• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

skakanje je maksimalno polupano, a tu je i dalje twitchy okretanje lika pri pomeranju levog analoga. mislim, sve je tu što je bilo i ranije... još jedan reskin, ali ima lepih momenata, ajd.

brate izadji mi na crtu! ;)
sedi da igras Last Guardian...a ovaj post iznad ce sam nestani i prebacti se u odgovarajucu temu

znaci....Uedi zabraniti da pravi igre....dok ne odradi platine u kollosososusu i triku aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

17652b628637fed21f15d2300ac65c8e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

17652b628637fed21f15d2300ac65c8e.jpg

Pa ovo i jeste praktično naslednik Dark Souls-a, nije ovo drugi žanr ili je bilo očekivao da će From Software sa ovom igrom da izmišlja nešto potpuno novo,
DS u open GRRM svetu je ono što je bilo očekivano i to je ono što deluje da smo dobili.

Razlika je da jedni štancuju GOTY kandidate, dok drugi šutiraju igre, molim lepo 😇

“… same thing, but better”

Bolja im formula i loop za razliku od Ubisoft igara. Ali bi stvarno morali da se udalje malo od clunky mehanike svega mi, ipak je 2021 a bice 2022 kada igra izadje.

Pravo pitanje, opušteno može jer jbg ipak je endžin i grafika iz ps3 ere

Izmislio je sa Sekirom i oduvao.

Ali da, okej [emoji4]

Da ali ovo nije Sekiro, poenta je da je bilo očekivano da će ovo biti DS u open GRRM svetu.

Pravo pitanje, opušteno može jer jbg ipak je endžin i grafika iz ps3 ere

Nemojmo preterivati, ovo je last gen igra (PS4) ali ne može se porediti sa PS3 erom nikako.

Na Switchu radi Dark Souls Remastered u solidnih 30FPS-a bez ikakvog problema.

skakanje je maksimalno polupano
Nadao sam se da tje reshiti to, ali ne, izgleda bash kako si napisao. Nadam se da ovaj put netje biti L3 ili neshto podjednako glupavo.

Back
Top Bottom