• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Nezaborav

Well-known member
Reaction score
2,387

Тема виђена на многим мјестима али то не умањује њену забавност.

- Поставите неку (мало опскурнију) слику из игре, онај ко погоди која је игра у питању поставља следећу, након што предходни постер потврди тачан одговор.
- Ако сте 100% сигурни да сте погодили, не морате чекати потврду од корисника који је поставио слику, већ можете одмах. Морате бити сигурни.
- Ако онај ко погоди не постави слику из нове игре у року од 24 сата, било ко може поставити следећу.

Е'о ја ћу први. 🤪

1.png

Hmm jedna od Xenosaga igara sa ps2 ?
Браво, јесте! Xenosaga Episode I: Der Wille Zur Macht. Знам да си је одиграо још када је изашла, са све кастрираним квалитетом анимација да би се "народски" стисла на DVD5 и много балио на њу. 😁
Пуцај даље.

Jes vala nije htela moja konzola dvd9 da cita :(
Sta bi dao za neki 4k remaster trilogije, plakao sam na kraju keca :D

Ajde nesto lako za pocetak :D

5W7FUNo.jpg

Jes vala nije htela moja konzola dvd9 da cita :(
Sta bi dao za neki 4k remaster trilogije, plakao sam na kraju keca :D
Није тада ни било DVD9 копија.
Од римастера Xenosage за сада нема ништа, већ су и покушавали нешто да покрену, ћорак. Видјећемо да ли ће ова нова популарност Xeno на Switch-у да погура нешто.
Ево да услишимо @fluffy жељу, нешто сасвим друго:
image_2021-02-26_225946.png

Да додамо још нека правила чисто ради добре динамике на теми:
- Ако не иде никоме са погађањем унутар 24 сата, постављају се још 2-3 слике из исте игре, такође да не буду превише очигледне.
- Ако ни после тога не иде, постер мора открити о којој се игри ради.

@grunt Да, штавише није требала ни да буде JRPG него хорор авантура али је дошло до неслагања у тиму око концепта и идејни творац је напустио тим. Иронија да буде, управо тај rpg аспект и саме борбе су једини лош дио игре. Да је изгурана са оригиналном замисли можда би била још један култни класик. Пада ми на памет паралела са Too Human на PS1, чисто због амбиције.
Опет, породила је Shadow Hearts серијал који је сам врх свог жанра на двојци, па није свакако лоше. Иначе, Koudelka има бруталну причу, једну од најбољих на PS1 и невјероватну гласовну глуму, врло могуће најбољу на PS1. То се често превиђа, а мислим да је значајно у том времену када је Jill Sandwich била норма за грактање у играма. Мислим да су неки италијански глумци дали гласове, игра је такође била веома продавана у Италији због тога. Рекао бих да је што се тиче гласова испред Legacy of Kain игара, MGS 1 (који има слабијих улога) и Fear Effect серијала, најбољих представника у том елементу.

Захвали Флуфију на тешком задатку али истовремено и одахни јер је @TwiSteR управо погодио!
Да, у питању је Barrow Hill. Пуцај Твистере.

Back
Top Bottom