slichno je i na mom poslovnom laptopu, samo shto sam ipak stavio Prinnyja na pozadinu.
Glances master race

Jednog dana ću i ja ovako, samo što ću verovatno da uzmem kalax od 2 dela, da ga onim razdelnicima podelim na 4 i da odozgo pljesnem CRT. Čak ću verovatno da mu usrafim točkiće pa da ga kotrljam okolo. Nego, da li koristiš neki audio video hub/switch ili ih ubadas po potrebi? Ako koristiš, šta koristiš? Ja sam kupio neki bezvezni za male pare, tripujem se da mi ubacuje audio šum.Uredjivanje nove police Kallax [emoji2]
Rodila se ideja za cable management kanalicama
![]()
![]()

), ali tu su figurice da poprave raspoloženje 

Malo je u neredu. Trenutno je spojen samo Wii.

ikeine police, ikeina hohlica...Uredjivanje nove police Kallax [emoji2]
Rodila se ideja za cable management kanalicama
![]()
![]()
Podelio konzole u dve grupe. Ranije sam koristio Scart i od celog tog koncepta sam odustao jer je uvek nesto klimalo i falilo (i kablovi i switch, bitno da imaju 300kg gume i plastike). Koristim i dalje tu "tehnologiju" (RGBCs) ali druge kablove. Naime, napravio sam custom kablove koristeci monitorske VGA kablove (one plave original koji stizu fabricki zbog kvaliteta) jer su za svaku boju shirmovani mini koaksijalni a HV sync sam iskoristio za ton. Ne, nisam modifikovao i sekao konzole, nego sam seckao kablove hirurski i iskoristio konektore. Switch koristim mehanicki KVM switch, old school, metalno kuciste. Sa njegovog izlaza ide na sync separator i u GBS control a sa njega ide isto putem jednog VGA kabla u TV na componentni ulaz. Tako su povezani MD2, SNES, N64 i GC. Wii i Xbox koriste isti (za Xbox prepravljen) Wii to HDMI adapter, i sa ostatkom HDMI ekipe idu na HDMI switch. DC jedino ide direktno na VGA ali nije najsrecnije resenje zbog izoblicenja i cudne reozlucije 720x480. Zvucnici su povezani sa izlaza od TV-a. Sum mi se javlja u koliko nema uzemljenja, verovali ili ne niti jedna konzola niti TV nema uzmeljenje. Ako je PC u prici onda preko njega se moze ostvariti ali neko vreme vec je van tog sistema. Tako da je uzmeljenje improvizovano na masu i bruma i suma nema.Jednog dana ću i ja ovako, samo što ću verovatno da uzmem kalax od 2 dela, da ga onim razdelnicima podelim na 4 i da odozgo pljesnem CRT. Čak ću verovatno da mu usrafim točkiće pa da ga kotrljam okolo. Nego, da li koristiš neki audio video hub/switch ili ih ubadas po potrebi? Ako koristiš, šta koristiš? Ja sam kupio neki bezvezni za male pare, tripujem se da mi ubacuje audio šum.
ikeine police, ikeina hohlica...
a namestaj je ili Ikea ili DIY.Razmisljao sam i o tome al posto je mala dijagonala(14") mislim da je bolje da je sa strane i da mogu da ga "vozam" po sobi xdIzbaciš gitare, makneš policu s igrama do kraja lijevo i između police i tv-a staviš stolić za PVM![]()
Zaboravio reći, stolić s točkovimaRazmisljao sam i o tome al posto je mala dijagonala(14") mislim da je bolje da je sa strane i da mogu da ga "vozam" po sobi xd

U Martu prosle godineZaboravio reći, stolić s točkovima
Usput, totalno sam zaboravio kada si ti nabavio PS5?