Razumem te, te svari i meni izazivaju nelagodu, ali jos vise od toga me je strah od gledanja kroz teksture, propadanja kroz svet, void i noclipping generalno. I meni je subnautica bila strasna, ali ne kao npr Morowind kada propadnem kroz pod.uh, imam generalno strah od gigantskih stvari u video igrama, to mi je mozda najstrasnija stvar (subnautica ogromna cudovista, propadanje kroz teksture i gledanje kroz ogroman svet iznad mene dok padam). pitanje je da li cu skupiti hrabrosti za ovako nesto![]()
Konačno sam našao srodnu dušutako je. nema gore stvari za mene od noclippinga. pa kada nalaze skrivene stvari u igrama uz pomoc toga... jeza me prodje
kad smo bili klinci drugovi cheatovali u igrama i prelazili tako, ja nisam smeo ni da gledam dok igraju

Zju, jeza mi pređe po leđima na samu pomisao. Hladan znoj.Prvi put čujem da se neko toga plaši![]()

Da, i ja konstantno imam strah da ne budem "tamo gde ne treba", a low poly behind the skybox area bez tekstura je visoko na listi takvih mestaskoro sam leteo u wowu i odlucim da preletim preko nekih planina. odjednom flying mount mi nestane, ja prezivim pad i nadjem se u sred zelenih planina sa jednom teksturom trave svuda bez ikakve muzike. ne mogu da summonujem mounta, samo mogu peske skokovima jer je back to home inn bio na 15min cooldownu. malo je reci da je krenula tahikardija i da sam igru samo ugasio
mislim da to ima veze sa imerzijom, da moj mozak vidi igru kao stvarni svet i kada se desi nesto toliko nerealno da odmah pocne da panici
a tek kada sam prvi put gledao creepy pastu majora’s mask... gore od bilo kog horora![]()
. I imamo slične teorije zašto je tako, i ja to doživljavam bukvalno. IRL nemam strah od visine ili pučine, ali da odjednom nestane sveta ispod mene i počnem da padam u crnilo usrao bi se do ušiju.Nisam igrao Sekiro pa ne znam, ali ako si igrao GTA SA verovatno se secas misije u kojoj skaces iz aviona. Draw distance je koliko nizak da dobrih par sekundi lebdis u nicemu, i mogu ti reci da je panika pocela da me hvata, a kada sam ugledao konacno horizont srce mi se spustilo na mesto

evo, od 0:52

@timemaster malo hladnog znoja za nas
@Maxa morao sam da prekinem pred kraj, nema šanse da odgledam kako uleće u onu rupu...