• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

GB GBA PSP Game Gear Neo Geo Pocket WonderSwan Handheld Modding Bonanza

Dok čekam da mi stigne IPS v2 ekran za GBA, odlučih da u konzolu ugradim CleanAmp i Dehum/Dehiss mod.

3c19accf3a3f9c4027bd7becafb931e3.jpg

149fa67b00e47df9da8e5a7fd9b1b995.jpg

Rezultat je značajno glasniji i čistiji zvuk, kao što bi trebalo da bude od samog početka. Zadovoljan sam.

Sad još da stigne taj ekran, jer novo kućište čeka... :)

Sad kad videh sve ove modove, koji su najpopularniji za DS? Stalno mi iskacu na ytu snimci za GB i GBA modovima, ali nikada nisam video nesto za DS (sem onog da se DS pretvori u GBA).

Super. Do sada sam viđao amp-ove u ovom formatu pa nisam bio siguran da li rade istu stvar kao CleanAmp/EasyAmp:

480p digitalni signal. Steta sto aspect ratio nije dobar.

Evo malo mi djavo opet nije dao mira pa sam danas prckao sa gba konzolicama.
Poterao me maler sa shellovima ali nekako sam se skrpio. Beli je gotov projekat a na zelenom cu definitivno menjati dugmice za neku drugu boju u dogledno vreme, zato nisam ni skidao foliju sa ekrana.
0-02-0a-eab83144799dc1dbdfb8eae28d4109bfad62f29aa1f378fe03176b002e2243a6_186983243f58c8b8.jpg0-02-0a-50362a115c17ecc9d4daac428b2f3323556841dc3b32290293bfabc276953b53_6d27dbb09f431b66.jpg

Last edited:
Forumasi hteo bih da modujem gba ili gba sp sad kad sam nabavio everdrive. Za pocetak samo jednu, e sad sta mi predlazete koju da modujem, i koje su po vama prednosti i mane ako ste imali priliku koristili oba. I ako neka ima nekog pouzadonog sellera da okaci link ili nek mi sibne u poruku. tnx

Sp. Mislio sam da je agb san snova sa ipsom ali svi dugmici su pedeset puta bolji na sp-u.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

dugmići na standardnom jesu kurčina nažalost :(
sp nisam imao prilike da probam...

SP ima odlican kliktavi dpad i dugmice.
Ali ga ubija ergonomija za neko ozbiljnije igranje. Ja dobijam opasne grceve kada igram mega man zero na njemu.
Obican gba moze malo da se poboljsa kombinacijom raznoraznih dugmica,shellova i membarana posto bukvlano milimetri u odstupanju menjaju osecaj.
Cak sam imao slucaj i da zveckaju dugmici.
Videh po netu da ljudi moduju i ubacuju kiliktave padove na plocu ali to mi je previse cimanja. Navikao sam na GBA dovoljno je dobar da moze pristojno da se igra.

Forumasi hteo bih da modujem gba ili gba sp sad kad sam nabavio everdrive. Za pocetak samo jednu, e sad sta mi predlazete koju da modujem, i koje su po vama prednosti i mane ako ste imali priliku koristili oba. I ako neka ima nekog pouzadonog sellera da okaci link ili nek mi sibne u poruku. tnx
ako se odlucis za obican gba preporucujem ovog lika kupio sam dva ekrana sve je proslo super i oba su stigla u roku od 20-25 dana. Samo izbegavaj providna kucista od random kineza.

Last edited:
SP ima odlican kliktavi dpad i dugmice.
Ali ga ubija ergonomija za neko ozbiljnije igranje. Ja dobijam opasne grceve kada igram mega man zero na njemu.
Obican gba moze malo da se poboljsa kombinacijom raznoraznih dugmica,shellova i membarana posto bukvlano milimetri u odstupanju menjaju osecaj.
Cak sam imao slucaj i da zveckaju dugmici.
Videh po netu da ljudi moduju i ubacuju kiliktave padove na plocu ali to mi je previse cimanja. Navikao sam na GBA dovoljno je dobar da moze pristojno da se igra.

ako se odlucis za obican gba preporucujem ovog lika kupio sam dva ekrana sve je proslo super i oba su stigla u roku od 20-25 dana. Samo izbegavaj providna kucista od random kineza.

Jesi i shell narucio od njega?

Last edited:
izgleda da sam ja jedini kojem kliktavi dpad i dugmici nikako ne odgovaraju, ne mogu da smislim taj zvuk :D da moze sve u gumene membrane, meni bi bilo najbolje :D

Back
Top Bottom