• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Hades 2

Ja nikad nisam skontao zasto ljudi igraju early access igre. Utrosis sate i sate i tek posle 6 meseci izadje full verzija. Radije bi da igram gotov proizvod.
Ko ima puno vremena i interesuje ga igra i njen razvojni put, sto da ne. Ja nemam, i ako cu da sipam 30h ili vise u igru, to cu uraditi kada je dovrsena.

New Region
New Weapon
New Characters
New Familiars
Crossroads Renewal
Expanded Story
World Map
Mac Support: The game now runs natively on Macs on Apple M1 or later

I duboki glas Ben Starr-a je u igri

Pojavio se na torrentima early access, ako je neko nestrpljiv i ne smeta mu da igra build od 6-og maja 2024

Da si ziv i zdrav, imas na torrentima i poslednju oficijelnu EA verziju - od 12. marta 2025.

Cudo nema na torrentleech-u, a spada medju jace... mozda se ne bave toliko EA scenom...

Nije to specijalizovano mesto za igre i njihove apdejtove.

Mozes naci npr. na 1337x.to, byxatab.com, itd

• Like
Reactions: Ace
rcIGH8k.png

Ja cekam finalnu verziju.

Ma naravno, nego koji ti je to sajt, skupljam ih ko krtica, ali koristim samo TL

Zavrsio main za ovo. Koliko sam imao volje i zelje da izgrajndam prvi deo do kraja za sve achievemente, ovde to nece biti slucaj, ni blizu.

Kako sam i pricao od pocetka na discordu, nije me odusevila igra uopste. Igra je Hades 1 samo veci i sa novim likovima. Za mene je u svakom smislu manje zabavna od prve.

Bas se nisu potrudili da promene nesto ozbiljnije da ucine igru drugacijom i zanimljivijom. Nisam fan ovakvih nastavaka, kada je sve isto. Ali verujem da ce ljudima koji su voleli keca i ovo biti kul.

Igra je utegnuta, kao i kec, dodata je tona novih stvari, grind za svaki item, oruzje, likove, familiare, znaci sve moze da se leveluje, preterase.
Dodali su nove bogove i karaktere u odnosu na prvi deo, ima par bas zanimljivih, ali vecina je losija u odnosu na prvi, u smislu boonova koje dele.

Prva igra je bila nekako kraca i samim tim interesantnija da se vrti, ovde su zone vece i duze traje inicijalni run cak i kada se ustreba dobro
, a ima ih dva.
Interesantna je ideja iza cele price, ali nekako mi deluje da nije dobila jednaku paznju od pocetka do kraja.

Ne bih davio dalje, igrajte igru, zabavice vas nadam se vise nego mene :D

Evo par screenova u spojleru:
Hades II Screenshot 2025.10.16 - 13.15.37.01.webp

Hades II Screenshot 2025.09.16 - 23.22.20.24.webp

Hades II Screenshot 2025.09.22 - 23.52.57.04.webpHades II Screenshot 2025.10.15 - 11.56.44.57.webpHades II Screenshot 2025.10.16 - 21.52.04.85.webp

Back
Top Bottom