• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch 2 Donkey Kong Bananza [17.07.2025.]

Evo završio sam Bananzu 100%. Trebalo mi je nekih 50ak sati. Po meni, vredi svaki dinar, ali ja sam teški komplecionista, čisto da se zna.

Jako slično kao Mario Odyssey, samo malo lakše i rekao bih mrvicu zabavnije zbog svog tog uništavanja.

Još ću par dana da se šunjam po kući i prepadam @LittleWish i ćerku sa par OH! BANANA! ali, sada je već red za novu igru.

Attachments

• 20250728_011044.webp
    20250728_011044.webp
    427.2 KB · Views: 14
Evo završio sam Bananzu 100%. Trebalo mi je nekih 50ak sati. Po meni, vredi svaki dinar, ali ja sam teški komplecionista, čisto da se zna.

Jako slično kao Mario Odyssey, samo malo lakše i rekao bih mrvicu zabavnije zbog svog tog uništavanja.

Još ću par dana da se šunjam po kući i prepadam @LittleWish i ćerku sa par OH! BANANA! ali, sada je već red za novu igru.
Samo probaj :P

Spremna sam da pređem igru – trenutno imam 517 banana. Tek sam nedavno otkrila da mogu da resetujem skill tree, pa sam odmah napravila optimalan build:
— srca na maksimum
— apple juice na maksimum
— ostali korisni Bananza skill-ovi maxed out

Zamalo sam već bila prešla glavnog bossa i bez apple juice-a, jer sam potpuno previdela koliko je bitan za teže borbe. Sada, sa ovim buildom, očekujem da ga pređem bez većih problema.

Planiram da nastavim da igram i posle kraja igre, dok ne skupim sve banane, jer mi je postalo stvarno prezabavno.

Interesantno je da me igra u prvih ~10 sati nije nešto posebno „uvukla“. Igrala sam je više sa ciljem da što brže pređem layere i bila sam čak pomalo razočarana gameplayem.
Međutim, u jednom trenutku mi je „kliknulo“:
— prestala sam da žurim
— počela sam da istražujem
— da skupljam sve
— da igram challenge nivoe
— da uživam u tajnama i zagonetkama
Od tog momenta mi se potpuno promenio doživljaj igre i više nisam želela da se završi. Već nedeljama igram lagano, bez žurbe, i maksimalno uživam.

Sada bih rekla da mi se po kvalitetu približila igri Odyssey, što nisam očekivala na početku. Baš mi je drago što je imam u svojoj Switch 2 kolekciji.

Back
Top Bottom