• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Deathloop

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,260
Deathloop_Primary_Horizontal_1280x720-01.jpg

Developer : Arkane Studio
Publisher : Bethesda Soft

Platforms : PS5/PC
Launch Date : 14.9.2021.

Deathloop is an upcoming action-adventure game developed by Arkane Studios and published by Bethesda Softworks. The game is to be released on Microsoft Windows and as a timed console exclusive for PlayStation 5 on September 14, 2021

Deathloop has the player in the role of Colt, an assassin who is stuck in a time loop, waking up on a beach at the island of Blackreef. The other residents of Blackreef, a former army base where strange experiments had once been held, have invested in the island and have gathered for this night to hold a party that seemingly lasts forever, as at the end of each night, the island resets to the start of the party in that time loop. Because of this reset, the partygoers pay no heed to their actions or deeds since they wake up at the start of the loop with no memories or effects of the previous loop. While Colt is part of this loop, he retains memories from each loop, learning the behaviors and patterns of the partygoers with each loop

Gameplay-video-and-screenshots-of-Deathloop.jpeg
Deathloop_LaunchScreenshots_3840x2160_01_DualWielding.jpg

Deathloop-screenshot-05-en-23jul21
8.jpg

Ko je voleo Dishonored volece i ovo. Igra ima odlicne ocene i svidja mi se kako to izgleda, ali ipak ne toliko da bih izdvojio 50+ dolara.

Rekoh ja više puta da će ova igra da bude odlična :D Ideja je dobra, a Arkane ima dobre developere koji mogu da je sprovedu u delo. Odličan studio, pokidali su prethodnu deceniju.

Opa... Dobre ocene...Mada ovaj fazon sa ponovo -kad izgines je sazvakano davno :( No dobro, izgleda da su pogodili mozda atmosferu...
DL.jpg

Mada ovaj fazon sa ponovo -kad izgines je sazvakano davno
Prvo skoči pa reci LOOP, zajebavam se, i meni igra od početka deluje izlizano, nedefinisano, nabacano....Prethodni naslovi su im delovali mnogo više foksuirani, ovo ko neka onlajn zezalica, drago mi je zbog dobrih ocena.

I meni je drago zbog ocena talentovani su ljudi iz Arkene-a, ali po ovome sto sam video ne deluje mi zanimljivo. Kupicu je svakako u jednom trenutku ali trenutno me ne privlaci.

Ocene kidaju, iskreno se nadam da ce se dobro prodati, zasluzili su pare, jer ne umeju da izbace losu igru, jedan od retkih timova koji i dan danas umeju da naprave zaista zanimljivu igru.
Steta samo sto je vise za online, neka se dobro proda, pa onda neka prave neki dobar single, mada ako ih lova povuce, postaje opasnost da ostanu pri ovakvim naslovima.

Arkane-u nije tesko da napravi dobro ocenjenu igru.
Arkane-u je tesko da napravi dobro prodavanu igru
OPAAAAAAAA, takodje im je bilo teško na ps4 da naprave igru koja radi ljudski Prey se raspadao koliko je spor. Ovo makar roka u 60 na PS5 koliko sam čuo.

U Dishonored 2 mi nije smetalo pošto sam igrao ful stelt jbg

Iznenadjujuce visoke ocene, ali ipak je to Arkane. Ako cemo po istoriji, ma koliko ocene bile dobre, prodace se meh. :) :(

Back
Top Bottom