• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Jbg, slobodno trziste. Ja sam ispao majmun sto sam prodavao PS3 djunte po 2000 din, a bio sam bukvalno prvi u srbiji. Eh, mladost ludost :D

brate ti si slao i narezan cd, sa uputstvom, appzima, firmwareom i stickerom valjda...premium usluga
bila je dobra fora (onaj telefonski kabl mi je bio omiljen lol)
sve je radilo odlicno...par meseci...dok nije izasao custom fw 3.55:)

brate ti si slao i narezan cd, sa uputstvom, appzima, firmwareom i stickerom valjda...premium usluga
bila je dobra fora (onaj telefonski kabl mi je bio omiljen lol)
sve je radilo odlicno...par meseci...dok nije izasao custom fw 3.55:)
Kvalitetno upakovano u kutiju kokošije supe. Upcycling brate.

Ovo ne mora imati veze sa gamingom, Sony se ovih godina jako siri po pitanju distribucije muzike i anima. Pokupovali su gomilu firmi i napravili biznis saradnje sa mnogima.

I ona nedavna saradnja i ulaganje u Epic je izgleda uradjena uglavnom zbog TV/film/music produkcije.

Ovo ne mora imati veze sa gamingom, Sony se ovih godina jako siri po pitanju distribucije muzike i anima. Pokupovali su gomilu firmi i napravili biznis saradnje sa mnogima.

I ona nedavna saradnja i ulaganje u Epic je izgleda uradjena uglavnom zbog TV/film/music produkcije.

Sve je to lepo ali gde je u celoj ovo prici moj Bloodbourne PS5 patch ili PC port??!!111

Demon's Souls je godinama bio #1 request za portovanje, i na kraju su napravili premium remaster.

Bloodborne je odavno #1 requestovana igra za performance patch. Ja sam uveren da ce to stici u nekom premium paketu [mozda i kao launch PS6 remaster].

To je pre za temu o finansijama :D
Mislim i ja da ovo više ima veze sa animeom, Sony se nameračio da postane glavni distributer, a Kadokawa je jedan od većih.

Sony se ovih godina jako siri po pitanju distribucije muzike i anima.

rTWDmuc.gif

Ono kad ne moras ni da mi kazes, a da znam da si iz Novog Sada ili okoline.

Djuka nas je sve iz NS-a naucio kako se pravilno izgovara anime. :D

Remake je kada se promani gameplay, prica i sl. Resident Evil 2 novi npr.

Originalna DS igra i dalje radi u novoj verziji, a Bluepoint je dodao svoj vizuelni engine iznad. Imali su 1:1 igru u novom engine-u, i onda su nabudzili grafiku.

Remaster.

Remake je kada se promani gameplay, prica i sl. Resident Evil 2 novi npr.

Originalna DS igra i dalje radi u novoj verziji, a Bluepoint je dodao svoj vizuelni engine iznad. Imali su 1:1 igru u novom engine-u, i onda su nabudzili grafiku.

Remaster.

Kod remake-a na mora da se menja gameplay uopšte, remaster bi bio kad bi uzeli PS3 verziju igru digli na 1080p/4K i malo utegli tu i tamo,
poslednji primer je Mass Effect Trilogy ili još bolji primer za ovo poređenje je Dark Souls 1 za PS4/XB1/Switch (isto remaster).
Dok je ovde odrađeno sve praktično od nule, očigledan remake.

Prvi put da vidim na neko zove Demon's Souls remaster, čak ga i Blue Point i DF nazivaju remake-om.

Zovu to remake-om zbog marketinga.

Zašto onda zbog marketinga i druge igre ne zovu remake-cima? Kako to da su skoro sve ostale igre remasteri a samo ova (i Shadow Of Colossus) remake-ovi?
Zašto Sony (ili DF) TLoU ili Uncaharted Triogy za PS4 nije nazvao remake igrama nego remaster? Zato što su to i jesu remasteri a ne remake igre,
dok Demon Souls za PS5 jeste remake.

Kada imaš igru koji ima novi engine, a aseti, teksture, modeli, osvetljenje...sve pravljeno od nule i nije upskelovano sa prethodne igre,
očigledno je reč o remake-u čak i ako sam gameplay nije promenjen .

Razlika je više nego očigledna:

Remaster vs original

Remake vs original

Last edited:
Remake != Remaster

1:1 Remake == Remaster
hmmm zanimljivo...ali!

prequel < remaster < remake = 70 evra = = ffs = [{if possible}] fitgirlrepack.site

also imam neki osecaj za feeling....prvo Bloodborne animu pa onda neka BB igra, yis?

Last edited:
Back
Top Bottom