• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch 2 PC Pragmata

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Reaction score
5,229
176eafc7ea8bd1fb06b8757b724aea72.webp

Probao sam sinoć veoma kratak demo i igra je baš što sam očekivao na osnovu pogledanog trailera. Krivo mi je što je trajao samo 20 minuta, ali je sasvim dovoljno da se vidi kako se ponašaju kontrole i da se dobije uvid u performanse.

Ne znam mnogo o igri, sem da je glavni lik izvesni ratnik u svemiru po imenu Hugh koji na leđima nosi devojčicu androida zvanu Dianu. Mehanika borbi je ono što me je najviše interesovalo i za mene je ovo jako zarazno. Roboti koji vas napadaju se kreću sporo dajući prostora Diani da ih hakuje. Hack se sastoji iz rešavanja kratke i ne komplikovane puzzle gde pomeramo kursor po gridu, izbegavamo prepreke i verovatno skupljamo i neke damage boost bonuse dok ne dođemo do cilja. Sve je ovo real-time, pa dok hakujete Dianom, morate da izbegavate napade i projektile Hugh-om. Kada im „razbijete“ štitove, Hugh onda može nesmetano da skida neprijateljima health različitim arsenalom oružja. Nadam se da će priča biti ok, ali često mogu da progutam i lošu priču ako je gameplay odličan.

Kontrole su utegnute, kao što se očekuje od RE Engine-a u kojem je igra pravljena, tako da se jako radujem 24. aprilu kada će igra izaći za sve aktuelne platforme

b5a62c52a3558ae63099a7b1f21a46e1.webp

Probao i ja demo kad su ga pustili, ali meni skroz suprotno iskustvo. Igra mi je genericka dosta. Nekako lenjo deluje ceo taj uvod, a mehanika sa hakovanjem me bas umorila.
Ne znam koliko ce biti zanimljivo raditi te hakove na 20,30 sati igranja.

Ocekivao sam vise od tog nekog futuristickog momenta, sto se dizajna bar tice, videcu kad izadje igra kako ce biti u nastavku.

Meni se svidelo, a sigurno ce tokom kampanje biti dodavana gomila novih efekata tokom puzzle sekvenci.

Ne znam koliko ce biti zanimljivo raditi te hakove na 20,30 sati igranja.
Tesko da ce ovo biti tako dugacka igra.
Capcom-ove RE igre su uglavnom oko 8-10h [bez vijanja trofeja], samo RE4 rimejk je bio znacajno duzi [~15-16].

Hack se sastoji iz rešavanja kratke i ne komplikovane puzzle gde pomeramo kursor po gridu, izbegavamo prepreke i verovatno skupljamo i neke damage boost bonuse dok ne dođemo do cilja. Sve je ovo real-time, pa dok hakujete Dianom, morate da izbegavate napade i projektile Hugh-om.
Au kolki multitasking, zene ce biti dobre u ovoj igri :D
Tesko da ce ovo biti tako dugacka igra.
Taj rad, cim su demo skresali na 20 min, odmah pomislih da ce ovo biti ultra kratka igra.

Ovo vec nema smisla, duzina demoa ne utice na finalnu igru.
Ima smisla, kad je nesto jako kratko, i demo ce biti ultra kratak, da ne otkrije previse o igri...
a kad je neki veliki rpg, mogu da puste demo i da bude sat vremena, jer to nije nista, dok za igru od 8 sati, demo od sat vremena bi vec bio osmina igre, ta neka logika.

Nije poenta Demo-a u vremenskoj dimenziji, vec u njegovom sadrzaju. ;)

Igrao sam i ja sada, nisam bas zadovoljan. Iritira me sto umesto da kliknem kao gospodin jednom na vrata kako bi se otvorila, ja moram da drzim dugme dok pritiskam druga dugmad. Ne vidim cemu to doprinosi osim mom nerviranju :ROFLMAO:
Ono pomeranje kursora tokom hakovanja mi je neprijatelj zabave.
Previse mi je genericka igra, a ono sto bi, cini mi se, trebalo da proda igru mi se ne dopada mnogo. Borba protiv bossa na kraju mi je bila okej, ali hakovanje i menjanje oruzja mi nisu doprineli zabavi.

Lepo izgleda igra, mozda bi mi prica legla, pojma nemam. Kapiram da cu dati ponovo sansu igri, mozda nesto klikne.

1769448072722.webp

Back
Top Bottom