• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Militsioner - simulator, necega

Ideja mi deluje super! Potencijalno odlichna igra, cheka se josh informacija.

uh, imam generalno strah od gigantskih stvari u video igrama, to mi je mozda najstrasnija stvar (subnautica ogromna cudovista, propadanje kroz teksture i gledanje kroz ogroman svet iznad mene dok padam). pitanje je da li cu skupiti hrabrosti za ovako nesto :ROFLMAO:

heh milicioner, ovako nesto bi pre ocekivao od japanaca

uh, imam generalno strah od gigantskih stvari u video igrama, to mi je mozda najstrasnija stvar (subnautica ogromna cudovista, propadanje kroz teksture i gledanje kroz ogroman svet iznad mene dok padam). pitanje je da li cu skupiti hrabrosti za ovako nesto :ROFLMAO:
Razumem te, te svari i meni izazivaju nelagodu, ali jos vise od toga me je strah od gledanja kroz teksture, propadanja kroz svet, void i noclipping generalno. I meni je subnautica bila strasna, ali ne kao npr Morowind kada propadnem kroz pod.

tako je. nema gore stvari za mene od noclippinga. pa kada nalaze skrivene stvari u igrama uz pomoc toga... jeza me prodje

kad smo bili klinci drugovi cheatovali u igrama i prelazili tako, ja nisam smeo ni da gledam dok igraju

tako je. nema gore stvari za mene od noclippinga. pa kada nalaze skrivene stvari u igrama uz pomoc toga... jeza me prodje

kad smo bili klinci drugovi cheatovali u igrama i prelazili tako, ja nisam smeo ni da gledam dok igraju
Konačno sam našao srodnu dušu

Prvi put čujem da se neko toga plaši :)
Zju, jeza mi pređe po leđima na samu pomisao. Hladan znoj.

Prvi put sam to osetio u 3. osnovne kada smo igrali Doom sa idclip. Kada izađeš izvan okvira mape bude onaj Hall of mirrors efekat i možeš se izgubiti. Muka mi je kad se setim.

skoro sam leteo u wowu i odlucim da preletim preko nekih planina. odjednom flying mount mi nestane, ja prezivim pad i nadjem se u sred zelenih planina sa jednom teksturom trave svuda bez ikakve muzike. ne mogu da summonujem mounta, samo mogu peske skokovima jer je back to home inn bio na 15min cooldownu. malo je reci da je krenula tahikardija i da sam igru samo ugasio :LOL:

mislim da to ima veze sa imerzijom, da moj mozak vidi igru kao stvarni svet i kada se desi nesto toliko nerealno da odmah pocne da panici

a tek kada sam prvi put gledao creepy pastu majora’s mask... gore od bilo kog horora :LOL:

skoro sam leteo u wowu i odlucim da preletim preko nekih planina. odjednom flying mount mi nestane, ja prezivim pad i nadjem se u sred zelenih planina sa jednom teksturom trave svuda bez ikakve muzike. ne mogu da summonujem mounta, samo mogu peske skokovima jer je back to home inn bio na 15min cooldownu. malo je reci da je krenula tahikardija i da sam igru samo ugasio :LOL:

mislim da to ima veze sa imerzijom, da moj mozak vidi igru kao stvarni svet i kada se desi nesto toliko nerealno da odmah pocne da panici

a tek kada sam prvi put gledao creepy pastu majora’s mask... gore od bilo kog horora :LOL:
Da, i ja konstantno imam strah da ne budem "tamo gde ne treba", a low poly behind the skybox area bez tekstura je visoko na listi takvih mesta 😅. I imamo slične teorije zašto je tako, i ja to doživljavam bukvalno. IRL nemam strah od visine ili pučine, ali da odjednom nestane sveta ispod mene i počnem da padam u crnilo usrao bi se do ušiju.

@ljubomir kapiram da bi ti onaj skok u bezdan u Sekiro-u pao teško :D
kako je bilo tebi @timemaster ?
Nisam igrao Sekiro pa ne znam, ali ako si igrao GTA SA verovatno se secas misije u kojoj skaces iz aviona. Draw distance je koliko nizak da dobrih par sekundi lebdis u nicemu, i mogu ti reci da je panika pocela da me hvata, a kada sam ugledao konacno horizont srce mi se spustilo na mesto :)

evo, od 0:52 :D

Videli su se obronci pecine na ivici ekrana, tako da nije totalni nope, ali mislim da bi svejedno poceo da zmurim :)

Evo primera stvari koje me triggeruju:

Breath-of-the-Wild-Outbounds-3.jpg

idclip2.jpg

Ovaj witcher video bukvalno nisam mogao da gledam duze od par sekundi.

Back
Top Bottom