• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Gran Turismo 7

Najbolji predlog koji ti mogu dati je da svake nedelje radis online time trial challenge-ove [uglavnom su fiksni auti, a nekad je dozvoleno raditi detaljan setup]. Ako upadnes u top % igraca dobices maltene svake nedelje 1 milion kredita, a cak i da ne upadnes bolje je da svake nedelje dobijes po malo. Bolje ista nego nista, a ako igras na duze staze plivaces u parama.

Završeno i zlato za S10 super licencu. :)

Bilo je lakše nego što sam očekivao, manje vremena sam potrošio nego za neka druga zlata. Iako je u startu izgledalo kao ubedljivo najteži izazov.
Doduše usralo me malo i vreme 23.991 a 24.000 je limit. :D

Zapravo kada sam posle pogledao replay shvatio sam da je igra veoma forgiving što se tiče vremena, imao sam nekoliko baš neoptimalnih momenata. A i vreme za zlato je čak 4 sekunde veće od demonstration vremena, na svim drugim stazama je 1.5 do 2 sekunde razlika.

Krenuo malo da igram Sport mode, odnosno online.

Za sada 2 pobede u 8 trka. Jako mi je zabavno kad mora sve vreme da se vozi na ivici i juri neko ispred.

Jedino smara čekanje između trka inače bih više igrao.

Sada na startu moras da izradis svoj sportsmanship i driving rejting, pa ces biti spajan sa sve boljim igracima koji imaju tvoj slicni sportsmanship rejting [ako vozis posteno bices matchmakovan sa slicnim, ako divljas i pravis haos bices poslat medju divljake :D]

Na kraju svake trke, tvoj rejting ce biti prikazan u beloj [no change], plavoj [ratings boost] ili crvenoj [ratings drop] boji.

Sledece nedelje izlazi Spec3 i onaj premium Power Pack DLC sa progresijom kroz razne turnire/racing weekends.

Trudim se da igram maksimalno čisto. Samo tako mi je i zabavno.

Back
Top Bottom