Да додамо још нека правила чисто ради добре динамике на теми:
- Ако не иде никоме са погађањем унутар 24 сата, постављају се још 2-3 слике из исте игре, такође да не буду превише очигледне.
- Ако ни после тога не иде, постер мора открити о којој се игри ради.
@grunt Да, штавише није требала ни да буде JRPG него хорор авантура али је дошло до неслагања у тиму око концепта и идејни творац је напустио тим. Иронија да буде, управо тај rpg аспект и саме борбе су једини лош дио игре. Да је изгурана са оригиналном замисли можда би била још један култни класик. Пада ми на памет паралела са Too Human на PS1, чисто због амбиције.
Опет, породила је Shadow Hearts серијал који је сам врх свог жанра на двојци, па није свакако лоше. Иначе, Koudelka има бруталну причу, једну од најбољих на PS1 и невјероватну гласовну глуму, врло могуће најбољу на PS1. То се често превиђа, а мислим да је значајно у том времену када је Jill Sandwich била норма за грактање у играма. Мислим да су неки италијански глумци дали гласове, игра је такође била веома продавана у Италији због тога. Рекао бих да је што се тиче гласова испред Legacy of Kain игара, MGS 1 (који има слабијих улога) и Fear Effect серијала, најбољих представника у том елементу.
Захвали Флуфију на тешком задатку али истовремено и одахни јер је
@TwiSteR управо погодио!
Да, у питању је Barrow Hill. Пуцај Твистере.