• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

Cronos borba je meni najbolja... najspektakularnija i najbrutalnija.

Uvod mi je najspektakularniji ikada, tada posebno neverovatan. Problem je što mu ništa ne može prići do kraja igre mada ni ne treba (gow3)

Generalno sa većinom bos fajtova u trojci se zapravo razvija neki mini narativ kroz samu borbu koji kulminira euforijom na kraju kad se zada fataliti, to je element koji moram priznati ne postoji u novom GOW borba je spektakularna uvek vizuelno ali boli te uvo koga si olupao.
Ne postoji jel nema dovoljno krvi u novom gow bar po meni,nivo brutalnosti je i vise nego ok ali jednostavno nije to to,stim da je u trojci to možda malo i preterano ali ono...Nije da mi je smetalo :)

Cronos borba je meni najbolja... najspektakularnija i najbrutalnija.
Nije da je baš nešto bilo borbe...
Lepo je vizuelno ali borba kao borba šta znam,isto kao kraken u asentionsu lepo za videti ali ništa zahtevno...
Meni jedan od najboljih fajtova Minotaur u kecu i golden colosus na početku dvojke :)
I iskreno meni lično je fajt sa zevsom bolji na kraju dvojke nego na kraju trojke ali ok to je opet moje neko mišljenje :)

Pala cetvrta Valkira! Uh, borbe sa njima su Sekiro difficulty, ali ne po pitanju mehanike vec po naporu i nivou koncentracije koju treba da drzis u duzem vremenskom intervalu. Desava mi se da stavim pauzu i odmorim minut-dva, da bih u nastavku borbe bio 100 % focused. U avgustu kada sam presao igru isto sam imao 4 savladane Valkire, ali sada cu pokusati svih 9. Tada sam imao disk (eu), a sada igram ps+ (usa) igru, te mi sistem nije sacuvao save i morao sam ponovo od pocetka. Mislim da ce Ragnarok biti master rad ekipi iz Santa Monike.

Ja sam stigao do zadnje i mucila me momacki. I ne secam se vise sta se izdesavalo, u glavnom nisam nastavio tj nisam je resio. Moracu to resiti kad tad 🤣

Ne znam ja sam proleteo kroz novi god of war...Nekako mi je igra bila i prelaka i prekratka(da napomenem da sam je prešao na normal i nisam ubio sve valkyre i odradio sve sidemisije,mislim da sam jednu valkyiu ubio i to slučajno)
Sve u svemu dosta mršavo osim vizuelno.
A nekako ni nemam neku želju da ga igram opet čak me i ovaj novi ne oduševljava po trejleru koji sam odgledao.
Kamera u igri je najveći problem i kontrole sam još uspeo da progutam pošto sam prebacio da se bijem na tasterima a ne trigerima kao souls igre...
Ali kamera mi je jako smetala jer je lock on tako da kažem ne praktično odrađen u igri da je to strahota

Ne znam ja sam proleteo kroz novi god of war...Nekako mi je igra bila i prelaka i prekratka(da napomenem da sam je prešao na normal i nisam ubio sve valkyre i odradio sve sidemisije,mislim da sam jednu valkyiu ubio i to slučajno)
Sve u svemu dosta mršavo osim vizuelno.
A nekako ni nemam neku želju da ga igram opet čak me i ovaj novi ne oduševljava po trejleru koji sam odgledao.
Kamera u igri je najveći problem i kontrole sam još uspeo da progutam pošto sam prebacio da se bijem na tasterima a ne trigerima kao souls igre...
Ali kamera mi je jako smetala jer je lock on tako da kažem ne praktično odrađen u igri da je to strahota
Ni veće težine ništa novo ne donose, ja sad igram na najvećoj I isti je djavo, nije teže, zanimljivije I pametnije nego samo borba traje što puta duže.
Prvi put sam odigrao na jednu ispod najveće.
Imali su više vremena za nastavak, možda naprave bolju i raznovrsniju igru.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Ni veće težine ništa novo ne donose, ja sad igram na najvećoj I isti je djavo, nije teže, zanimljivije I pametnije nego samo borba traje što puta duže.
Prvi put sam odigrao na jednu ispod najveće.
Imali su više vremena za nastavak, možda naprave bolju i raznovrsniju igru.

Sent from my J9110 using Tapatalk
Znaš problem je kada treba da se okrenem ili dašujem,sine kao tenk da treba da uradi lastin rep parkiranje,haos...
A lockon kada prebacim desni stik prebaci na najbližeg sa strane iako sam usmerio na recimo meni sa desne strane protivnika koji juri da me prekolje ali jbg on je treći sa leve strane.
Ne znam koji debil je u santamoniki rešio da napravi ovakav sistem ali ok,vidi se da je radjeno da se biješ na trigerima ali mi je to neprirodno za his igru...
Ono što zaista jeste za pohvalu je grafika,mislim da su isceili poslednji atom snage iz ps4(odigro na base konzoli nije čak ni slim,mada verujem da su razlike mizerne osim ako se igra na pro ili ps5)
baš lepo ispeglano a i rpg elementi nije da su nešto preterali,taman onako da kažem da je umereno.
Eh da i kratosov glas mi se čini ili su promenili čoveka koji mu daje glas od ovog dela za ps4?
Sve u svemu ono što sam riželjkivao u ragnaroku je da kamera bude malo udaljenija jer mislim da za ovu igru ipak nema smisla da je tolikoblizu jer je prvenstveno his žanr a ne akciona avantura kao last of us itd...
E da i kratka je igra baš...
Mislim možda i nije kada se prelazi 100% ubiješ sve valkirije ali ipak nisam taj tip koji igra sidemisije,isto je i sa gta i brdom igara koje su open world ,više sam story mod plejer :)

Last edited:
Back
Top Bottom