• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Cut the rope bez reklama?

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,927
Zna li neko pouzdan način kako doći do Cut the rope (za Android) u punoj verziji bez reklama? Nije je moguće kupiti na Play Store, samo se subscribovati na monthly payment od 15 dolara! Međutim čak i sa supskripcijom iskaču reklame drugih njihovih igara i klinci zalutaju van igre na ko zna kakvom petom ekranu. Neverovatno koliko je mobile gaming otišao u tri lepe. Any hints?

Postoje modovane verzije ove igre, gde su reklame uklonjene. Kažu i da ako se igra skine sa Galaxy Store, reklama nema.

Nažalost, nemam više Android uređaj, pa da isprobam. Ali, ako želiš, potražiću par modovanih verzija Cut the Rope, postaviću na svoj cloud drive i poslati ti link da isprobaš?

Zna li neko pouzdan način kako doći do Cut the rope (za Android) u punoj verziji bez reklama? Nije je moguće kupiti na Play Store, samo se subscribovati na monthly payment od 15 dolara! Međutim čak i sa supskripcijom iskaču reklame drugih njihovih igara i klinci zalutaju van igre na ko zna kakvom petom ekranu. Neverovatno koliko je mobile gaming otišao u tri lepe. Any hints?
jedva sam iskopao verziju bez rekalama, cak i modovane piratske verzije ih imaju. Probacu pa se cujemo na discordu. :D

Meni na androidu aplikacija Adguard pro uklanja reklame iz dosta aplikacija. Probaj prvo tu aplikaciju prije nego što se upustiš u korišćenje tih modovanih aplikacija. Btw ja sam nailazio na dosta modovanih aplikacija na forumu koji se zove Mobilism.

Back
Top Bottom