• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

da nije contract j.a.c.k.?

liči mi na monolith engine...

da nije contract j.a.c.k.?

liči mi na monolith engine...
Добра претпоставка али није. Покретач је Unreal 2, ово је једна од првих игара које су користиле Havok и ragdoll прорачуне. Врло мало познат FPS, одлучио сам да вас намучим, хаха.

Delta force nesto?

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Нисам знао да постоји видео игра! Има ли Cannibal Corpsea? :LOL:

F7fy1oh.png

Metalheart: Replicant's Rampage или Harbinger су прве ствари које ми падају на памет.

Mali hint. Isti dev tim je napravio jednu od poslednjih igara koje je izdao Black Isle.

sada sam prvi put saznao za ovu igru, a da sam je video 2001. odlepio bih za njom :D mogao bih i sada da je probam, samo je treba naci, posto ovde samo ostavljate opskuritete :D

sada sam prvi put saznao za ovu igru, a da sam je video 2001. odlepio bih za njom :D mogao bih i sada da je probam, samo je treba naci, posto ovde samo ostavljate opskuritete :D
Meni je Zax ostao u lepom sećanju. Čak mi je i Lionheart bila dobra igra, iako su se svi mogući mediji razočarali jer su očekivali više od Black Isle izdavaštva.

Meni je Zax ostao u lepom sećanju. Čak mi je i Lionheart bila dobra igra, iako su se svi mogući mediji razočarali jer su očekivali više od Black Isle izdavaštva.
Ја сам помислио да је ово Lionheart али неки футуристички елементи су ме одвратили да напишем то.

Back
Top Bottom