DJukor
Active member
- Reaction score
- 31
Final Fantasy XIV: Endwalker is the fourth expansion for Final Fantasy XIV. It was announced in February 2021, is set to release in Fall of the same year. The expansion takes players to Radz-at-Han, Garlemald and the remaining Moon of Hydaelyn, and deals with the second coming of the end of days.
Jel neko osim mene isčekuje ovu expanziju.
Znam da mnogi od vas verovatno nisu zainteresovani za igru jer je MMO.
Ali iskreno ja kao neko ko dropuje sve MMO igre koje je igrao posle menje od 30 sati sam uložio vec preko 1000 sati u igri za manje od 6 meseci.
Igra ima odličnu priču i likove.
Jako dobre boss bitke što su manje više higlight FF serijala.
Najbolja muzika u FF igri u zadnjih 20 godina.
Možeš da igras bilo koju klasu sa jednim karakterom. TJ. nisi forsiran da praviš novog lika i ponovo prelazis igru za nove klase.
Grind je minimalan osim ako ko ja nisi manijak i odlučiš da oćeš da igras sve kalse.
Igrao sam free trial koji je cela base igra i prva expanzija nekih 400 sati i onda sam uzeo full igru i Shadowbringers (uz koji dolazi i havensward)
Jedina losa stvar koju mogu da kažem je da je priča u base igri generick i bland doduše JOB priče za kalse su dovoljno interesantne da to nadoknade.
Medjutim već u prvoj Expanziji počinje odlična priča. I toliko me privukla da me lično više interesuje Endwalker nego FFXVI
Jel neko osim mene isčekuje ovu expanziju.
Znam da mnogi od vas verovatno nisu zainteresovani za igru jer je MMO.
Ali iskreno ja kao neko ko dropuje sve MMO igre koje je igrao posle menje od 30 sati sam uložio vec preko 1000 sati u igri za manje od 6 meseci.
Igra ima odličnu priču i likove.
Jako dobre boss bitke što su manje više higlight FF serijala.
Najbolja muzika u FF igri u zadnjih 20 godina.
Možeš da igras bilo koju klasu sa jednim karakterom. TJ. nisi forsiran da praviš novog lika i ponovo prelazis igru za nove klase.
Grind je minimalan osim ako ko ja nisi manijak i odlučiš da oćeš da igras sve kalse.
Igrao sam free trial koji je cela base igra i prva expanzija nekih 400 sati i onda sam uzeo full igru i Shadowbringers (uz koji dolazi i havensward)
Jedina losa stvar koju mogu da kažem je da je priča u base igri generick i bland doduše JOB priče za kalse su dovoljno interesantne da to nadoknade.
Medjutim već u prvoj Expanziji počinje odlična priča. I toliko me privukla da me lično više interesuje Endwalker nego FFXVI
Last edited: