Zavrsio main za ovo. Koliko sam imao volje i zelje da izgrajndam prvi deo do kraja za sve achievemente, ovde to nece biti slucaj, ni blizu.
Kako sam i pricao od pocetka na discordu, nije me odusevila igra uopste. Igra je Hades 1 samo veci i sa novim likovima. Za mene je u svakom smislu manje zabavna od prve.
Bas se nisu potrudili da promene nesto ozbiljnije da ucine igru drugacijom i zanimljivijom. Nisam fan ovakvih nastavaka, kada je sve isto. Ali verujem da ce ljudima koji su voleli keca i ovo biti kul.
Igra je utegnuta, kao i kec, dodata je tona novih stvari, grind za svaki item, oruzje, likove, familiare, znaci sve moze da se leveluje, preterase.
Dodali su nove bogove i karaktere u odnosu na prvi deo, ima par bas zanimljivih, ali vecina je losija u odnosu na prvi, u smislu boonova koje dele.
Prva igra je bila nekako kraca i samim tim interesantnija da se vrti, ovde su zone vece i duze traje inicijalni run cak i kada se ustreba dobro
Interesantna je ideja iza cele price, ali nekako mi deluje da nije dobila jednaku paznju od pocetka do kraja.
Ne bih davio dalje, igrajte igru, zabavice vas nadam se vise nego mene
Evo par screenova u spojleru: