• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Battlefield 6

Malo kvejka

I sa ovakvim gameplayom i igranjem sijete pc igrace ... 0:23 oce li ta palica od dzoja ;)

U pravu je Wahad, siju konzolasi elitiste..dokaz
Dobra partija, jedno 7 kom.tenkova je palo, dobar feeling kad ih zveknes a bodovi prste :)

Attachments

• 20251013_221243.webp
    20251013_221243.webp
    712.2 KB · Views: 14
Last edited:
Je l' i ovde varijanta da mogu svi zajedno da igraju a joypad ima auto aim?

I sa ovakvim gameplayom i igranjem sijete pc igrace ... 0:23 oce li ta palica od dzoja ;)

U pravu je Wahad, siju konzolasi elitiste..dokaz
Dobra partija, jedno 7 kom.tenkova je palo, dobar feeling kad ih zveknes a bodovi prste :)

Boli duša, znam. 34 igrača se zajebalo po tvom screenu i nije proverilo uglove pre nego što su ušli u zgradu gde si popiškio ćoše.

Ja makar igram da mi bude zabavno, rushujem koristim sve klase, igram se sa decoyima, zauzimam zastavice.

@Apex

Za razliku od većine igara, autoaim je nenormalno slab. Kada je dim, beskoristan, kada je više igrača ispred tebe, isto beskoristan.

Sećam se pre kada je bilo, komentarisalo se kako igrači na konzolama nemaju šta da traže u PC lobijima, jer bi ih PC igrači odvalili u potpunosti. Sada je zašto su igrači sa konzola u istom lobiju kada imaju autoaim.

Last edited:
Boli duša, znam. 34 igrača se zajebalo po tvom screenu i nije proverilo uglove pre nego što su ušli u zgradu gde si popiškio ćoše.

Ja makar igram da mi bude zabavno, rushujem koristim sve klase, igram se sa decoyima, zauzimam zastavice.

@Apex

Za razliku od većine igara, autoaim je nenormalno slab. Kada je dim, beskoristan, kada je više igrača ispred tebe, isto beskoristan.

Sećam se pre kada je bilo, komentarisalo se kako igrači na konzolama nemaju šta da traže u PC lobijima, jer bi ih PC igrači odvalili u potpunosti. Sada je zašto su igrači sa konzola u istom lobiju kada imaju autoaim.
Ja sam na PS4 dok sam igrao BF4 gasio sve vezano za auto aim. Koliko se secam bile su dve opcije snap i sticky aim, vise su odmagale nego pomagale. Igrao sam samo sa onim standarnim koji nije mogao da se disabluje i bilo je super.

@Wahad autoaim i ti mi se hvalis time eee ..sve si rekao. Cut bolje ti je. I who gives a fuck kako ti igras, komentarises nesto mene a nit znas sta i kako. Reci mi drugaciji nacin osvajanja tacke npr u onom gradu gde osvajas tacku koja je 2x2m, ne znam tacno ime mape. Koji drugi nacin postoji sem stek u cosku? Prestani da pametujes vise leba ti, svaka ti je filozofiranje

Last edited:
@Wahad autoaim i ti mi se hvalis time eee ..sve si rekao. Cut bolje ti je. I who gives a fuck kako ti igras, komentarises nesto mene a nit znas sta i kako. Reci mi drugaciji nacin osvajanja tacke npr u onom gradu gde osvajas tacku koja je 2x2m, ne znam tacno ime mape. Koji drugi nacin postoji sem stek u cosku? Prestani da pametujes vise leba ti, svaka ti je filozofiranje

Cuti i cuci aamo lol

Na kraju krajeva, uzmi kontroler na PC-u i probaj i odvaljuj onda ostale ;)

@Undenis
Ima puno igara bez auto aima, secam se da je mnogo prijatnije. Inace ovde nema snap aim mislim, moracu da proverim

Jak autoaim u PM 🤣 Da je snap to imao bih 25+ killova svaki meč lagano, ali neće da može, mora i da se nišani "manuelno".

Cuti i cuci aamo lol

Na kraju krajeva, uzmi kontroler na PC-u i probaj i odvaljuj onda ostale ;)

@Undenis
Ima puno igara bez auto aima, secam se da je mnogo prijatnije. Inace ovde nema snap aim mislim, moracu da proverim
Ma znam ja sam uvek gasio kad sam mogao, jednostavno ne zelim da kontroler vuce tamo gde ja necu da gadjam. Cepao sam ceo BF3 i BF4 skoro bez aima posto taj defaultni ne moze da se iskljuci a ona dva dodatna su bila pakao.

Sa kojim grafičkama igrate na PC-u?
Ne uzima mi se igra dok ne uzmem 9060 XT 16GB ili 5060 Ti 16GB (koje su trenutno oko 400e).

Sa kojim grafičkama igrate na PC-u?
Ne uzima mi se igra dok ne uzmem 9060 XT 16GB ili 5060 Ti 16GB (koje su trenutno oko 400e).
Ja furam ubogu 4090ku radi fino na njoj. xD

Sto se tice graficke igra je bas dobro optimizovana ali mislim da je vise CPU intensive zbog destrukcije i 1000 sranja koje se desavaju po mapi.

Nista bez 16gb, i 16gb je malo za 4k

Ma malo je i za 2K (rez na kojoj igram) za BF6,
mislim svakako mi treba nova grafička (trenutno 6600XT) a van pameti je da uzimam neku jaču opet sa 8GB na kraju 2025, a opet mi se ne daje 400e,
verovatno ću sačekati BF, da bar 9060XT 16GB bude na ispod 350e.

Ja furam ubogu 4090ku radi fino na njoj. xD

Sto se tice graficke igra je bas dobro optimizovana ali mislim da je vise CPU intensive zbog destrukcije i 1000 sranja koje se desavaju po mapi.

E jbg, bilo bi glupo da bude loše optimizovana na grafiičkoj koja košta 1500e+. :ROFLMAO:

Ne sumnjam da je dobro optimizovana, ali opet 2K rez i željenih 90-100 fps-a, ipak traže više od 8GB karticu,
ako ne želim one FPS-dropove zbog popunjenog VRAM-a.

Last edited:
vram.png

Back
Top Bottom