• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

"Worse", as in, jedino sto ce korisnik spolja primetiti je da nema vise glosy crne boje u sredini. Sto je za neke bonus.

Sto se SSD-a tice, jbg.

Plus nove 30th anniversary patike

e6ba966a3a3f0ef9d387d9be1eca39d3d11886c7.jpg

Sumnjiva mi je jako ova druga tura Dual Sense 30th izdanja, juce kako sam otpakovao jedan, ladno je imao na plastici do R1 tipke, neku flekicu kao markerom da je ostavio neko... Jel moguce ovo za nov proizvod a pogotovo od Sony-ja da rade neki repack i da je ovo mozda skoljka servisiranog produkta? I kod krstica kao da ima neke mikro ogrebotine vidljive na svetlosti... Ovo mi je sve malo sumnjivo, odjednom nova tura 30th anniv.i u nov Slim, ssd od 825gb, kanda ovde radi refurbished pun gas...

Pa da, te tehno radnje uglavnom praktikuju to da otvore kutiju, kad musterija hoce da pogleda nesto, ali ako mogu posle da vrate kutiju ko da je bila neotvarana...
Mozda neki radnik uzeo i igrao par dana, pa vratio.
Mozda vraceno sa reklamacije.
Mozda kupac odustao od kupovine i vratio uredjaj...
Ima hiljadu mogucih scenarija...

Pa da, te tehno radnje uglavnom praktikuju to da otvore kutiju, kad musterija hoce da pogleda nesto, ali ako mogu posle da vrate kutiju ko da je bila neotvarana...
Mozda neki radnik uzeo i igrao par dana, pa vratio.
Mozda vraceno sa reklamacije.
Mozda kupac odustao od kupovine i vratio uredjaj...
Ima hiljadu mogucih scenarija...

Ne znam, mislim generalno mogao bih ja njega da vratim i to je to ali....
U pretprodaji je uzet, poslat je taj dan cim se pojavio, e sad mozda je bas taj dan bio kod nekog i taj neko ga vratio taj dan..moguce su varijante ali iskljucujem mnoge jer opet dzoja nije bilo na stanju nigde sve do sad. Pre bih rekao da je ovo Sony muljao nesto nego oni. Da je stojao kao eksponat i to otpisujem... Mislim radi on, deluje nov ali opet nov ne bi smeo da ima tackicu od markera na sebi i ove male ogrebotine.

A da prodas taj na oglasima i kupis drugi?

Ma nee, ostavicu ga. Neka picajzla bi im mozda i vratio ovo ali kontam necu. Skinulo se acetonom a ovo kod krstica vidi se tek kad se zagledas dobro. Zavrsio sam sa Dual Senseima, ovo mi je 5.dzojped i konacno onaj pravi najlepsi bar meni

Back
Top Bottom