• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Neka od Little Big Adventures igara? Twinseens Odyssey ili kako se vec pise?

Slična estetika na slici, naročito sa LBA2! Ali ne!

Avanture najteze za pogadjanje...

Kontam da ih nije mnogo ljudi religiozno igrao kao ja.

Okej, pomoć; igra je izašla za DOS i Windows. U pitanju je drugi i ujedno poslednji deo. Nekonvencionalna first-person point and click. Komedija horor. Obe dela su na Steamu, koliko iznenađujuće to bilo. Danas bi se gira mogla nazvati opskuritetom, ali svojevremeno je imala odzvanjanje, pojavljivala se u PC magazinima.

Jel to Zeddas : Horror Tour 2?

Hteo sam jednom da je kačim ali sam odustao jer sam prelomio da ću kačiti samo šta sam igrao ili znao makar nešto o igri tad...

Да није можда Normality? Он мислим да нема више дијелова, да...
Сигурно зам за игру али не препознајем ово на кеца.

Kontam da ih nije mnogo ljudi religiozno igrao kao ja.
Оооо, драго ми је да има још аванКуриста на форуму, нисмо @VoivodBG и ја једини. То је и мени један од најдражих жанрова кога уједно самтрам и најплеменитијим, па ћу видјети да отворим понеку тему о играма како будем пичио.

И ја играм D управо, а за Enemy Zero ти могу само завидјети. Наравно, има РС верзија али није то то, мени барем. Фали тај интегрални изглед који само конзола може да пружи. Биће ових дана и тема за прву игру, па подијелу утиске у њојзи, оки? :3

PS. Јес' Ено у'ћеро Сонџи на премијери игре, лулз. Свака част.

Nisu te dve! Ajd' još jedan dan sačekam, pa ako ne, gledaću da ponudim nešto što nije avantura. :)

Ja sam upravo završio Chains of Satinav, koji sam prešao da bih imao predznanje za Memoria-u. Kada obrnem i taj "deo", sigurno otvaram temu za njih.

Биће ових дана и тема за прву игру, па подијелу утиске у њојзи, оки? :3
Najteži je utisak taj da je prvi disk izgreban taman da ne mogu da nastavim dalje. 2 i 3 su savršeni.

Mislim da negde pred kraj prvog bkv zamrzava ali to što sam uspeo da odigram je vanserijsko iskustvooo

Planirao sam i tekst tad kad sam počeo jer samo što sam završio Hybrid Heaven pa mi se uklapalo u temu manje poznatih klasika ali pošto sam bio sprečen ništa od toga.

Last edited:
Najteži je utisak taj da je prvi disk izgreban taman da ne mogu da nastavim dalje. 2, 3 i 4 savršeni.

Mislim da negde pred kraj prvog bkv zamrzava ali to što sam uspeo da odigram je vanserijsko iskustvooo

Planirao sam i tekst tad kad sam počeo jer samo što sam završio Hybrid Heaven pa mi se uklapalo u temu manje poznatih klasika ali pošto sam bio sprečen ništa od toga.
Jesi probao da ispoliras disk?

Ne nisam ništa dirao, pitao sam bio na emu glx baš u nekom momentu šta da pokušam ali je nestala tema u goomili

Igrao sam i prelazio daleko gore diskove svakako al jbg igra ima previše fmv

Horor, komedija avantura uciniilo mi se da sam nesto takvo igrao davnh dana kod drugara na PC-u. Posto nema sanse da se setim imena igre pozvah drugara. Rece da moze da bude The Quivering. Tako da ako sam pogodio nije moja zasluga vec njegova.

Auf, shta li je ovo. Warcraft sto posto nije, da li je uopshte RTS? Pojma nemam, ali lupitju... neki Settlers? :D

Back
Top Bottom