• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Život i dela, jednog jedinog, gospodina Kođime

Meni je ponesto i novo, nisam recimo znao za ove Kojimine moronske ideje u MGS2. Sreca pa ga je ostatak tima iznapusavao :) .

Haha da, sećam se da sam čitao ili gledao neki video gde su pričali o tome, ali iskreno nije me ni to nešto iznenadilo, mislim nakon svega lol.

Da nije toliko uptight, kontam da bi divljao kao Suda i Swery + te perverzije koje on ima.

Ovo sa perikom bi bilo legit odlicno, a i split screen da se gleda cutscene zvuci zanimljivo bar da se proba

OD i Physint casting i produkcija sa SAG glumcima je ove godine bila obustavljena zbog strajka glumaca i voiceactor-a [strajk pokriva samo igre koje su pocele da rade sa glumcima od 2023. godine].

Death Stranding 2 bi trebalo da je zavrsio sa English cast-om, sad rade Jap lokalizaciju.

Lagano privode kraju pravljenje Death Str....

.....ok nevermind

Trudicu se da DS2 odigram sto vise sa surround ozvucenjem a ne sa slusalicama, mora bass da se oseti :)

Inace, kada skroz zavrse sa japanskim voiceoverom, igra ce biti veoma blizu premijere. Verovatno ce prvo i najaviti premijeru igre pre nego sto Kojima na twitteru objavi wrap za japanske voiceovere.

Kojima je (bio) u Novom Sadu ko ne prati. Okačio grdilo slika i koječega na Instagram 😄
1738370401089.webp

Sto u potpisu ima 2024? Daj instagram link, ovo je mozda montaza.

acc9a85cac1af8a36a41a67ff6d0d79e.jpg

According to Kojima, "If everyone likes [your work], it means it’s mainstream. It means it’s conventional. It means it’s already pre-digested for people to like it."

"I don’t want that," Kojima reportedly told Lemoine. "I want people to end up liking things they didn’t like when they first encountered it, because that’s where you really end up loving something."

Kojima-san je malo previse citao Nicea.

"Books for the general reader are always ill-smelling books, the odour of paltry people clings to them."
“Every good book is written for a particular reader and men of his stamp, and for that very reason is looked upon unfavourably by all other readers, by the vast majority. Its reputation accordingly rests on a narrow basis and must be built up by degrees.—The mediocre and bad book is mediocre and bad because it seeks to please, and does please, a great number.”

Dakle, pošto su njegove igre pune (što kasnije izašle to punije) elemata koji su tu samo da podilaze publici možemo zaključiti da...

Back
Top Bottom