Nezaborav
Well-known member
- Reaction score
- 2,107
@Solid Snake Свака част момчино, тако се то ради! И што се тиче гледња и што се тиче поста. Знао сам да постоји неки британски документарац који је био доста контроверзан, ево сада ти даде и назив. Ту бијеше она сцена када клинце у школи уче да се сакрију испод клупа, је ли тако? Онда је то тај. Мораћу и ја да погледам те остале што нисам. Нисам знао за ту оригиналну верзију Дана После. Аууу, тек то сада распаљује жељу. Чуди ме да није објављена у данашње вријеме дигитализације свега. Ваљда буде некад, тј. јако се надам да ће бити. Један од оних филмова који се могу гледати два пута годишње.
Иначе погледах опет Чудесну Миљу, опет ми се јако допао, по трећи пут. Упркос повременој неувјерљивости, окружење, атмосфера, МУЗИКА и врло јак и помало неочекивна крај су одрадили своје. Сјећам се када сам као клинац гледао, питао сам се да ли је то неки трилер сценарио, очекивао сам неки преокрет у радњи, неки иронијски антиклимакс. Кад оно...
Ово сам исто планирао да гледам!Ako mogu i postapokalipticni onda mora biti i
![]()
Иначе погледах опет Чудесну Миљу, опет ми се јако допао, по трећи пут. Упркос повременој неувјерљивости, окружење, атмосфера, МУЗИКА и врло јак и помало неочекивна крај су одрадили своје. Сјећам се када сам као клинац гледао, питао сам се да ли је то неки трилер сценарио, очекивао сам неки преокрет у радњи, неки иронијски антиклимакс. Кад оно...