• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

New World

Mephisto

Well-known member
Reaction score
177
Ja sam odigrao betu i čini mi se da bi mogla da bude zabavna, ukoliko se nađete u dobrom društvu.
Zanima me vaše mišljenje.
Jeste li iskoristili besplatan vikend?
Kakvi su vam utisci?
Hoće li se igra održati, ili će posle mjesec dana da izgubi pola baze igrača?

Trejler:

Zvanični sajt: https://www.newworld.com/en-us

Stranica na Steam:

Last edited:
Daj neki info, video klip... da ne moraju ljudi da google-aju

Ne igram MMO igre al za ovu igru sam cuo da je brickovala neke RTX 3090:

Meni je ovo interesantan slucaj. Je li bilo i ranije igara koje su brickovale graficke kartice? Kao rjesenje za problem se navodi ogranicavanje frame ratea.
Hmm.. bas cudno.

Ne igram MMO igre al za ovu igru sam cuo da je brickovala neke RTX 3090:

Meni je ovo interesantan slucaj. Je li bilo i ranije igara koje su brickovale graficke kartice? Kao rjesenje za problem se navodi ogranicavanje frame ratea.
Hmm.. bas cudno.
Koliko sam ja upoznat, to je ispravljeno odmah u nekom patch-u, a nVidia je obećala da će dati nove kartice tim nesrećnicima...
S obzirom kako moja RTX 2060 Super radi, ne vjerujem da ću uzimati nešto iz 30 serije u skorije vrijeme, tako da me to i nije doticalo pretjerano...

Znači, nekako sam nagovorio drugove da igramo NW, začudo, svima se svidi, krenemo da grindamo, svako izabrao specijalizaciju za krafting, svi različita oružja i sl. Ide to tako i onda se desi da mi privatni posao eksplodira u toj mjeri da ne stignem da upalim igru mjesec dana. Oni kao da su igrali i dan i noć, dogurali do maksimuma sa likovima, sa gildom osvojili pola mape, a ja kukavac zakucan na malo više od polovine granice levela. Sad ne znam da li da ih maltretiram da me guraju do maksimuma, ili da se mučim sam, kao sirak tužni bez iđe ikoga, dok ih ne pristignem...

Back
Top Bottom