• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zamena baterija na Game Boy kertridzima

Mrmotinjo

Well-known member
Reaction score
2,480
Da li mozda negde kod nas mogu da se nabave one "tabovane" CR1616 baterije? Koliko vidim, lemljenje kontakata/zice na samu bateriju se ne preporucuje.
Ima ih po ebay-u ali ima da se nacekam mesec dana za jednu bateriju :/

Ako neko ima iskustva sa ovim, molim za savet :)

Da li mozda negde kod nas mogu da se nabave one "tabovane" CR1616 baterije? Koliko vidim, lemljenje kontakata/zice na samu bateriju se ne preporucuje.
Ima ih po ebay-u ali ima da se nacekam mesec dana za jednu bateriju :/

Ako neko ima iskustva sa ovim, molim za savet :)
https://www.kupujemprodajem.com//ko...ema/gameboy-i-nintendo-oprema/oglas/125621561 micko evo ti xd Sacuvaj mi samo jednu molim te hteo ja da kupim. Pa cu otkupiti od tebe ako nije problem? xd

Au bre kako ga pronadje :D
Trazio sam na KP ali ocigledno ne dovoljno dobro.
Meni tehnicki treba "hitno" samo jedna baterija (crkla mi na Zeldi, i to u poslednjih mesec dana!), tako da ako uzmem ovo cuvam jednu sigurno :D

Au bre kako ga pronadje :D
Trazio sam na KP ali ocigledno ne dovoljno dobro.
Meni tehnicki treba "hitno" samo jedna baterija (crkla mi na Zeldi, i to u poslednjih mesec dana!), tako da ako uzmem ovo cuvam jednu sigurno :D
I meni treba jedna za zeldu links awakening xd hahaha Pa video sam pre par dana oglas i skroz sam zaboravio na njega... U glavnom eto xd

Pitao sam coveka mogu li da kupim samo GBP stvari (ne znam sta da radim sa 20 olovaka za DS? :D), pisem ovde ako bude nesto od toga.

Pitao sam coveka mogu li da kupim samo GBP stvari (ne znam sta da radim sa 20 olovaka za DS? :D), pisem ovde ako bude nesto od toga.
Ma da lagano. Ne zurim ja u sustini. Uvek mogu sa alija naruciti. 😜

Postoji li neki spisak gb/gbc igara koje imaju bat

Last edited:
Back
Top Bottom