• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Sniper Ghost Warrior Contracts 2

eufrat

The Mandalorian
Co-founder
Reaction score
4,263
001.png

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je taktička FPS šunjalica, razvijena i izdata od strane poljske firme iz Varšave (koja broji oko 140 zaposelnih) CI Games. U pitanju je šesta igra Sniper serijala i direktan je nastavak na Sniper Ghost Warrior Contracts igru. Igra je izdata 04.06.2021. za sve gore navedene platforme, izuzev verzije za PS5 koja je naknadno izdata 24.08.2021. godine.

AT59wXZGZp56JFGpsjKhp5.jpg

Sniper-Ghost-Warrior-Contracts-2_screenshot_6-3.jpg
sniper-ghost-warrior-contracts-2-deluxe-arsenal-edition-deluxe-arsenal-pc-game-steam-wallpaper-4.jpg
Sniper-Ghost-Warrior-Contracts-2-trailer.jpg
marcin-sowinski-mainscrns1.jpg
sniper-ghost-warrior-contracts-2-.jpg
Sniper-Ghost-Warrior-Contracts-2_04.jpg
Sniper-Ghost-Warrior-Contracts-2-GWC-2-best-weapons-best-sniper-rifle-perks-skills-.jpg
sniper-ghost-warrior-contracts-2-review-should-you-play-it.jpg

Ko šta radi, Eufrat skida lobanje, kao Arkan jabuke sa krova kuće 🤣 Anyhow ko gotivi Sniper Elite serijal svideće mu se i Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (inače najnovija igra u serijalu, meni prva doduše).

No edit, raw footage.

sniper elite mi se nikako nije svideo a zeleo sam da mi se svidi. sve mi je bilo naivno i lose odradjeno, a narocito kretanje lika, TPS. ovde vidim da je sve FPS, moram da probam, valjda ce ovo vise da mi legne :D

sniper elite mi se nikako nije svideo a zeleo sam da mi se svidi. sve mi je bilo naivno i lose odradjeno, a narocito kretanje lika, TPS. ovde vidim da je sve FPS, moram da probam, valjda ce ovo vise da mi legne :D
Koji deo si igrao? Igra kroz svaki sledeći naslov tehnički lepo napreduje na svakom polju, od gameplay mehanike, naravno grafike, pa i zvuka. Obavezno daj šansu Sniper Elite 4, meni omiljeni deo u serijalu.

Da si rekao Sniper Elite V2 pa i ajd da razumem :D Srećom nisam stekao takav utisak, meni je serijal, pogotovo 4-ka baš legla. Cela igra se svodi na stealth tj šunjanje, pronalaženje snajperskih gnezda, maskiranju okidanje puške spoljnim zvucima (avioni koji proleću u neposrednoj blizini, pucanj tenkova, crkvena zvona, grom kada udari itd). Ako se igra kao shooter onda i nije neki ugođaj jer jednostavno mehanika nije predviđena takvom stilu igranja, bude clunky :)

Back
Top Bottom