• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

Taj mi je jedan od omiljenih brojeva. Odlicna naslovna strana, kao i more kul igara. Secam se kako sam se zestoko lozio na najavu igre Republic: The Revolution, ali kada je izasla, nisam je dugo igrao. Pored te najave, tu su i Evil Dead, Return to Castle Wolfenstein i Tropico.

Colin McRae Rally 2 opis me naterao da probam tu igru, iako nikada nisam bio ljubitelj reli igara. Hitman: Codename 47 sam jedva cekao da isprobam, a i GunMan Chronicles (najvise me nalozilo sto oruzje ima more modova pucanja). No One Lives Forever i American McGee's Alice su mi bile najjace igre u to vreme, pogotovo Alisa (Rankov opis mi nije najbolje legao, ali okej).

Secam se da sam cak i onu No Escape igru morao probati jer mi je delovala interesantno. Za kraj, tu su MechWarrior 4 i Shenmue koji nisam igrao jer nisam imao Dreamcast, ali mi je po opisu delovala kao odlicna igra, kao i Bugs Bunny & Taz: Time Busters.

More odlicnih igara u kojima sam uzivao u to vreme. Procitao sam taj broj bezbroj puta. Tu je i Centra Line reklama na kojoj sam se uvek zadrzavao.

NOLF je jedna od mojih omiljenih fps igara, i dalje nekada opikam razlicite misije, voleo sam i da citam taj opis vise puta, dok nisam za kompom.

American McGee's Alice je bila jako dugo vremena prezahtevna za moj komp u to vreme, pa sam citajuci opis dobijao taj fix i uspevao da sacekam bolje vreme upgrade-a masine. Tek nakon mnogo godina sam je odgirao.

Za Return to Castle Wolfenstein sam prvi put cuo u ovom broju i jedva cekao da stigne.

Vrlo zanimljivo takodje, nikada nisam imao priliku da igram Dracula Resurrection, ali sam voleo da citam ove njihove vodice 😄

Nisam imao PS1 jos uvek, tako da su mi Gameri sluzili kao preporuke sta da igram kada iznajmim iz igraonice konzolu na 1 ili 2 dana. Iz ovog broja su to bili Donald Duck Goin' Quackers (koja je toliko bila opskurna da sam jedva ubedio lika koji drzi igraonicu da je skine i nareze) i Bugs Bunny & Taz: Time Busters. Bugs Bunny je lomila igra koliko je bila dobra.

nikada nisam imao priliku da igram Dracula Resurrection
Ja sam se izgubio pred kraj, pa sam morao da trazim po netu vodic :ROFLMAO:

Ne znam kako sam propustio Goin' Quackers, ali sam cuo od puno ljudi da je odlicna igra. Bugs Bunny je dominirao, meni je cak i onaj drugi sa "Time" u imenu bio dobar.

Ja sam se izgubio pred kraj, pa sam morao da trazim po netu vodic :ROFLMAO:

Ne znam kako sam propustio Goin' Quackers, ali sam cuo od puno ljudi da je odlicna igra. Bugs Bunny je dominirao, meni je cak i onaj drugi sa "Time" u imenu bio dobar.
Ја сам тај други чак и прешао ако се не варам, био је скроз добар за то време. Међутим пре неколико година сам покушао опет на PS1 емулатору али није ишло, превасходно због контрола и камере. Тај са Тазом нисам никад имао, само сам га једном или двапут играо у некој играоници.

kakav je ovo bio broj za mene tog januara 2001. godine!

1743943453168.webp

Stupid Invaders - Mislim, ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da sam jedini na ovom forumu igrao ovu igru fanaticno i sa odusevljenjem. Point & Click avantura, sa klozetskim humorom, dobrom grafikom i zanimljivom pricom. Igra nije nesto bog zna sta bila igde popularna kako tih godina tako i do dan danas, ali meni i dalje je jedan od naslova koji obavezno ide u Dreamcast emulator i kada se PC instalacija refreshuje, ide install ove igre na njega. 4 diska, nekoliko puta vracan disk 3 u pc klub da se narezuje opet jer je lose narezan, hooooowe, kakve uspomene. I naravno, citanje ove recenzije u nedogled :D

Giants: Citizen Kabuto - Prvi put sam video igru na nekoj od emisija na televiziji sasvim slucajno, svideo mi se artstyle i grafika je tada izgledala neverovatno. Slab PC za nju u to vreme mi nije davao mogucnost da je odigram, tek kasnije je taj propust ispravljen. Puno janka, ali jako draga igra

ONI - igra koja i dalje stoji u backlogu, odigrace se sigurno

Project IGI - obozavao sam da igram sa drugarima ovo u osnovnoj, isli smo jedni drugima u kuce samo da bismo igrali istu igru po ko zna koliko puta

Sea Dogs - nisam znao da igram, ali sam rado gledao drugara kako igra i umeli smo satima da ostanemo zakucani za kompom igrajuci borbe na otvorenom moru ili uskakanje na neprijateljski brod da bi se oteo borbom prsa u prsa.

Još jedan odličan broj! Oni sam prešao više puta, jedna od omiljenih igara iz tog perioda, mlaćenje protivnika je bilo odlično odrađeno. Sećam se kako sam išao do ortaka u kraju s rođakom kako bismo celo veče proveli igrajući Oni. Veoma zabavna igra sa kul artstajlom i do jaja ženskim likom.
ali mislim da sam jedini na ovom forumu igrao ovu igru fanaticno i sa odusevljenjem.
Lako moguće. U to vreme mi je bilo mnogo dati kintu za igru na četiri diska, pa sam preskočio Stupid Invaders. Pozajmio sam je od druga godinu-dve kasnije, ali mi nije legla i brzo sam je batalio :( Ne kapiram zašto su toj igri, kojoj su na kraju dali 77%, posvetili cele tri stranice, a igri meseca jednu i po.

Giants: Citizen Kabuto sam iznajmio, ali nikada nisam uspeo da je pređem. Nije mi se nešto posebno svidela, pa nisam hteo da je iznajmljujem ponovo, ali se dobro sećam da je bila poprilično popularna i hvaljena.

Project IGI nisam igrao kada se pojavila, nego nekih godinu dana kasnije, ali sam je prešao pošto sam bio naložen na FPS igre. Ne sećam se mnogo toga o igri, osim da mi je povremeno bila teška i poprilično išla na živce.

Overite "The Best of Loading..."! More odličnih igara koje smo gotovo svi igrali.

Meni je Giants Citizen Kabuto jedna od omiljenih igara ikada. Prelepa grafika, muzika, smesni dijalozi mekarina sa onim australijskim izgovorom. Plus je igra mesavina vise zanrova. Ma nesto nevidjeno tad na sceni.

Jedan od retkih brojeva u kojem mi se ni jedna igra nije dopala, ali sam, bez obzira na to, chitao vishe puta. Pizza Connection 2 sam dugo igrao, iako sam bio jako losh. Bitno mi je bilo da mogu da pravim pice i veoma dobro se setjam tog ekrana s izborima hrane koju tju da slazhem na picu.
Nakon te igre sam probao razlichite pizza tycoon igre, ali ni jedna mi nije imala shmek Pizza Connection 2.

Svidja mi se u ovom skenu shto se vide tick-ovi u "ako niste znali..." i "na zapadu neshto novo", jako bih voleo da znam prichu iza toga.

Svidja mi se u ovom skenu shto se vide tick-ovi u "ako niste znali..." i "na zapadu neshto novo", jako bih voleo da znam prichu iza toga.
bas mi je proslo kroz glavu "hah, ladno sam vodio beleske sta sam procitao/probao" :D

od malena (citaj u ovom trenutku 12 godina) sam voleo da vodim spiskove. igre koje mi se igraju, knjige koje sam procitao, igre koje sam presao, walkthrough-ove koje sam sakupljao...

u slucaju ovog broja, bilo je:
- ako niste znali - evidencija koje sam rubrike procitao
- na zapadu nesto novo - nakon sto su igre izasle, ja sam se vracao u brojeve gde sam cuo za njih i stiklirao ako sam ih iznajmio iz kluba i probao
- dvd sekcija - sitkliran film koji sam odgledao

jedan od drazih brojeva (sto se vidi i po ishabanosti prve strane).

Clive Barker's Undying - Video igru na TVu prvi put, u nekoj gaming emisiji i onda ubrzo posle toga, Gamer izbacuje martovski broj sa tom igrom kao igrom meseca! automatski mi je otisla na wishlistu. kada sam je prvi put pokrenuo, bio sam toliko prestravljen da sam posle svakog glasnog zvuka alt+f4 iz igre :D i dalje sam bio odusevljen screenshotovima u casopisu, ali jako dugo vremena nisam smeo da predjem prvi encounter sa osnovnim neprijateljima Howlerima. igra je bila jako atmosfericna i prilicno mracna, pa je dodavala na hororu, a kada je prvi howler upao u staklenik razbivsi stakleni krov, skocio sam sa stolice i poceo da vristim po kuci da sam stigao do bossa i da ja ovo nema sanse da predjem :D

odlicna FPS igra koja mesa oruzja u levoj i magije u desnoj ruci, puno nadrealnog, misticnog, krvavog i jako zabavnog gameplaya. pored ovog opisa nista drugo u ovom broju me nije toliko zanimalo. kasnije, kroz godine, ova igra je predjena vise puta i ostaje u mom vrhu omiljenih igara i do dan danas. grafiku i gameplay iz danasnjeg ugla ne mogu da komentarisem jer sam misicnu memoriju navikao i ne nalazim mane :D

Sjajan momenat proslosti mi je ekskluzivna reportaza o Warcraft III koja iz nekog razloga ovde nosi i podnaslov "Thrall's Revenge". Pokusao sam da izguglam, ali nisam uspeo da nadjem objasnjenje odakle ovaj dodatak :D

1744107041428.webp

Uf, moj Undying broj Gamera je u slicnom stanju, citao sam ga bezbroj puta.
Sam Undying je jedna od najboljih FPS igara tog vremena. Scrying stone je bio bas kul i kvalitetno uticao na atmosferu u igri. Tibetan War Cannon mi se nije dopao, ali ostalo oruzje jeste. Bacis Haste spell i zaleces se u protivnike srpom :ROFLMAO:
Atmosfera je bila odlicna, pogotovo na pocetku igre. Odredjene delove igre i dalje mogu da zamislim, tacno vidim pred ocima sada jedan hodnik na cijem su kraju veliki prozori, zavese se vijore i napada Howler. Poslednji boss mi se jako svideo, tj. svidelo mi se kako izgleda, bas je nekako delovao zlo i zajebano.

Pored Undying, Severance: Blade of Darkness mi je odlicno legao. Dopalo mi se kako izgleda igra, njen setting, kao i likovi koje vodimo. Borba je bila skroz na mestu, secam se da se nisam bunio. Prvo sam igrao sa patuljkom, a onda sa vitezom. Secam se da su mi senke izgledale odlicno, ali najbitniji detalj je bio krvarenje neprijatelja :ROFLMAO:

Simpaticno mi je sada videti najavu Fahrenheit igre i datum izlaska, cuj 2001. godina ahahahha, good times.

Project IGI - obozavao sam da igram sa drugarima ovo u osnovnoj, isli smo jedni drugima u kuce samo da bismo igrali istu igru po ko zna koliko puta
Project IGI mi je jedan od omiljenih FPS-ova, mislim da i dalje imam piratski disk koji sam kupio na Slaviji 2001. godine.

U vreme izlaska fantastična grafika i zvuk, skaliranje objekata, sloboda kretanja, sve je bilo fenomenalno. Jedina "mana" je što nije bilo snimanja pozicija već si morao da pređeš misiju iz cuga.
Stavio sam "mana" pod navodnike jer jeste da je igra umela neverovatno da iznervira kada provedeš 40 minuta igrajući misiju i na samom kraju te roknu i onda moraš sve iz početka, ali te je to ujedno stvaralo i atmosferu jer te je teralo da planiraš pristup kao pravi komandos iza neprijateljskih linija, da paziš da ne digneš uzbunu umesto da samo jurišaš kao Rambo.

Nastavak (Project IGI 2: Covert Strike) nije toliko dobar, rešili su da idu više na šunjanje i to je promenilo gameplay i učinilo igru mnogo manje zabavnom. Kupio sam je u vreme izlaska 2003. godine, probao malo i batalio. Prešao sam je tek 15 godina kasnije kad mi je crkla tadašnja grafika pa sam bio sam na integruši duže vreme i onda rešio da prelazim neke stare naslove.

A pre par godina je bilo najavljeno oživljavanje franšize sa novom igrom IGI: Origins ali je na kraju studio zatvoren tako da po svemu sudeći nema ništa od toga :cry: Ostali su samo snimci po kojem je delovalo da je igra trebalo da sačuva atmosferu i feel originala.

Koliko ja obozavam tu igru, kakva atmosfera, prica, pa cak i grafika, specificne i zanimljive kontrole...
Jedino su mi smetale QTE sekvence...
Meni je u toj igri odlichan pochetak. Dakle, kad sam prvi put igrao na PS2 i video onu scenu u toaletu, pa posle kada si kutji i igrash kao lik s pochetka, a onda kao pandur, odushevio sam se, ali zato posle kad pricha ode na sve strane... eh. Plus ona misija kada se shunjash kao klinac, pakao. Naravno i QTE na sve strane, najvishe pamtim onu scenu sa bubama u kancelariji, ili ono igranje basketa :ROFLMAO:

sad sam hteo da pomenem scenu sa bubama u kancelariji. tada sam shvatio da igre Davida Cagea nisu za mene

Kakva naslovnica. Fallout Tactics sam igrao nebrojeno sati. Dosta dobrih igara u broju koje sam igrao: Tribes, Summoner, Serious Sam, Black & White.

Back
Top Bottom