• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Red Dead Redemption 2

Koja je verzija bolja, PS5 ili XSX? Jel postoje odvojeno nextgen verzije?
Ne postoje nazalost next gen verzije ove igre. Obe rade preko BC-a samo sto Xbox Series X tera u 4K/30 a PS5 koristi PS4 pro rezoluciju 1920x2160/30.

''Red Dead Redemption II is not optimized for the new generation, so the results we get are practically the same as the PS4 Pro and One X. While the Series X version goes at 3840x2160p, PS5 should settle for the maximum resolution that hit PS4 Pro in this game, 1920x2160p. Regarding the framerate, the Series X version has a slight frame-pacing while on PS5 it goes at a constant 30fps. I can't believe this game is two years old now, it's a visual spectacle!''

Kad god budu hteli da boostuju finansijski kvartal/godinu, Take2 ce izbaciti nextgen port za RDR2. :D

Ne postoje nazalost next gen verzije ove igre. Obe rade preko BC-a samo sto Xbox Series X tera u 4K/30 a PS5 koristi PS4 pro rezoluciju 1920x2160/30.

''Red Dead Redemption II is not optimized for the new generation, so the results we get are practically the same as the PS4 Pro and One X. While the Series X version goes at 3840x2160p, PS5 should settle for the maximum resolution that hit PS4 Pro in this game, 1920x2160p. Regarding the framerate, the Series X version has a slight frame-pacing while on PS5 it goes at a constant 30fps. I can't believe this game is two years old now, it's a visual spectacle!''

u prevodu pc :D

ljubane, vreme je...

Sta reci o igri a da nije sve receno? Igram je ponovo jer nisam mogao vise da cekam na next gen patch. Jos intezivnije uzivam nego 2019. Kakva igra, kakvi likovi i prica. A tek kako izgleda u 4k :love: Ova igra je tehnicki ispred bar 95% svih novih igara. Rockstar genijalci, cuvari poljuljane industrije koja tone sve dublje i dublje..E ovakva igra se gospodo pravi godinama, jer svet je toliko sadrzajan i kvalitetan da igraci sirom sveta kazu da ih igra ponovo iznenadi necim novim. kako je GOW uzeo goty nagradu pre 5 godina nije mi jasno...Jeza me hvata od sledeceg Rockstar ostvarenja. Njihova naredna igra da kosta 150 evra dao bih bez dileme jer vredi svaki cent.

Sta reci o igri a da nije sve receno? Igram je ponovo jer nisam mogao vise da cekam na next gen patch. Jos intezivnije uzivam nego 2019. Kakva igra, kakvi likovi i prica. A tek kako izgleda u 4k :love: Ova igra je tehnicki ispred bar 95% svih novih igara. Rockstar genijalci, cuvari poljuljane industrije koja tone sve dublje i dublje..E ovakva igra se gospodo pravi godinama, jer svet je toliko sadrzajan i kvalitetan da igraci sirom sveta kazu da ih igra ponovo iznenadi necim novim. kako je GOW uzeo goty nagradu pre 5 godina nije mi jasno...Jeza me hvata od sledeceg Rockstar ostvarenja. Njihova naredna igra da kosta 150 evra dao bih bez dileme jer vredi svaki cent.
Ninja JaJaMaru-kun, jede RDR 2 za dorucak.

Ostrina piksela moze da oslepi neistrenirano oko....

sneak peak

NinjaJaJaMaru-kun_boxart.png

I ja upravo igram (prvi put) i ne prestajem da se čudim kako je moguće da ovakva igra uopšte postoji. U stvari nazvati RDR2 jednostavno igrom je isto kao da Milelanđelove statue nazivamo komadima kamena. Za ovo treba izmisliti novu reč, novi izraz Jer ovo je više simulacija života istorijske epohe. Koliko samo ima detalja, kako je sve prirodno i spontano, kako je dobro napisano i odgumljeno… ma, vrhunsko iskustvo! Ne skidam osmeh sa lica.
Nisam se odmah uhodao, trebalo je malo da se naviknem na kontrole, igra polako grabi i prirasta za srce i već mi se cepa jer ne verujem da će imati srećan kraj.
Trenutno sam u Sent Denizu, upravo sam gledao predstavu vodvilja i pomogao ‘Tesli’ da demonstrira izum.

Game modder "PureDark" has created a new DLSS 3 mod for Red Dead Redemption 2, and has shared a video show showcases the performance gains the mod can deliver on their RTX 4070 Ti graphics card. This mod adds DLSS Frame Generation to the game, and using DLSSTweaks the modder has also been able to utilise DLAA within the game.

Red Dead Redemption 2 supports Nvidia's DLSS 2 technology, enabling DLSS Super Resolution (DLSS Upscaling) within the game. Now with PureDark's DLSS 3 mod, the game now supports DLSS Frame Generation, delivering a significant performance boost within the game.

No:
PureDark has not released their DLSS 3 mod for Red Dead Redemption II at the time of writing. This mod is expected to be made available to supporters of PureDark's Patreon soon through Discord.

Back
Top Bottom