• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Battlefield 6

Igrao sam nekih 15 sati, i za sada mi je zabavna igra. Skapirao sam kako da ne ulazim u meceve u kojima ima botova :ROFLMAO:
Nikada nisam igrao BF ozbiljno, igrao sam trojku, cetvorku i onaj u prvom svetskom ratu, kao i one drevne od pre 20 godina. Meni je BF 6 zabavan. Ne znojim se dok igram, ne nerviram se kad uginem, zabavno mi je pucati i ubijati.

Igra izgleda veoma lepo. Ponekad je toliko sarena da ne kapiram sta se desava na ekranu, niti primecujem neprijatelje, vec jednostavno umrem. Ono, nisam dovoljno kompetentan da preporucujem ovo ljudima. Pojma nemam da li je ovo dobra BF igra, ili dobra multiplejer igra, ja se zabavljam. Dok god mi je zabavna, igracu.

Odigrao sam ipak SP kampanju, iako sam znao da je sranje, ali eto, potvrdio sam...
Dosta losije od CoD kampanja, koje su takodje sranje, ali ovo je jos vece sranje...
Sva sreca traje kratko tipa 5, 6 sati, inace se ne bih smarao... no i to se razvuklo na nedelju dana, jer je tolko dosadno...
Prica i likovi su toliko smaracki da bi cak i AI kreirao nesto bolje... bukvalno bolje da ne postoji nikakva prica...

Other than that, najvise mi se svidelo kako kad raketa udari u zemlju, kako poleti zemlja i kamenje, pa se sruchi svuda po sceni, dosta detalja tu ima, pa deluje realno, konacno neka igra koja realno emulira sta se desava tada, gde zemlja i kamenje padaju i par sekundi posle udarca, dok u drugim igrama, samo bude explozija, ali bez nekih njenih propratnih efekata.

Od misija, jedino predzadnja mi je bila ok.

Igrao sam preko dzojpeda, naterao sam preko DS4 da radi gyro, pa je bilo pomoz boze iskustvo...

Screenshot 2026-04-13 193653.webpScreenshot 2026-04-13 193700.webpScreenshot 2026-04-13 193709.webp

Back
Top Bottom