• Danas, drugog Novembra 2023. forum neće biti dostupan od 19 sati. Hvala na razumevanju.
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Životinjski ugao

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,219
Alien koji nam bleji na diskordu je poslao njegovog ljubimca, a ja sam morao podeliti jer je slatko :3

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
5,412

Posle sakala i veprova koji su vidjeni u nasem divnom gradu, ja sam danas na vidikovcu video crno belog zeku, koji slobodno setka...

jovcov

Nephalem
Co-founder
Reaction score
4,164
Zaboravih da imamo ovu temu, uzeo sam pre nekog vremena tarantulicu. Zenka Brachypelma emilia.
Nisam imao blic kod sebe do skoro, nikako da se organizujem za neki bolji photoshoot, evo par fotki sto sam danas napravio :D Inace je megableja zivotinja, kulira, klopa, totalno low maintenance :D

Stavicu u spojler za ljude koji ne gotive bas ove stvari :D
NqTQr0e.jpg

AynkK35.jpg

ninedots

galaktički iscelitelj keramike
Patron
Reaction score
299
Pa cao Emilija, slatka si :)
Moze li biti interakcije ikakve, il' je ribice fazon?

jovcov

Nephalem
Co-founder
Reaction score
4,164
Pa cao Emilija, slatka si :)
Moze li biti interakcije ikakve, il' je ribice fazon?
Pa savetuje se da se ne uzimaju jer im to predstavlja stres, nisu od zivotinja koje se mogu nauciti na tako nesto. Ja gledam da je ne cimam nesto previse, sem kad je hranim, nisam je jos uzimao u ruke.

Nezaborav

Well-known member
BANNED
Reaction score
2,106
Gara donijela krticu, srecom odmah sam je oteo i odnio u shumu. Valjda je nisam zajeb'o posto ima dosta korijenja sitnog. Svakako sada ima sansu makar.
IMG_20230409_141433.jpg
Slatka je jako sirotica, samo se preplasila mnogo.

Nezaborav

Well-known member
BANNED
Reaction score
2,106
Bane danas donio drugu krticu! To je treca u 4 dana, ima ovde leglo negdje vjerovatno. Odnio sam i nju kod sume i otisao da provjerim onu od juce. Uginula. ☹️
Cuh sada da one ne mogu opstati van zemlje, mislio sam da ce se ukopati sama. Ova druga se uvukla u listje ali daj boze da opstane.

Ace

Well-known member
Reaction score
817
Možda da nađeš neki krtičnjak pa da je staviš na ulaz ili pak iskopaj rupu, stavi je u nju pa je prekrij zemljom.

Nezaborav

Well-known member
BANNED
Reaction score
2,106
Trazio sam ovde krticnjak, ne vidim nigdje. Rade kucu u blizini sa busilicama i dlijetima, mislim da su ih vibracije natjerale na povrsinu, gdje su ih cekale moje macke.
Ne znam da li da idem sada traziti drugu pa je ukopavati.

Nezaborav

Well-known member
BANNED
Reaction score
2,106
Otisao u sumu opet, ne mogu je naci. Tamo gdje sam mislio da je krticnjak u komsiluku mozda (bili radnici pa samo tu nisam mogao da provjerim) ga nema zapravo. Nadam se da ce ova druga prezivjeti, a i nauk za ubuduce.

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
5,412
Zanimljiv komentar na koji sam naleteo na yt, nikad mi nije padalo na pamet tako nesto, pa evo mozda jos nekom bude znacilo:

Here’s an actual lesson if you have multiple pets: when one dies, make sure the others know they died (leave the body for the others to see). I learned this through my father’s mistake. We had 2 cats, they were brothers (and BRO’s). Willy was very social and cuddly, whereas renee was very shy and non-interacting. Sadly, willy passed and my dad found him and burried him on the spot where he had died. However, renee was always out and about and so he mustve not known willy had died. Renee cried and searched for his brother whom he’d never find. It really tore me apart, not the death of willy, but the confusion of renee. I even flirted with the idea of digging up the body to have renee know… so yeah, thats a lesson i wish i knew before this happened, please make sure your pets know when one of their buddies has died :’)

Nejt Pass

Omelette du Fromage
Reaction score
510
Zanimljiv komentar na koji sam naleteo na yt, nikad mi nije padalo na pamet tako nesto, pa evo mozda jos nekom bude znacilo:

Here’s an actual lesson if you have multiple pets: when one dies, make sure the others know they died (leave the body for the others to see). I learned this through my father’s mistake. We had 2 cats, they were brothers (and BRO’s). Willy was very social and cuddly, whereas renee was very shy and non-interacting. Sadly, willy passed and my dad found him and burried him on the spot where he had died. However, renee was always out and about and so he mustve not known willy had died. Renee cried and searched for his brother whom he’d never find. It really tore me apart, not the death of willy, but the confusion of renee. I even flirted with the idea of digging up the body to have renee know… so yeah, thats a lesson i wish i knew before this happened, please make sure your pets know when one of their buddies has died :’)
Ja dok sam sahranjivao svog psa početkom godine, ostali moji ljubimci su skakutali oko mene, njega nisu ni pogledali.

10 godina su se družili, a ni jedan f*ck nije dat tog dana sa njihove strane.

Ali zato kada je vlasnik jedne rotvajlerke iznenada preminuo, zavijala je za njim danima i noćima.

Last edited:

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,219
photo_2023-07-08_20-31-52 (3).jpg
photo_2023-07-08_20-31-52 (4).jpg
photo_2023-07-08_20-31-52 (5).jpg
photo_2023-07-08_20-31-52 (6).jpg
photo_2023-07-08_20-31-52 (7).jpg

Bebama nisam hteo da prilazim, da im ne nerviram mamu, pa sam morao da zumujem. No, volim da se shetam ovim parkom jer je pun patkica i zecheva, plus su patke druzheljubive :3

cipak

Let's see...
r
Co-founder
Reaction score
1,350
Haha naravno da sam spreman na to. Zato smo dugo razmatrali da li da joj uzmemo ili ne ali je toliko insistirala da smo na kraju poklekli. Videcemo sta ce biti na kraju. U svakom slucaju svi volimo zivotinje pa i ako se ona ohladi imace ko da brine o njoj.

Top Bottom