Arizona Sunshine 2, predjoh igru u VR-u, kec mi se bas svideo i zato sam odmah skocio na dvojku.
Dvojka je unapredjena u svakom smislu, najvise graficki i dodali su Vucjaka kojeg setas sa sobom, to jest mozes da mu dajes komande da resi zombije ili da ti donese nesto sto ne mozes da dohvatis.

Osecaj igranja je vrlo slican kecu, oruzja su bolje odradjena, dodali su i melee, koji se meni licno ne svidja.
Na pocetku igre biras poziciju koliko ce ti visoko stajati belt gde kacis oruzje, reload sa na pocetku koristio realistican mod, ali posto je duga procedura da sam repetiras oruzje, a zombiji samo nadolaze, iskljucio sam to negde na trecini igre i stavio na quick reload, nije samo pritisak na dugme, mora posle toga i da se oruzje spusti do belta gde je ammo, ali mnogo bolja, brza i zabavnija opcija.

Igrao sam na normal, bilo je prilicno lagano, ima fore i kako da cuvas bombe pri ruci, nije bas intuitivno, ali radi posao...
Zeznuto je bacati ih, malo zamahnes i ode u pm, a za ostale objekte, bacis iz sve snage, a ode par centrimetra od tebe... bude i solidan broj bagova i glitcheva, kao sto smo to i navikli u VR igrama.

Koristio sam travel mod, jer kad je stalno kretanje, bude mi odmah lose.
Igrao sam sesije od po pola sata, jer posle toga sam gola voda znojav i pocinje da boli glava.
Najduza sesija mi je bila sat vremena, to sam izgurao nekako.
Ima jos VR long road to go da bi bio prijatniji za koriscenje, Beyond VR je dobar korak u tom pravcu.
Mada i trebam jos da kupim neke dodatke koji zaista poboljsavaju iskustvo.
Mikrofon na Quest 3 je prilicno tih.
Sama igra, bila je zabavna, bilo je nekih bas kul momenata, poput kad sednes za minigun, na krovu voza i slicno, ali vise sam uzivao u kecu.
7.5/10

Nisam snimio ceo gameplay, ali jesam vise od pola: