• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Bolji je ovaj, manje se greje ali se i dalje greje...ima podršku za više formata nego ranije i svideo radi najnormalnije, slika je malo mulja a sa s video famikonom ali nije nista bolja ni sa pal verzijom nesa.
Ps2 i sve sto radi u interlaced izgleda neuporediv lepše nego preko onog kompozitnog konvertera a kao dodatni bonus je daljinski upravljač sa kojim se može namestiti sve bez onog menija preko ip, a inače dobra stvar je sto se sada može rgb isto štelovati preko daljina jer mi nije stojao dobro podešen prikaz za boje, oštrina isto.
Šta znam nije loše ali po meni je crr ipak neko posebno iskustvo 🙂
Ima čak podršku za skart s video što me je baš iznenadilo jer sam kontao da radi samo na činlu ali radi i preko karta.
N64 izgleda extra na oled u to mi je možda i najveći plus ispao pored saturn a kojeg sam isto testirao.
Nekako mi ispadne bolje bob interlaced nego adaptivne peglanje kada se aktivira a ova verzija ima i vecu rezoluciju od full hd nije 1440p nego 1140
Nešto bezveze ali držim na 1080p
Dobro je sto sada može da se podešava i 4:3 i 16:9
Ranije je gurao sve automatski na 4:3 ali posto gimilentina igara za ps2 i xbox klasik ima podršku za 16:9 to je baš dobrodošlo 🙂 1000023420.webp1000023427.webp1000023428.webp
Treba dosta čalkati za svaku konzolu posebno ali je generalno lakše sada sa daljincem podesiti sve nego preko ipa i mobilnog ili tableta kako god.... Ono sto mi se ne sviđa je što se i dalje greju ne znam dal da instaliram neki ventilator iznad hladnjaka?

Koje ces igrati kada i ja igre sa moje liste :D
A ne, počeo sam lagano da čistim backlog. 🙂 Za ovih 15-ak dana koliko imam Deck, već sam završio tri igre (Brutal Legend, Sifu i Spec Ops: The Line) i teram dalje. Pošto nažalost nemam previše slobodnog vremena za gaming kod kuće, to mi je bio i najveći razlog za nabavku Decka kog nosim sa sobom i koristim ga kad god sam u prilici.

Citaom sam na netu da se tek druga serija konzola pokazala kao najkompatibilnija zato bi ja onu varijantu sa serijal portom da odradim :)
Mada je moj skil tek kao drvoseca i violina :D

Citaom sam na netu da se tek druga serija konzola pokazala kao najkompatibilnija zato bi ja onu varijantu sa serijal portom da odradim :)
Mada je moj skil tek kao drvoseca i violina :D
Pa ja imam samo jednu ne chipovanu konzolu serija 5000 i kusur , ploča je p18. Na svim radi sve je ok, samo je bas zajebana instalacija.

img_6693-webp.18035
IMG_6695.webp
Sony CRT KV-2900 !
Testiranje sutra, stay tuned 😅

Attachments

• IMG_6693.webp
    IMG_6693.webp
    2.6 MB · Views: 88
Back
Top Bottom