Liknovi ka najvaznim starnicama potrebnim svim novim vlasicima hakabilnog switcha:
Najbolji guide kako hakovati switch. Mada ne slazem se sa njima sto preporucuju da se koristi emuNand. Cisto kompikovanje stvari. Zato sto sam CFW iovako nije upisan na nandu a igre se instaliraju na SD, barem ja ne koristim nand za to. Ko hoce da se zeza sa chetovima i tako nekim divljanjima i eventualno ako neko ima switch na fw 4.0 ili ispod pa mozda da se zeza i cuva FW nadajuci se nekom tajnom haku.
Atmosphère CFW - Jedini pravi cfw, sve ostale verzije CFW su derivati i koriste ovaj CFW kao osnovu i dodaju jos nekih stvari. Tvorac ne podrzava pirateriju tako da ne isporucuje nista sem osnovnih stvari u paketu.
Atmosphère is a work-in-progress customized firmware for the Nintendo Switch. - Atmosphere-NX/Atmosphere
github.com
Deep Sea CFW - sadrzi CFW sa gomilom manje ili vise korisnog hombrewa za ljude koje mrzi da sami se cimaju. Ipak CFW od skora ne ukljucuje sigpatches koji su neophodni za pokretanje bekapa tako da to morate sami obezbediti.
The new All-in-One CFW package for the Nintendo Switch. - Team-Neptune/DeepSea
github.com
Sigpatches for Atmosphere Hekate verzija. - Kada promenite OFW na noviju verziju vecinom se menjaju i sigpatches koji omogucavaju pokretanje bekapa. Ovde se mogu naci uvek najnovije verzije. Potrebno je samo pratiti da li u datom momentu ima verzija za najnoviji FW i to je to.
CURRENT BETA SIGPATCHES UPDATED FOR FW 11.0.1 AND ATMOSPHERE v0.17.0 Given the current state of affairs, and HarukoNX's repositories being nuked and...
gbatemp.net
Hekate - bin fajl koji vam je potreban da ga posaljete Swtichu prilikom paljenja u RCM mogu kako bi mogao da pokrene CFW.
Mostly just a quick update to add support for the newly released 10.2.0 firmware. In addition to this, support for a few more controllers has been added and a WiiU controller bug fixed. Remember th...
github.com
Nxmtp - aplikacija za povezivanje switcha na PC kao usb memorije bez da se isti iskljucuje ili vadi sd kartica. Korisno za prebacivanje manjih fajlova.
Contribute to liuervehc/nxmtp development by creating an account on GitHub.
github.com
NSAInstaller - u ovom momentu verovatno (meni) najbolja i najstabilnija aplikacija za instaliranje backupa. Moguce instalacije preko pc,sd,podrzava sve formate....
A No-Bullshit NSP, NSZ, XCI, and XCZ Installer for Nintendo Switch - Team-Neptune/NSAInstaller
github.com
NX-Activity-Log - aplikacija koja vam omogucava da zamenite nintendo activity log sa custom verzijom koja daje precizne podatke koliko ste koju igru igrali u minut sa gomilom informacija u realnom vremenu i mogucnostu custom grafikona.......
Ja sam baš od skoro prešao na Deep Sea jer mi se nešto na Switchu pogubilo, nije hteo da pokreće igre, nisam mogao da otvaram aplikacije, i tek sam sa tim rešio stvar.
Sad još moram da probam taj installer preko PC-a jer to nikako nisam mogao da nateram da radi ni kad mi je sve ostalo lepo radilo.
ns-usbloader app na PC i NSAInstaller/Awoo Installer na switchu su dobar kombo.
Podesavanje se svodi na instaliranje usb drajvera na pc i to je to manje vise.
Ja sam trenutno na SX OS, update-ujem OS i SX OS povremeno, prebacujem igre na karticu, sve sljaka bez problema.
Ima li razloga da ista diram ili da nastavim ovako?
I dodatno pitanje - da li je neko koristio onu aplikaciju koja omogucava da se Switch zakljuca u mobile mode i kada je povezan na tv?
Osim stabilnijeg fps-a bih rado testirao da li 720p na 4k tv-u bolje izgleda nego 900p (jer se idealno skalira).
@shinbojan
Pa napravi na PC-u custom rezoluciju za 900p i pusti neku PC igru ili emulator (cemu,yuzu) u obe rezolucije pa ces videti. Kontam da je 900p bolje za 3d igre, a za neke 2d indies je bolje 720p.
Ja sam trenutno na SX OS, update-ujem OS i SX OS povremeno, prebacujem igre na karticu, sve sljaka bez problema.
Ima li razloga da ista diram ili da nastavim ovako?
I dodatno pitanje - da li je neko koristio onu aplikaciju koja omogucava da se Switch zakljuca u mobile mode i kada je povezan na tv?
Osim stabilnijeg fps-a bih rado testirao da li 720p na 4k tv-u bolje izgleda nego 900p (jer se idealno skalira).
poceli su polako da dekompajliraju Whitehead-ove verzije sonica na switch, kad sega vec nece da portuje najbolje verzije.
The release is based on the open, unofficially decompiled Retro Engine RSDKv4 HD remaster of the game by Christian Whitehead and Headcannon by Rubberduckycooly , a Switch port by heyheyitsjoeway , resources from compatible Android v3.6.3 ( Sonic 1 Classic ) and v1.4.4 ( Sonic 2 Classic ) HD -versions of games.
What’s not yet done: Launch menu design, analog stick support, multilingualism. You can edit the game configuration yourself in the files / sonic1_s12013 /, /sonic2_s22013/settings.ini .
Izgleda da nije sve gotovo po pitanju SX OS-a. Tračak nade se ukazao pre par dana:
"SX servers are UP again!
They were down for 39 hours, 18 minutes, and 45 seconds.
Most likely it is a good sign that someone fixed it, anyway we have no information about when the new SX OS update going to be released.
Many of you didn't want to wait and already using Atmosphere. It is easy to switch to/from Atmosphere without losing saves and apps, so you can switch back to SX OS once it available."
Ja sam isto prešao na Atmosphere dok ne srede, kad srede samo prebacim SX OS file na karticu i drugi payload i to je sve,
po potrebi mogu da pokrenem Atmosphere sa drugim paylodom.
Ja sam se bacio na ganjanje hackable Switch-a po oglasima (nov ili polovan, al' naravno očuvan) tako da ako naletite na nešto primamljivo, javljajte mi ili ovde na forumu ili na Discord-u.
Ućero sam ja sam sebi najviše. Ma sin me uhvatio u mašinu, video slučajno na Jućubu Mario Party pre neki dan i mnogo mu se svidelo (ne igra on još igre, više voli da gleda i navija), a i ja se ne bih bunio da opet obrnem BotW
Danas sam pokušao da upalim Switch i nikako nije htelo, punio bateriju par sati, držao dugme, ali stalno crni ekran, presekao sam se. Ispalo je AutoRCM bio upaljen, iako se ne sećam da sam ikada selektovao tu opciju. Samo se prikači na komp i injectuje payload, ne treba jig. Čisto da znate, ako vam se desi slična stvar.
Danas sam pokušao da upalim Switch i nikako nije htelo, punio bateriju par sati, držao dugme, ali stalno crni ekran, presekao sam se. Ispalo je AutoRCM bio upaljen, iako se ne sećam da sam ikada selektovao tu opciju. Samo se prikači na komp i injectuje payload, ne treba jig. Čisto da znate, ako vam se desi slična stvar.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.