• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch WiiU Terraria

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,895
U pocetku tretirana kao "2D klon Minecrafta", vremenom je dozivela veliki uspeh i izasla na sve pra-last, last, a verovatno i current gen konzole. Sa igrom sa kojom je porede nema puno veze osim kopanja i craftovanja, ali Terrarija ima daleko vise contenta, i uglavnom je orijentisana na borbu i bossfights a manje na casual gradnju. Fenomenalna stvar u multiplayeru, tona itema, bioma, protivnika i ciljeva generalno.

iAEmYaL.jpeg

Sa igrom sam se upoznao kada su Total Biscuit (RIP) i Jesse Cox radili Let's play pre, uh, 10 godina. Osim što je i do sada jedan od najzabavnijih serijala koje sam pogledao na yt, privukla me je igra jer je reciklirala pixel art iz Final Fantasy 4/5. Gameplay je sjajan i težina baš kako treba. Ja generalno ne volim da igram slične igre kao hrčak, i da hordujem i pravim neka ne znam kakva zdanja, ali su mi zato event sistem i istraživanje bili vrhunski.

Sa igrom sam se upoznao kada su Total Biscuit (RIP) i Jesse Cox radili Let's play pre, uh, 10 godina. Osim što je i do sada jedan od najzabavnijih serijala koje sam pogledao na yt, privukla me je igra jer je reciklirala pixel art iz Final Fantasy 4/5. Gameplay je sjajan i težina baš kako treba. Ja generalno ne volim da igram slične igre kao hrčak, i da hordujem i pravim neka ne znam kakva zdanja, ali su mi zato event sistem i istraživanje bili vrhunski.
Pa fora je da nije moralo bog zna koliko da se gradi. Najvise je nagradjivana ekploracija, i ubijanje bosseva. Skoro pa si mogao igrati kao akcionu igru, sa pomalo base buildinga. Ja sam fasciniran kolicinom late i post game contenta. Svakih par godina izadje content update koji pomeri granice endgame-a, ili je tako barem to meni delovalo.

Nije ti delovalo, dev je odradio neverovatan posao i ulozio ogroman trud.

Ja sam naisao na ovu igru na steamu sasvim slucajno, svuda sam je vidjao u kontekstu "ha ha, minecraft 2d" i uzeo da probam. Minecraft nisam nikada dugo igrao jer mi nije dao taj osecaj napredovanja kao Terraria. Prvo sto sam video sta se nalazi u zemlji pa sam znao sta jurim, drugo, 2d platformer, dovoljno je za mene bilo. Steta sto se blejanja po wiki stranicama za ovakve igre isto ne racuna u gameplay, ali sam ostavio vise od 100h u njoj, mozda i dalje moja najigranija igra na steamu. Jurio se taj endgame, pa onda post endgame, a najvise sam voleo da jurim materijale za novi armor.

Kada sam mislio da sam se onako lepo razradio, upadnem u igru sa Zegotom i odlepim na neki armor koji je tada nosio
TNneXsQ.png
. Onda sam shvatio da ne da imam da igram, nego da nisam dosao ni do 50% igre. I tako sam danima igrao bez prestanka. Posle sam se zezao i sa pixel artom i u to vreme je doslo do prezasicenja. Posecivao sam igru svaki put kada vidim da je pao major content update, ali nemam vise ni priblizno vremena da joj se opet posvetim.

Sada igra izgleda znatno modernije od verzija kada sam ja igrao. Probao sam da igram na raznim konzolama, ali mi se citav sistem kontrola nije svidjao nikako pa tu provedeno vreme i ne racunam. Jedna od mojih omiljenih igara definitivno

Svidja mi se i "oprostajni" wallpaper koji su okacili kada su objavili da su izbacili i poslednji veliki update za igru i da prestaju da je obnavljaju posle toga

T0OcJxy.png

nikad nisam igrao Terraria-u kako bi trebalo...krene lepo al se zavrsi u editoru lol

na svu srecu moj klinac obozava Terraria-u i prilicno aktivno je igra vec 5?+ godina
gledajuci njega kako igra puno puta sam se odusevio koliko je dobra igra
online je mozda i bolji nego single kada se nadju 2-3 srodne duse

ovo je jedna od retkih igara koju sto vise igras i upoznajes sve je bolja i bolja

mislim ne igram je al prepoznajem taj vajb:) great game Terraria

Back
Top Bottom