• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Elektronska muzika

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,862
U ovaj thread kachimo sve zhanrove elektronske muzike, nebitno da li je u pitanju techno, acid, house, drum n bass, dubstep, drone, ambient, chiptune, trance, eurodance, IDM, synthpop, italo disco, schranz, minimal, progressive, ili neshto deseto.

Za pochetak, ovo:

Aphex Twin, klasika koja razbija! Za Lorn sam chuo tako shto sam video ovaj video i trazhio neshto na slichnu foru:

Clark mi je super, svidja mi se zvuk syntha. Za Tim Exile nisam chuo do sada, svidja mi se kako zvuchi. Sve u svemu, odlichan izbor za prvi post ovde!

Edit, moram dodati ovo italo disco zlato:

Hvala za Lorn, detaljno će biti overen. :love: za Clark i Mobišu starog.

Kod mene ide mahom neka atmosferična elektronika, težak downtempo uz koji mogu da radim u bilo kom raspoloženju. Tipa:

Ili ovo, što mu dođe više prisustvo nego muzika, al prokine tu i tamo:

I nešto malo normalnog bpm-a:

Sucker sam za Jaar-a, ne mogu da dočekam novi Darkside, do tad drugi side projekat:

Za kraj legende koje su niotkuda izbacili manje više pop album prošle godine koji kida!!

Last edited:
Sucker sam za Jaar-a, ne mogu da dočekam novi Darkside, do tad drugi side projekat:

Za kraj legende koje su niotkuda izbacili manje više pop album prošle godine koji kida!!

Jes, i mene su iznenadili The Avalanches. Odličan album. Što se AAL tiče, nekako mi je 2012-2017 bolje legao, ali opet malo je drugačiji zvuk.

zna se sta je najjaci zanr kod Srba :D
Inace obozavam da citam komentare na psy videima

Slichno shto je 9dots kachio slusham dok radim, ovako neki rad:

dsst je okachio bash fine bangere. A shto se tiche psy videos na YT, voleo bih natji JEDAN gde ne vidim nekog domatjeg. Gotivim psytrance, ali taj zhanr je bukvalno odluchio da se ne menja ni na koji nachin.

Ja nista novo psy-a ni ne slusam, samo stare nostalgija hitove :D

Trenutno najinteresantniji i najzabavniji didžej koji je uspeo da meša ghetto, detroit, house i šta sve već ne i pride da zanima široke narodne mase tokom korone, a za to treba imati šljifa, preporučujem i live streamove jer ima kul goste i stvarno su mu trake da nam rade klubovi nikada ne bi stao.

Ovaj Irski duo već godinama unazad šuri probranim trakama i ovaj album bih izdvojio kao jedan od najprijatnijih iskustava u 2021 što se elektronske muzike tiče, trake su pristupačne, a opet poseduju interesantne aranžmane i produkciju i verujem da bi još više eksplodirali da nam sve fercera.

Dana Montani, na stranu toga što je čitava setlista za hladni betonski hangar, strava su uklopili koreografije uz muziku, a i doprinosi gothic tres chique momenat.

Ko nije bio na DJ Brka live set-u, nije bio na pravoj beogradskoj žurci. Čovek je na sceni bezamli broj godina i svaki put kada odem se oduševim jer tačno zna da namesti pravi gruv i atmosferu i da to đuskanje zaista vredi. Ima odličan mixcloud kanal Disco Not Disco koji uređuje sa Schwabe-om. Rezident DJ 2044 broda.

Gledao sam ga uživo na Share festivalu u Beogradu pre dosta godina. Ne mogu da vam opišem kako je ovo zvučalo uživo, u potpunom mraku u donjoj sali Doma omladine, dok su išle neverovatne laserske vizualizacije. Samo sam se u mometnu sklupčao u fetus poziciju i doživeo nešto što mi se pre nije desilo tokom slušanja raznih muzičkih izvođača, a to je kao da sam ušao u podsvest vratio se u prvobitno stanje kada sam bio fetus i doživeo fleš i video kako mi sve promiče usporenim tempom i vratio se u normalu kada je set bio završen. Da naponem da nisam pio, niti sam radio bilo kakvu vrstu psihodelika. Klot. Najbolji trip ikada! :love:

Last edited:
Vise sam slusao elektroniku kad sam bio mladji, danas tu i tamo kad mi redovno dosadi. Ponekad UK Hardcore, Psybient, ali najcesce sebe uhvatim da slusam pionire.

Kad se samo setim koliko sam upijao Ceephax Acid Crew, uffff :3

No, evo malo "woh woh woh wohwoh, wah wah wahwahwah"

Ai da dodam i stare hipstere:

Back
Top Bottom