• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC God of War Ragnarok

hssjod.jpg

U odsustvu pravih igara razmisljam da li da ponovo upalim GOW, i pokusam da ga 100% kompletiram (sve valkire, armore…) ali kada se setim da sam dosta toga pozaboravio- iskreno mi se ne mili.

Vredi truda Codi, ako uspes da im dovedes Djilasovog drugara sa kafe ima da te promovisu u direktora.

Mrzi me. Igre ovog tipa je tesko nastavljati nakon izvesnog vremena, jer ispadnes iz ritma. Ili od pocetka ili nikako..
Ma jok, evo ja pre koji dan krenuo da igram NG+, a prešao sam igru na izlasku (2018.) Kroz pola sata-sat sam se vratio u štos, roka se jako, nema nazad.

Ma jok, evo ja pre koji dan krenuo da igram NG+, a prešao sam igru na izlasku (2018.) Kroz pola sata-sat sam se vratio u štos, roka se jako, nema nazad.
Pa new game +, krenuo si od pocetka sto je ok.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Hmm, zanimljiva stvar…

Upalio GOW (ps+ igra) u zelji da nastavim od dela gde sam stao nakon prelaska igre ili eventualno da pokrenem new game+. Medjutim nema sacuvanog save-a, i setim se da sam igrao pozajmljenu disk verziju (Eu) od drugara. U ponudi je samo “new game” kao da prvi put palim igru.

Pa new game +, krenuo si od pocetka sto je ok.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Da ali nije isto, jer na NG+ krećeš sa svim skilovima otključanim i svim armor-ima koje si imao. Npr. na trećoj težini kod NG+ (Give me a challenge) svi neprijatelji kreću od lvl 6 nevezano za tebe koji si lvl, tako da si od starta u gasu, kao da si nastavio igru, a ne krenuo iz početka.

Da ali nije isto, jer na NG+ krećeš sa svim skilovima otključanim i svim armor-ima koje si imao. Npr. na trećoj težini kod NG+ (Give me a challenge) svi neprijatelji kreću od lvl 6 nevezano za tebe koji si lvl, tako da si od starta u gasu, kao da si nastavio igru, a ne krenuo iz početka.

i ja sam juce krenuo new game. Znaci potpuni pocetak. Druga tezina (normal) mi je ipak kul za sada. Do one prve velike borbe sa bosom takli me nisu. Odlicno se snalazim.

meni ne izgleda kao debeli strongman, deluje mlohavo...mlohavi stomak i sise, nigde misica ispod sala
Izgleda kao neki irski kamiondžija samo mu fali flaša piva u ruci umesto čekića.
Ehh a kad se setim kako sam pizdeo u god of war3 kada sam video hada u stilu gladijatorskog izgleda...

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Da ali nemaš tu konekciju sa njim mimo toga što služi kao akcioni uvod sa Herkulesom je dosta prisnije makljanje i postepeno ga ponižavaš kidanjem armora i onih lavova, baš je tenzija

Generalno sa većinom bos fajtova u trojci se zapravo razvija neki mini narativ kroz samu borbu koji kulminira euforijom na kraju kad se zada fataliti, to je element koji moram priznati ne postoji u novom GOW borba je spektakularna uvek vizuelno ali boli te uvo koga si olupao.

Back
Top Bottom