• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Euro Truck Simulator 2

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,927

Developer / Publisher: SCS Software
Metacritic: 79

Evo malo PCMR materijala. Euro Truck Simulator 2 je simulator voznje kamiona, sa managerskim elementima (kupovina i odrzavanje kamiona, garaze itd). Upravljanje kamionom je dosta "realisticno", kontrole nisu komplikovane ali ih ima vise nego u prosecnoj racing igri. Vazno je takodje postovanje pravila saobracaja jer sve kazne i ostecenja robe ili kamiona nam se oduzimaju sa isplate na kraju misije. Igra sadrzi pojednostavljene verzije mnogih evropskih gradova (nista sa balkana nazalost) i po standardima iz 2012. pristojnu grafiku. Postoji takodje i American Truck Simulator za one koje preferiraju americke pejzaze. Odlicna igra za opustanje u svakom slucaju.

Uvek me micka da probam. No, nisam se još odlučio na tah korak, čini mi se kao time void tier igra. Tipa sednem u kamion i ine zlazim osam sati jer me toliko smiruje.

Uvek me micka da probam. No, nisam se još odlučio na tah korak, čini mi se kao time void tier igra. Tipa sednem u kamion i ine zlazim osam sati jer me toliko smiruje.
Mene smiruje i u malim kolicinama. Bez problema mogu igrati sat vremena i stati :)

Back
Top Bottom