• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Shadow Gambit: The Cursed Crew

jovcov

Nephalem
Co-founder
Reaction score
4,934

SG_keyart_2160x2160.png

Mimimi izbacuje novu igru, sada vec trecu po redu u istom zanru. Posle Shadow Tactics i Desperados 3, stize novi IP u istom fazonu, ali opet malo drugacije :D
Sada su u pitanju neki magicni gusari, ali po gameplay trejleru sve vec deluje poznato sa ponekim novim mehanikama.
Najavljena je za ovu godinu i izlazi na PS5, Xbox Series S/X i PC.

S obzirom da obozavam igre ovog tipa i da su pokidali sa Desperados 3, odigracu i ovo jer verujem da ce biti kul, samo bih voleo za sledeci IP da rade nesto novo i oprobaju se u drugom zanru.

In our new stealth strategy game, you will join a ghost ship with a living soul and assemble a cursed pirate crew. Embrace supernatural powers to defy the menacing army of the Inquisition, who stands between you and the mysterious treasure of the legendary Captain Mordechai.

Coming to Steam, Epic Games Store, Xbox Series X|S and PlayStation®5 in 2023.

Shadow Gambit: The Cursed Crew is our first self-published and third real-time tactics stealth strategy game. It is a brand-new IP, completely owned by us, featuring cursed pirates as your crew. Brand new magical skills, a non-linear approach to missions, free character selection, a living ghost ship as your HUB: we are innovating a lot in our genre, while still staying true to the core that makes it so great.​

islandsmood_gif_steam.gif
marley_gif_steam.gif

SG_Announcement_Screenshot_7_4k-scaled.jpg
SG_Announcement_Screenshot_10_4k-scaled.jpg
SG_Announcement_Screenshot_4_4k-scaled.jpg

portrait_character_AFIA.png
portrait_character_GAELLE-LE-BRIES_00.png
portrait_character_MR.MERCURY_00.png

Last edited:
Upravo igram Desperados 3 a Shadow Tactics mi vec neko vreme stoji instaliran na kompu. Odlicno mi izgleda ovo. Igrace se sigurno. Jedino mi je mali minus sto bas podseca na Desperados 3. Mogli su napraviti malo vise promena.

Meni je Shadows bio onako, malo misija a predugacke i dosadne, dok su mi sa Desperados 3 uboli bas sve kako treba.

Posle odigranih Commandos 3, davne 2006., stalno sam priželjkivao da se neko usudi da napravi real time squad tactics igru, ali sam shvatio da je taj žanr niša i pomirio sam se sa tim da ću vrteti commandos i desperados u krug.

A onda, posle 10 godina nalećem na mimimi i na Blades of Shogun koji su najavili. Kao malo dete sam bio srećan što je neko imao hrabrosti da se upusti u ovaj žanr i još da tako sve izgleda fluidno u izvedbi. Shogun sam prešao tada na PCju naravno, a onda posle i na PS4.

E posle toga su porasli apetiti i želeo sam Desperados igru, jer, jbg, omiljena tematika u igrama, Spaghetti western 😁 Kad ono, mimimi najavljuje ni manje ni više nego Desperados 3. Bam preorder, bam pređeno na launchu, jurio sve one medalje i sporedne taskove, stvarno sam se ludo zabavio. Krivo mi je što je sa brisanjem emuglx izbrisana i tema koji sam napravio, ali bože moj, radujem se i ovom naslovu, iako bih najviše voleo da se oprobaju i u nekom drugom žanru, a ne samo u ovom, a odlično im ide

Nikada nisam bio dobar u tom tipu igara. Pokushao sam Komandose, Desperados, a i Robin Hud, ali nije mi leglo. Kapiram da nisam imao dovoljno zhivaca da nauchim neke stvari, vetj sam srljao.
Svidja mi se kako izgleda ova igra, mozhda je i budem probao ako bude imala dobar tutorial za nas nubove.

Ja sam Komandose obozavao pogotovo drugi deo.
drugi deo je kada je pyro studios bio u svom prajmu, i stvarno su nešto nesvakidašnje napravili tada. sećam se posle škole ortak i ja trčimo u CD klub pa brzo kod njega kući da odigramo makar tutorial. i kada su počele animacije i lica komandosa da se kreću, jedva sam čekao da dođem kući da igram na miru :LOL:

Back
Top Bottom