Jel' se ovo odnosi samo na zvučnik ili i na 3.5mm izlaz za slušalice?Rezultat je značajno glasniji i čistiji zvuk
Imaš kompozitni TV out mod za DS recimo.koji su najpopularniji za DS?
Jel' se ovo odnosi samo na zvučnik ili i na 3.5mm izlaz za slušalice?
ako se odlucis za obican gba preporucujem ovog lika kupio sam dva ekrana sve je proslo super i oba su stigla u roku od 20-25 dana. Samo izbegavaj providna kucista od random kineza.Forumasi hteo bih da modujem gba ili gba sp sad kad sam nabavio everdrive. Za pocetak samo jednu, e sad sta mi predlazete koju da modujem, i koje su po vama prednosti i mane ako ste imali priliku koristili oba. I ako neka ima nekog pouzadonog sellera da okaci link ili nek mi sibne u poruku. tnx
Da da trebalo bi, na belom je top.a na zelenom cu definitivno menjati dugmice za neku drugu boju
Ja dobijam opasne grceve kada igram mega man zero na njemu.
SP ima odlican kliktavi dpad i dugmice.
Ali ga ubija ergonomija za neko ozbiljnije igranje. Ja dobijam opasne grceve kada igram mega man zero na njemu.
Obican gba moze malo da se poboljsa kombinacijom raznoraznih dugmica,shellova i membarana posto bukvlano milimetri u odstupanju menjaju osecaj.
Cak sam imao slucaj i da zveckaju dugmici.
Videh po netu da ljudi moduju i ubacuju kiliktave padove na plocu ali to mi je previse cimanja. Navikao sam na GBA dovoljno je dobar da moze pristojno da se igra.
ako se odlucis za obican gba preporucujem ovog lika kupio sam dva ekrana sve je proslo super i oba su stigla u roku od 20-25 dana. Samo izbegavaj providna kucista od random kineza.
![]()
GBA 10 Segment IPS V2 LCD Bildschirm kit mit vorgeschnitten Shell Case for GBA | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for GBA 10 Segment IPS V2 LCD Bildschirm kit mit vorgeschnitten Shell Case for GBA at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!cutt.ly
naruceno odavno ali madjari zezaju sa isporukom.Da da trebalo bi, na belom je top.
aha, koristio sam ceo set od njega, sem dugmica.Jesi i shell narucio od njega?
da moze sve u gumene membrane, meni bi bilo najbolje