Trenutno najinteresantniji i najzabavniji didžej koji je uspeo da meša ghetto, detroit, house i šta sve već ne i pride da zanima široke narodne mase tokom korone, a za to treba imati šljifa, preporučujem i live streamove jer ima kul goste i stvarno su mu trake da nam rade klubovi nikada ne bi stao.
Ovaj Irski duo već godinama unazad šuri probranim trakama i ovaj album bih izdvojio kao jedan od najprijatnijih iskustava u 2021 što se elektronske muzike tiče, trake su pristupačne, a opet poseduju interesantne aranžmane i produkciju i verujem da bi još više eksplodirali da nam sve fercera.
Dana Montani, na stranu toga što je čitava setlista za hladni betonski hangar, strava su uklopili koreografije uz muziku, a i doprinosi gothic tres chique momenat.
Ko nije bio na DJ Brka live set-u, nije bio na pravoj beogradskoj žurci. Čovek je na sceni bezamli broj godina i svaki put kada odem se oduševim jer tačno zna da namesti pravi gruv i atmosferu i da to đuskanje zaista vredi. Ima odličan mixcloud kanal Disco Not Disco koji uređuje sa Schwabe-om. Rezident DJ 2044 broda.
Gledao sam ga uživo na Share festivalu u Beogradu pre dosta godina. Ne mogu da vam opišem kako je ovo zvučalo uživo, u potpunom mraku u donjoj sali Doma omladine, dok su išle neverovatne laserske vizualizacije. Samo sam se u mometnu sklupčao u fetus poziciju i doživeo nešto što mi se pre nije desilo tokom slušanja raznih muzičkih izvođača, a to je kao da sam ušao u podsvest vratio se u prvobitno stanje kada sam bio fetus i doživeo fleš i video kako mi sve promiče usporenim tempom i vratio se u normalu kada je set bio završen. Da naponem da nisam pio, niti sam radio bilo kakvu vrstu psihodelika. Klot. Najbolji trip ikada!