• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

The Game Awards 2021 [9. decembar] & sve ostale GOTY 2021 nagrade

Deathloop nije zasluzio ovoliko nagrada imo al dobro sta sad.

Sto se tice reveala novih igara Hellblade 2, Alan Wake 2, Warhammer SM 2 i Evil West su mi favoriti.

Edit. Moram da napomenem i Dune : Spice Wars (y) za RTS zanr.

Naravno da ce biti za PC, to je kinska franshiza [i ujedno najveca FPS franshiza na svetu]. Oni tamo preferiraju PC-ove.
Pa da..sirotinja raja [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Svideo mi se show, ok pobednici i dosta zanimljivih najava. Od nagrada drago mi je da je Returnal uzeo najbolju akciju. A od najava, whew, ima ih dosta!

Homeworld 3
The Expanse Telltale series
Have a Nice Death
Hellblade 2
Star Wars Eclipse
Alan Wake 2
Suicide Squad Kill the Justice League
Forspoken
Warhammer Space Marine 2!!!!!!!!!!
Dune: Spice Wars
Plague Tale Requiem
Arc Raiders

Ne mogu ni da se setim svih dobih najava i prvih gameplay snimaka.

Ova lista.. uff .. ko to njima glasa, igraci sigurno ne... kanda neki novinar koji dzojped ne zna ni kako se drži
Nije bilo jasnog favorita ove godine, pa je dosta pobednika sigurno jedva nadmasilo konkurenciju. Tako je i Sekiro mislim uzo GOTY pre 2 godine.

Inace potpuno podrzavam It Takes Two, igra je maksimalno iskoristila svoj coop fokus, milion gameplay formula tokom dugacke kampanje.

Odgledasmo na poslu. Highlight je, meni barem, DOKEV! Jedva chekam da vidim neshto vishe o toj igri, za sada mi izgleda jebeno odlichno, ali bih voleo da znam vishe o gejmpleju.

Nightingale mi deluje kao neshto shto tju morati probati, plus tu je i Alan Wake 2.

Nula ljubavi i za moj RE Village

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ova lista.. uff .. ko to njima glasa, igraci sigurno ne... kanda neki novinar koji dzojped ne zna ni kako se drži
iskreno do ove godine nije mi nista izgledalo namesteno.ove godine skroz mi nerealne pobede iz kategorija.pogotovu za game of the year.igra je super i mnogo dobro i kvalitetno osmisljena i uradjena ali mi nije za pobedu

Back
Top Bottom