Ako pređeš Valkire glasaću za ove tvoje.
Ma jok, evo ja pre koji dan krenuo da igram NG+, a prešao sam igru na izlasku (2018.) Kroz pola sata-sat sam se vratio u štos, roka se jako, nema nazad.Mrzi me. Igre ovog tipa je tesko nastavljati nakon izvesnog vremena, jer ispadnes iz ritma. Ili od pocetka ili nikako..
Pa new game +, krenuo si od pocetka sto je ok.Ma jok, evo ja pre koji dan krenuo da igram NG+, a prešao sam igru na izlasku (2018.) Kroz pola sata-sat sam se vratio u štos, roka se jako, nema nazad.
Da ali nije isto, jer na NG+ krećeš sa svim skilovima otključanim i svim armor-ima koje si imao. Npr. na trećoj težini kod NG+ (Give me a challenge) svi neprijatelji kreću od lvl 6 nevezano za tebe koji si lvl, tako da si od starta u gasu, kao da si nastavio igru, a ne krenuo iz početka.Pa new game +, krenuo si od pocetka sto je ok.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Da ali nije isto, jer na NG+ krećeš sa svim skilovima otključanim i svim armor-ima koje si imao. Npr. na trećoj težini kod NG+ (Give me a challenge) svi neprijatelji kreću od lvl 6 nevezano za tebe koji si lvl, tako da si od starta u gasu, kao da si nastavio igru, a ne krenuo iz početka.
Izgleda kao neki irski kamiondžija samo mu fali flaša piva u ruci umesto čekića.meni ne izgleda kao debeli strongman, deluje mlohavo...mlohavi stomak i sise, nigde misica ispod sala
Posejdn je ipak ispao najbolji i fajt i pristup fajtu bar što se mene tiče.Najjači je bio Herkules koje ludilo od Bos Fajta