• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

ok, brightness ako je nizak ne pravi problem, ali pokušaj da se igraš sa kontrastom, garant će ti se u jednom trenutku prikazati pozadina s detaljima :)

Ako nekom bude trebalo da napravi gif, a da mu ne ispadne suvise zumirano i tako proguta pola slike ili ode levo i desno, dakle ako je siri, filmski aspect ratio, resenje je da se doda prostor oko slike i onda cropuje nesto u obliku kocke i ispasce cela slika, ovako (siva isprekidana linija):

Screenshot_2.png

Koristio sam ovaj online generator - https://ezgif.com/maker

Program razbija sa gomilom opcija, a vrlo jednostavan za koriscenje.

Kad presaltam svih 30, vraticu se na najbolje :)
A Sin City isto nije prikazivalo kako treba, ali ispravicu... mada jeste i onako zumirano i u stranu bilo na neki nacin zanimljivo sto kazes.

svakome kome smeta hexagon preporucujem ovaj avatar

beemovie128aspect.gif

Last edited:
Можда да се тема "Концерти" пребаци у Music подфорум? Не знам да ли је било тих предлога.

Ja sam je baš pre nedelju dana tražio bezuspešno u Music podforumu

Slazem se, ima jos par takvih primera.
Navedi, ali u ovom threadu.

Ja sam je baš pre nedelju dana tražio bezuspešno u Music podforumu
Najbolje je u ovom threadu napisati tako neshto.

No, shto se tiche koncert threada, javitje se neko, ja za sada ne bih da diram pre nego shto vidi josh par ljudi predlog.

mislim da je bilo diskusije pri samom kreiranju te teme bas o ovome, i ja sam misljenja da joj je mesto u muzici

Navedi, ali u ovom threadu.
Upravo na tom podforumu - Topics of all sorts su razne teme zalutale, kao sto su recimo:

Evrovizija! - da ide u muzicki podforum
YouTube/Video Thread i [YT] Stuff made here - ja bih stavio u Movies & TV Series, samo sto bih onda mozda u naziv dodao & Videos/ Clips
Igre iz davnina (YouTube kanal) i Igre koje nikada niste odigrali - u Gaming podforum

Eto to za pocetak, ne mogu sad da prelistavam sve podforume jer mi pocinje tekma, pa cu posle tekme da dopunim jos nesto ako nadjem, a verujem da ima jos primera...

Aj da se ne vodimo subjektivnim misljenjem, evrovizija je muzicki dogadjaj i tu joj je mesto, sta sad meni se ne svidja neka igra i kazem, eeee ne ide Disco Elysium u igre, stavi ga u knjige...

Svake godine cemo pisati o Evroviziji i sad svake godine treba da trazimo gde je tema, obzirom da nije tamo gde pripada.

Takodje, pustili ste narodnjake tamo na muzickoj temi, a ovo ne moze, LOL-ARA! :ROFLMAO:

Pa onda nemam sta da trazim dalje, ako ovo ne usvajate, da se ne mucim da trazim ostale primere.

Igre koje niste i igrali i igre iz davnina ne bih znao u koji podforum da tutnem, pa za sada ostaju gde jesu.
Treba nam podforum generalno za gaming gde bi sve te teme poput tih i poput gaming related videos isle, vidim ova potonja je otisla u Multiplatform gaming, tako da ako se ne otvara Gaming (General) podforum, onda bi ja sve kao do sad turao u Multiplatform gaming, eventualno u zagradi da se doda General, znaci
Multiplatform gaming (General) ili General Gaming /Multiplatform.

Ovo je generalno gaming forum, mislim da je ok da ostane gde je i sad, slično smo radili i na prethodnom forumu.

Dal je moguce ubaciti opciju preko dana da bude dnevna/light tema, a preko noci (recimo od ponoci) da samo prebaci na nocnu/dark temu?

Savetujem ti da probash ovaj softver:

Koja su ogranicenja za dimenzije avatara i za njegovu velicinu?
Pokusavam da okacim novi avatar, ali nece da ga uploaduje...

edit

Uspeo sam preko Opere, preko Chrome-a nije htelo, mada mozda je u tom momentu forum slabije radio...
Svakako me zanima koje je ogranicenje u megabajtima za velicinu avatara?

Last edited:
Back
Top Bottom