• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Boys (2019 - )

Eh simketu smeta sto nisu stavili vise glavni fokus na pljuvanje corpo i superherojske kulture, to ga bas radi, sad su malo vise shiftovali na likove pa mu je iz nekog razloga sapunica. Inace fun fuctor serije je stalno na nivou, i to je ipak ono sto je bitno, moze se neko baciti na neku kriticku analizu ko vojvoda i naci rupe, ima ih naravno, ali cemu nije to takav tip serije

edit: dajte split i prebacite postove, ima previse price o seriji da nema svoju temu

Eh simketu smeta sto nisu stavili vise glavni fokus na pljuvanje corpo i superherojske kulture, to ga bas radi, sad su malo vise shiftovali na likove pa mu je iz nekog razloga sapunica. Inace fun fuctor serije je stalno na nivou, i to je ipak ono sto je bitno, moze se neko baciti na neku kriticku analizu ko vojvoda i naci rupe, ima ih naravno, ali cemu nije to takav tip serije

edit: dajte split i prebacite postove, ima previse price o seriji da nema svoju temu

Ali i dalje pljuckaju po svemu, samo nije tako po sred cela karom nego onako suptilno, u rebra. Nego, ako cemo kriticki, da li ima preporuka za bolju seriju tog manira koja se trenutno emituje? :)

Neka neko napravi temu za The Boys rado cu prebaciti sve postove u nju.

Ja cekam da dodjem do ovih novijih epizoda, da vidim sta sada simketu smeta.

To što je serija sa poslednjom epizodom u sezoni evo postala crtani film (ne mislim na isforsirane scene sa crtanim likovima), a likovi su postali skroz nekoenzistentni u svom ponašanju i to i u istoj sceni. I istina je, od serije koja je krenula kao kvalitetna kritika corpo i superhero kulture postala je samo još jedna plitka superhero serija na koju sada svršavaju fanovi koji svršavaju na Marvel ili/i DC filmove, a poslednja epizoda je lošija i od nekih od najgorih Marvel i DC filmova. Jedino kvalitetno što je ostalo je gluma Antony Starr-a, ali je i lik Homelandera drastično izgubio kvalitet u poslednjim epizodama i polako se pretvara u parodiju u negativnom smislu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Odgledah i poslednju epizodu The Boys, neujednačen je kvalitet epizode. Hteli su da prikažu patos Homelander-a i Soldier Boy-a, i na momente ima dobrih scena između njih, ali sve to pada u vodu, što se sve svodi na Mika odlučio iznenada da izda Peru i Jevrosimu zarad nelogičnih obrta i da bi se održala kakva tenzija. Iako je ovo trebalo da bude eksplozivno finale, opet je režija podbacila i vidi se koliko im je tanak budžet i koregorafija borbi je kriminalno loša. Montaža ne može da sakrije te nedostatke. Nestaje pare i snage seriji, i stvarno bih voleo da završe sve sa 5 sezonom. Definitivno je ovo McDonalds-KFC serija koje konzumiraš ako želiš da imaš manjak sivih ćelija.

Mene iskreno smorilo poslednjih desetak minuta, ubili su efektniji kraj.

Bez obzira na to, generalno dobra sezona.

Puno toga se izdesavalo u poslednje dve epizode, mozda je cak i poslednja trebala malo da traje duze kako ne bi leteli sa jednog dogadjaja na drugi. Ovako su te ubacili u visu brzinu i izbombardovali sa svacim.

Nisam mogao da dodjem sebi prvih par minuta i onda su samo ublazili.

Mora da se smakne neki lik, a Mev je ovaj put bila i vise nego dovoljna iako ce u cetvrtoj/petoj sezoni da ima svoju ulogu pa je zato i dalje ziva.

Ne svidja mi se krajnje tacke svih likova i kako se sve to srusilo u zavrsnici sezone.

Istinu za volju, iako je i Bleknoar poginuo i pritom dobio solidnu minutazu, jedino ima prodju zato sto je u pitanju Houmlender. Inace da onako lika odstranis u nekoj suprotnoj seriji od The Boys, ispizdeo bih zesce.

Problem je što se ne vežemo za većinu likova, ne ide im to žongliranje i na silu ubacivanje emotivnih pričica, iako su dosta otkrili sa dešavanjima iz prošlosti.

A Homelander ostaje najsvetlija tačka serije, pored The Deep koji uleti kao dobar nalet najprostijeg humora sa svojim glupostima.

I ono što me isto umara, kao da nikada nijedna strana ne može da prevagne nad drugom, takva dinamika može da istraje samo određeno vreme, pre nego što postane evidentno da se vrte u krug.

Gledaće se animirana serija, čisto da vidim da li mogu da urade nešto drugačije u tom formatu. Usput jel isti animatorski tim korišćen kao i za Chip i Dale film? Mnogo mi slična animacija likova koji se pojavljuju u poslednjih par epizoda.

Ako mislis na diabolical animiranu seriju, nije mi na nivou boysa mada koliko si na ove naostren mozda tebi bude obrnuto

Jest finale bilo antiklimakticno ali vidjecemo kakva ce iduca sezona biti i koliko odstupanja od originalnog stripa. Btw, neko rece i apsolutno se slazem da je 5 sezona dovoljno, medjutim to pravilo bi trebalo da vazi za sve serije, ne samo The Boys :D

kako je ono antiklimaktično? :D

Kako nije? Nakon buildupa i ukoliko poznajes evente iz stripa posljednja epizoda (ili druga polovina iste) je poprilicno mlaka. Osim ako nemaju nesto masno za iducu sezonu.

Pa valjda sto je vise manje ispalo closed loop, vecina stvari se vratila na stanje sa pocetka sezone

Baš to, čemu sve kad si resetovao na totalni default uz neku minimalnu kolateralnu štetu čisto da se nađe.

Mislim meni je svakako i dalje sve zabavno i zabole me za logiku u ovoj seriji ali eto moram da se složim. :)

Dodjoh do tretje sezone The Boys. Pogledao sam prvu epizodu i konachno video ono shto su mi hajpovali.
Serija mi se josh uvek dopada, iako ima par sitnica koje mi nisu legle najbolje. Bilo je i par momenata koji su lako predvidivi, ali nishta od toga me ne odbija od gledanja.
Najvishe gotivim yellow fever brata Francuza.

Mislim da preterujete. Nije da joj je trebalo da to radi, ali nije ni da je upumpala kilo botoksa u facu pa da joj treba neka pomoć psihijatra. Uostalom, ne izgleda ništa lošije ni ovako.

Back
Top Bottom