• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Porediš žuti karton u fudbalu i suspenziju posle utakmice? Čovek jeste izazvao sranje, ali nije učestvovao u tuci za razliku od kažnjenih igrača.

Napisao sam zbog čega je trebalo da dobije kaznu.
Evo i neki random comment sa reddita o čemu sam pričao:

"But, he did chest bump after the fault he made, so technically by making the first contact after the fault he did escalate the fight."

Last edited:

Kakva dilema sad, dal Partizan namerno da izgubi trecu, a dobije cetvrtu, kao bi Panteru istekla kazna od dve utakmice neigranja i kako bi onda mogao da igra F4 protiv Barselone, ili odmah pobediti trecu, ali onda na Barselonu bez Pantera...
Ako pustimo trecu, u cetvrtoj im dolazi Dek, a nama Lesor, dok njima se mozda oporavi i Tavarez... dok ako ne budemo mogli da pobedimo bez Pantera, njega bi imali tek nazad u Madridu u odlucujucoj... kako god okrenes, nije dobro...

Last edited:
Fu4k04kXoAMnnIO

Grupe:
A: Filipini, Italija, Dominikanska Republika, Angola
B: Srbija, Portoriko, Kina, Južni Sudan
C: Sjedinjene Američke Države, Grčka, Novi Zeland, Jordan
D: Litvanija, Crna Gora, Meksiko, Egipat
E: Japan, Australija, Nemačka, Finska
F: Slovenija, Venecuela, Gruzija, Zelenortska Ostrva
G: Španija, Brazil, Iran, Obala Slonovače
H: Kanada, Francuska, Letonija, Liban

Naša grupa se ukršta sa grupom A u kojoj su Angola, Dominikanska Republika, Filipini Italija.
Iz novoformirane grupe I, u kojoj će svaka reprezentacija da odigra još po dva meča, dve najbolje selekcije plasiraće se u četvrtfinale.

Heh mora opet ovaj Portoriko, kojeg smo prosli put odrali... i naravno na brata Saleta na klupi Kine... zelim mu da bude na drugom mestu, odmah iza nas...
i opet ti Italijani, sva sreca ukrstamo se dok je jos grupna faza, a ne eliminaciona...

Sto se ostalih grupa tice, mislim da dalje idu:

Italija
SAD i Grcka
Litvanija i CG
Nemacka i Australija (Finska)
Slovenija
Spanija, Brazil
Kanada, Francuska (Letonija)

Last edited:
"Nama u tom projektovanom četvrtfinalu dolaze protivnici iz grupa C i D, a to su SAD, Grčka i Litvanija.

Prelepo sto nema Argentinaca.

Stvari su jasne. Ako pobedimo sve idemo na Grcku/Litvaniju, ako budemo drugi idemo na USA.

I Srbija se našla u reklami (1:17)

I prosle godine u vreme PO bila je reklama za Google Pixel gde su na par sekundi bili Jokicevi fanovi iz Srbije.

Trazio sam reklamu pre par sati na yt i nisam je nasao.

Smejurija, cak i Janis ima bolju statistiku od njega, a o Jokicu da i ne pricamo... strasno, uze mvp titulu igrac koji je tek treci po statistici, a Jokic je naravno prvi.
Nema veze, uzece Jokara titulu sa Denverom.

Back
Top Bottom