• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

⚽Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Pa naravno da Pixi ostaje, kad su mu vec pre EP-a produzili ugovor, sve je bilo jasno, ne zele sad milionce da mu placaju, koliko bi morali ako bi mu dali otkaz...
Sad kad su vec toliko pametni bili da mu produze ugovor, sad neka ga trpe do njegovog kraja, bar cemo imati neki trenerski kontinuitet, mada ja sam za stranca, ali dzabe kad su se vec zakopali...

Prolaze Englezi u finale na ovaj ili onaj način nažalost

I eto Englezi prođoše, dobili na poklon nepostojeći penal za izjednačenje

Zgadilo mi se ovo evropsko..jedno od gorih

Ja gledam, jer ajde, kao pratim sport. Ali takodje ne uzivam.
Ali iskreno, pratim Copa America od pocetka, gledao sam Argentinu sve meceve, i jos neke od jacih duela. U sustini mnogo mi se vise svidja, ima mnogo vise energije, romantike i generalno se vidi da je vise stalo igracima nekako. Takodje, velika stvar je sto nakon 90 minuta odmah se ide na penale. Nema produzetaka ako bude nereseno.

Finale Cope je u nedelju na ponedeljak, u 2 nocu.

Nadam se da ce Olimpijada biti zanimljiva, da mi vrati malo volju za sportom nakon ovog evropskog :)

nakon 90 minuta odmah se ide na penale. Nema produzetaka ako bude nereseno.
Potpuno se slazem sa tim pravilom, ako vec pitanje pobednika ne moze da se resi za 90 minuta, onda i nema razloga da se jos pola sata razvlace po terenu, a jasno je da oba tima tad samo cekaju penale...
Finale Cope je u nedelju na ponedeljak, u 2 nocu.
Da, recimo argentinski derbi Boca Juniors protiv River Plate, koliko tu ima strasti, htenja, pozrtvovanosti, pritiska, naboja...
Tako je uglavnom u siromasnim zemljama, gde je fudbal sve i izlaz napolje.
Novac nas je dosta otupeo...
Idem u Maxi, ne mogu cudu da se nacudim... nemas nista da uzmes ispod 300, 400 dinara... to je nekad bila para...
Sad je 1000 din, ko sto je nekad bilo 100... a standard ne prati, plate ne prate...
Nadam se da ce Olimpijada biti zanimljiva, da mi vrati malo volju za sportom nakon ovog evropskog :)
E iskreno, Olimpijada i nasi kosarkasi su nesto... jedino sto moze makar blag osmeh da mi izazove na licu.

Pratim repke od 1998 pa na vamo, ovo sad nikad gori i dosadniji fudbal. Onakve majstore fudbala sto smo gledali nekada, buduce generacije mogu samo da mastaju. Kontam ja da repka ne moze biti uigrana kao neki klub gde se ti fudbaleri 24h gledaju ali ovako bangav,dosadan fudbal, sa non stop vracanjem lopte unazad..ma bezi bre. Na ovom evropskom da sad izdvojim neku utakmicu gde je sve prstalo,nema je... Sve se to vrti oko para, a ja se cudim kako ovi nasi splavari Lole Smiljanici i Raznatovici trckaraju ko balerine, i ne bore se ali vidim da ni drugi nisu nista pozrtvovaniji..pola njih boli tuki za repku, npr nindza kornjaca iz francuske mislima u Realu i milionima i koliko treba kesha da da mami, a za fudbal sta ce se zezati.

Španija - Francuska je bila možda i najbolja utakmica na prvenstvu, najviše zato što je pao gol rano pa su morali da se otvore. Slažem se da je generalno slabo ovo evropsko, maltene više autogolova nego golova.

Pratis sve atletske dicipline ?
Ranije sam pratio sve i bilo mi je zanimljivo sve.
Sad to više nije slučaj, ako ne računamo ekipne sportove, najzanimljivije su mi one najatraktivnije discipline, 100m sprint, 200 i 400, sa preponama, skok u dalj i vis i generalno discipline gde imamo naše predstavnike ili neke svetski poznate asove.

Halftime show kao na Super Bowlu, jer zabava je bitnija od sporta 😆

Back
Top Bottom