• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Project Lilith

Ultimate God Gohan

Maki Asus
Patron
Reaction score
4,398
Developed by Soro Games

You've been cursed, you've been betrayed. Now it's time for vengeance! Journey through various lands to find your oppressor - Lilith. Be prepared as the journey will be a bloodshed. Kill whatever is in your path to find the ones that destroyed your life!

vidi se da jos ima mnogo da se radi na igri a isto izgleda da je jos jedan soulslike naslov. kretanje lika mi za sada deluje jako lose (da ne kazem smesno) a borba praznjikava. probao sam Mortal Shell, bio mi je ok, ali me nije vukao da nastavim. Naravno, i ovo cu da probam kada bude izaslo :)

vidi se da jos ima mnogo da se radi na igri a isto izgleda da je jos jedan soulslike naslov. kretanje lika mi za sada deluje jako lose (da ne kazem smesno) a borba praznjikava. probao sam Mortal Shell, bio mi je ok, ali me nije vukao da nastavim. Naravno, i ovo cu da probam kada bude izaslo :)
Skroz se slazem sa tobom.Bas lose izgleda mehanika kretanja,borbe,animacija cak i grafika je bas losa.Cudi me da je nisu nazvali dark souls simulator :D

Skroz se slazem sa tobom.Bas lose izgleda mehanika kretanja,borbe,animacija cak i grafika je bas losa.Cudi me da je nisu nazvali dark souls simulator :D
Ja ne znam sta si ti igrao ako ti je sve ovo ovako :D Igra ima produkciju za 3 klase iznad svih DS igara.

mislim da ništa ne fali animacijama.
veći problem je detekcija kolizije i nepostojanje ragdoll fizike, svako oružje samo prođe kroz neprijatelja i čuje se "čuk" da bi registrovao da si udario neprijatelja. to je baš loše.

takođe, estetski mi se ne sviđa dizajn oklopa, ovi štitnici za ramena mi baš stvaraju neku neprijatnost :D

Back
Top Bottom