četiri puta, ako treba i u usta.
Ne napadam vas, ali kažete Pešić je dobio pojačanje iz Evrolige… Ja sam odmah pao u nestvest (smeh).
Oni su došli prekjuče, videli ste kako je šutirao Dobrić večeras, a pre toga nije bio u formi… On to ima. Želim da kažem da je dosta komplikovano igrati kvalifikacije. Videli ste šta su uradili naši prijatelji iz Argentine. Oni su izgubili od ekipe koja nije favorit. Samo tri dana pre toga su dobili Kanadu, koja je ekipa, koja će ići na medalju. I to su pobedili bez Deka i Laprovitole. Oni su otputovali za drugu utakmicu, a Laprovitola je promašio dva bacanja… Mislite dođu igrači iz Evrolige i mislite da je sve rešeno? Pa nije rešeno", ističe Pešić.

Jako losa izjava. Objektivno smo jedni od favorita ako dodjemo u najjacem sastavu. Da pitamo Pesica sta je sa strukom?

Pesic ne zna gde bije, ali i dalje ima odlican smisao za humor, jedina stvar koju volim kod njega :D

Back
Top Bottom