• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Titan Quest

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,894
Igra je za PC izasla davne 2006. Dvanaset godina kasnije je portovana na konzole. Igrao sam je back in the day i bio odusevljen settingom u Grckoj mitologiji i interesantnim lootom.
Ono sto je definitivno izdvajalo od slicnih igara je sistem kombinovane klase, gde igrac moze da pravi svoju klasu tako sto investira poene u skill tree-jeve od 2 razlicita masteryja, ili pak odluci da mainuje jedan. Svaki izbor ima svojih predhosti, i prilika za sinergiju ima jako puno. Iz danasnje perspektive konzolne verzije ne izgledaju preterano impresivno, ali svako ko voli hack and slash diablo klonove moze naci ovde nesto za uzivanje.

maxresdefault.jpg

Ahhh, Titan Quest, igra koju sam zapochinjao bezbroj puta, a nikada zavrshio.
Pojma nemam shta je to shto bi me uvek nateralo da prekinem s igranjem. Igra je veoma dobar Diablo klon. Ima dovoljno stvari koje je razlikuju od Diablo igre, ali takodje ima i dovoljno stvari koje podsetjaju na stare Diablo igre.

Poslednji put sam je igrao 2019. i moram priznati da je fino ostarila. Nisam joj uzimao stariju grafiku za zlo, i uzhivao sam neko vreme, sve dok ponovo nisam prekinuo s igranjem. :(

Ahhh, Titan Quest, igra koju sam zapochinjao bezbroj puta, a nikada zavrshio.
Pojma nemam shta je to shto bi me uvek nateralo da prekinem s igranjem. Igra je veoma dobar Diablo klon. Ima dovoljno stvari koje je razlikuju od Diablo igre, ali takodje ima i dovoljno stvari koje podsetjaju na stare Diablo igre.

Poslednji put sam je igrao 2019. i moram priznati da je fino ostarila. Nisam joj uzimao stariju grafiku za zlo, i uzhivao sam neko vreme, sve dok ponovo nisam prekinuo s igranjem. :(
Grafika jeste fino ostarila, ali 30fps cap na konzolama, pogotovo na switchu gde je unstable joj ne ide u prilog. Vizuelno zna odlicno da izgleda, pogotovo sto su secenografije mnogobrojne i razlicite, od grckih ravnica, preko starog Egipta i Nila, kroz japanse vrtove, pirincana polja, tibetske planine, pa pravo u Had koji je vrlo interensantno prezentovan. Igra meni postaje sve bolja u svakom narednom Act-u. Presao sam je nekoliko puta, ali uz pomoc moda koji omoguvcava unlimited inventory i razmenu itema izmedju likova, pa sam u svakom sledecem playthrough imao sve bolje iteme i normalnu sansu da sklopim pokoji set, umesto da gledam individualne delove kada naletim na njih pa ih scrapujem jer nisu za moju klasu niti level.

Au zar je vec 15 godina proslo od izlaska igre. Kao da je juce bilo. Po meni najbolji Diablo klon ikada.

Secam se vremena kada sam probavao igre ovog tipa i samo je bilo shift delete, ovo nije diablo :D
Titan quest je mehanički sličniji diablu 2 nego što je to diablo 3.

Titan quest je mehanički sličniji diablu 2 nego što je to diablo 3.
Ma znam, salim se ja malo, ali nije postojala igra koja je mogla biti zamena za d2 tada. Dosta je titan hvaljen i verujem da je dobra igra, samo je nisam nikad igrao. Ima vremena...

Dobar je Titan Quest, koliko se sećam prešao sam je, započeo ekspanziju i tu sam stao jer mi je postala monotona. Igra je dobra ali looting sistem tj onaj krug gde juriš bolju opremu da bi bolje ubijao neprijatelje da bi dobijao bolju opremu nisu sasvim pogodili, za dva-tri koplja je lošiji od Diabla.

Zabavno je za co-op. Prošle godine smo na početku korona pandemija, drugar i njegova devojka i ja krenuli samo osnovnu igru. Ne sećam se dokle smo dogurali pre nego što smo digli ruke, ali se sećam da je bilo barem zabavno igrati u društvu. Videh da je doživela ekspanzije posle toliko godina od izdanja, znači mora tu nešto da valja čim se javio interes kod ljudi da je ponovo prelaze.

jednom sam uspeo da pređe glavnu kampanju i ekspanziju. valjda je relativno skoro izašla još jedna, lol...

najveća mana su mi užasni armori, znam da je grčki stil, ali ono... :D

svakako, jako zabavna igra. šta više, bolja mi je od njihovog sledećeg izdanka, grim dawn.

Igru sam presao uzduz i popreko 163737 puta. Ali sam na zadnjoj tezini stigao do Hada i nisam uspeo da ga ubijem... xd Inace igra i dan danas izgleda dobro. Kupio sam je za switch ali ne mogu vise da je igram, a i kontrole su losije odradjene xd

Igru sam presao uzduz i popreko 163737 puta. Ali sam na zadnjoj tezini stigao do Hada i nisam uspeo da ga ubijem... xd Inace igra i dan danas izgleda dobro. Kupio sam je za switch ali ne mogu vise da je igram, a i kontrole su losije odradjene xd
Switch kontrole su iznenadjujuce dobre, ali mogle bi biti i bolje. Ali za razliku od PC ima i split screen. Nisam smogao snage na predjem na switchu s obzirom koliko sam puta igrao na PC.

Switch kontrole su iznenadjujuce dobre, ali mogle bi biti i bolje. Ali za razliku od PC ima i split screen. Nisam smogao snage na predjem na switchu s obzirom koliko sam puta igrao na PC.
Isti razlog... Bas sam je iscedio svojevremeno. Kontrole mi se ne svidjaju ali nije neigrivo. Split screen nisam probao xd Nemam ni sa kim xd

Isti razlog... Bas sam je iscedio svojevremeno. Kontrole mi se ne svidjaju ali nije neigrivo. Split screen nisam probao xd Nemam ni sa kim xd
Odrastao sa dvojicom mladje brace. Ceo nas formativni period gaminga je bio fokusisan na local multi, pocesvi od Famiclone-a. Vise ne zivimo zajedno ali za evo jos malo pa krecem sa decom.

Odrastao sa dvojicom mladje brace. Ceo nas formativni period gaminga je bio fokusisan na local multi, pocesvi od Famiclone-a. Vise ne zivimo zajedno ali za evo jos malo pa krecem sa decom.
Takodje, sa bratom os tetke i komsijom preko puta mene. Famiclone, ps1 kasnije pc. Sve je gorelo! 🤣

Vrhunska igra, jedna od retkih gde sam dogurao do zadnjeg boss-a i tu odustao, jer nisam znao da ga predjem.
Mozda probam ponovo sad kad sam iskusniji...

Back
Top Bottom