• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Age Of Samurai: Battle for Japan

Nikola22

Well-known member
Reaction score
1,478
Preporuka za ovaj Netflix dokumentarac iz 6 delova.
Prica o gradjanskom ratu u Japanu u 16. veku,borbi za vlast i ujedinjenju zemlje.
Fokus je na istorijskim bitkama i licnostima toga doba a manje na kulturi,zivotu i tradiciji samuraja ali ipak vredi odgledati.

PS
Cim sam ogledao odmah je pao instal Shogun 2 :D

Last edited:
Uuuu kao stari ninja (🤣) ja ovo moram da gledam !

sengoku djidai je jedan od najzanimljivijih perioda u istoriji covecanstva. nisam znao da su amerikanci radili nesto na tu temu. vec sam istrazivao. licno mi je najzanimljivije rivalstvo takeda i uesugi klanova. kakav potez da se protivnicima pokloni so, jer boj ne bije so, vec srce u junaka. legendarna bitka kod kavanakadjime 4 takodje ukljucuje ova dva klana. imam i jednu knjigu o japanskim zamkovima. ne znam koliko se ovde o tome govori.
ako si instalirao shogun 2, stavi i master of strategy mod. imas steam instalaciju. dodaje oko 100 novih teritorija, vise istorijskih licnosti (za oda klan se pojavljuju miura anjin, toyotomi hideyoshi, shibata katsuie, maeda toshiie!!! odusevljen sam bio), nove jedinice, puno novih zgrada i bonusa, mnogo novih tehnologija, ogranicenja u broju agenata i jedinica (povecava se u skladu sa izgradjenim zgradama)...

Preporuka i za ovu knjigu takodje koja bi isla odlicno uz seriju i igru,da se nesto ne propusti slucajno. :)
IMG_20210228_084727.jpg

Back
Top Bottom