• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Klinika - Joca & Nidža Show - Nidža Show - Leglo - Pidžama Parti

posto se seku vene na mimi, iz 7 gledanja sam zavrsio ovu epizodu i nije nicega bilo sto bih mogao da okarakterisem kao zanimljivo. ovo je prava najobicnija bleja kod nekoga u stanu bez cilja i smisla koje smo upraznjavali kao mladji. ne bih trosio svoje vreme na ovo vise

posto se seku vene na mimi, iz 7 gledanja sam zavrsio ovu epizodu i nije nicega bilo sto bih mogao da okarakterisem kao zanimljivo. ovo je prava najobicnija bleja kod nekoga u stanu bez cilja i smisla koje smo upraznjavali kao mladji. ne bih trosio svoje vreme na ovo vise
pa to je i koncept emisije, oni bleje, piju i prave sranja kao sto smo mi radili pre 15 godina samo sto nas nije snimao niko i sto niko od nas nije poznat :D
ubodu po nekad neku ok temu ili dovedu nekog ok gosta

bukvalno jedina dobra fora kad teša kaže joci "što me drukaš da sam reptilijanac? nemoj to javno" 😂

Najpametniji je kad ćuti…

Ja sam izdržao pet minuta, mislio sam da vidim tu Mercedes ali nema šanse da izdržim. Kod nas se ovo zove ‘šuplja’.

Propustio juče, ali zato danas popravni. Deluje da će biti tvrda emisija, i nadam se da će pitati Istoka moje pitanje kako ga nije sramota za status o Gelatu i EU prijateljima. :D

Gia je bas jeza, bruno vlada kadrom

Zapravo mislim da ona kao osoba i nije toliko loša, jer iz svih interakcija sa ostatkom ekipe i po onim reportažama ima sasvim ok stav, mada je previše mirna u ovima pričama sa njima. Bruno mi deluje kao pravi bratan, nema preseravanja, samo to što jeste. :D

Od prve epizode u kojoj se pojavio kao gost, uvek mi je bilo drago kada se vratio nazad i znao sam da će da uleti nešto pametno što može da se nauči od čoveka.

Back
Top Bottom