• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

i meni se to desavalo, kad koristim neki experimentalni mod za sliku, tipa deep black il tako nesto, koji na mom modelu nije dobro odradjen...
kad je ukljucen isto se pojavljuje black screen na sekund, na svakih par minuta... cim se iskljuci taj mod, sve normalno....
vidi da ti nije tako nesto ukljuceno u opcijama...
probaj i drugi prikljucak na tv-u.

i meni se to desavalo, kad koristim neki experimentalni mod za sliku, tipa deep black il tako nesto, koji na mom modelu nije dobro odradjen...
kad je ukljucen isto se pojavljuje black screen na sekund, na svakih par minuta... cim se iskljuci taj mod, sve normalno....
vidi da ti nije tako nesto ukljuceno u opcijama...
probaj i drugi prikljucak na tv-u.

kakav experimentalni mod?

kao sto rekoh, ja imam opciju za deep black, koja stvara te probleme koje si opisao (ja ga zovem experimentalni mod, jer ne radi kako treba)
ni hdr nije sjajan, ali radi bar.
ne znam dal je i kod tebe isto, dao sam ti predloge sta da proveris.

Brzo pitanje, soddim je u pitanju. 11th gen podrzava 3200. E sad, da li uzeti 2666 cl15 ili 3200 cl20?

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Treba mi preporuka za 120x120 kulere za kućište, ovi stari su krenuli da vrište.
Kakvi su ovi:

Vidjao sam ove da preporucuju u tom nekom rangu...

Hteo sam da apgrejdujem BIOS na B550. mat. ploci. Pogledam neki jutjub za svaki slucaj i lik pre ubadanja flesa sa novim BIOSom skida procesor i memoriju :rolleyes: Jel to mora, secam se na laptopu kada sam radio samo nabadanje flesa..

Treba mi preporuka za 120x120 kulere za kućište, ovi stari su krenuli da vrište.
Kakvi su ovi:

Lol sta? Mozes i iz wina opusteno.

Tako on uradio i gurnuo ga u poseban BIOS usb ulaz na maticnoj i sam se apdejtovao... Ali nisam ocekivao da skida procesor... Odustajem, iako ozbiljne promene imaju na BIOSu novoj verziji sto zbog Win 11 i ostalo.. Osecam da cu nesto zeznuti, jer radi kao sat - pa ceka da ga zeznem :P

Nema sanse ista da zeznes, go for it.

Back
Top Bottom