• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Forspoken

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
5,640

Forspoken is an action RPG where you will take on the role of Frey Holland, an ordinary young woman who must harness
her magical abilities to survive in a fantastical and dangerous land called Athia. Developed by Luminous Productions for
the PlayStation®5 system and PC, Forspoken will take players on a magical and perilous journey.

• Arrives Spring 2022 on PC and PS5
  • Written by Gary Whitta (Rogue One), Amy Hennig (Uncharted series), Allison Rymer and Todd Stashwick
  • Main locations are NYC and Athia
  • Music by Bear McCreary (God Of War) and Garry Schyman (Bioshock)
  • Console exclusivity period ends 2 years after release date

Screenshots & Artwork:

screenshot_01m0kes.jpg

screenshot_0231jc0.jpg

screenshot_03q7k0w.jpg

screenshot_04xmjto.jpg

screenshot_05ghkxw.jpg

screenshot_065kkmf.jpg

screenshot_07p9jed.jpg

screenshot_088hjbj.jpg

screenshot_09f1jyr.jpg

screenshot_10ovjpf.jpg

screenshot_1125kqt.jpg

story_artvdj8j.jpg

cuffyhkzr.jpg

tanta_silavhkzl.jpg

frey61juj.jpg

Ordinary young woman who must harness her magical abilities
Obozavam ovaj trope.

Nisu pokazali NYC fights.

150 ljudi.

The aim of the company is to create new AAA video games for a global audience using Square Enix's proprietary Luminous Engine.

Ne bi bas ovo nazvao AAA.

Ne znam zasto sam se setio Prince of Persia (2008)
Verovatno zbog komentara protogoniste u igri.

Luminous je izbacio FF15 pre 5 godina, zasluzili su oznaku AAA studija. A Forspoken mi se ne cini da ce biti mala igra.

Luminous je izbacio FF15 pre 5 godina, zasluzili su oznaku AAA studija. A Forspoken mi se ne cini da ce biti mala igra.
Jesi li siguran?
Mislim da je ovo neko restrokturiranje i da nisu svi iz FF15 otisli u Luminous tj da je na FF15 radilo mnogo vise ljudi.

Naravno da je radilo vise ljudi, Square Enix ima svoje interne offsourcing studije za animaciju karaktera, zvuk, CGI animacije [poznati SE Visual Studio], QA, lokalizaciju, i naravno armija 3rd party offsourcing timova [see Credits]. Core timovi koji predvode razvoj igara im nisu preveliki, a imena timova su im veoma non-sexy [gomila Bussines Division-a rasporedjeni u nekoliko Creative Business Unit-a].

Ne treba zaboraviti da su GODINE POSLA bacene u vodu kada je stari Versus XIII otkazan, i onda je development prebacen u Tabatin tim koji je tada preimenovan u Luminous.

Ja nisam znao da li ova tema postoji i hteo sam da je napravim ali trenutno nemam vremena.Super za @Revan sto si je napravio :)

Ja mislim da je ovo za PS5 i Epic da nece biti bar na pocetku za steam..Ja nesto ne mislim da ce ovo biti velika igra i cim je akcioni rpg znaci linearna prica uz rpg elemente gameplaya.mene samo zanima kada ce da otvore preorder :D

Pobogu, pa gde ti se zuri sa preorderovanjem... 🤣

Da, igra je najavljena kao "narrative-driven adventure", tako da eto jos jedan plus.

Pobogu, pa gde ti se zuri sa preorderovanjem... 🤣

Da, igra je najavljena kao "narrative-driven adventure", tako da eto jos jedan plus.
Ja sve sto zelim da odigram cim izadje volim da preorder odmah cim se pojavi :D jbg takav sam sta cu

Znaci sigurno nece biti duga igra sigurno oko 20 do 30 sati

Da, Square pokusava da progura $70/80€ za Forspoken i FF7RIntegrade. Ako ovako nastave, mnogi ce cekati popuste ili narodnjak.

edit-
Screenshot-01.jpg

Screenshot-16.jpg

Screenshot-15.jpg

Screenshot-14.jpg

Da, Square pokusava da progura $70/80€ za Forspoken i FF7RIntegrade. Ako ovako nastave, mnogi ce cekati popuste ili narodnjak.
Mogu da odjebu u skokovima sa ovim pricingom. vidim da ih fino napusavaju po redditu trenutno, verovatno ce ih napljuvati u Steam recenzijama kada ovo izadje. Vecina ce to sto kazes cekati discount ili ce namerno piratizovati. Takodje su pregazili i region pricing klauzulu sto ce im biti dodatni backfire na launchu.

Neka, neka i treba. Pa kada dobiju packe po ušima možda će se opametiti i shvatiti šta čine...

ja sam se iznenadio cenom na steamu.ocekivao sam normalnu cenu 60e i delux 80e.nekako nisam videu u igri nista toliko specijano da kosta skuplje nego ostale akcione advanture.jedino ako gameplay story i svet dugacak tipa ima 100 sati i mnogo side aktivnosti pa da opravda cenu

Back
Top Bottom