Inace nenormalni novci su se obrnuli sa scalpovanjem nextgen konzola, obicni smrtnici ispastaju, al "trgovci" trljaju ruke![]()
Ako, napred scalperi, pišajte po konzumerizmu.
Inace nenormalni novci su se obrnuli sa scalpovanjem nextgen konzola, obicni smrtnici ispastaju, al "trgovci" trljaju ruke![]()
Jbg, slobodno trziste. Ja sam ispao majmun sto sam prodavao PS3 djunte po 2000 din, a bio sam bukvalno prvi u srbiji. Eh, mladost ludost![]()
Kvalitetno upakovano u kutiju kokošije supe. Upcycling brate.brate ti si slao i narezan cd, sa uputstvom, appzima, firmwareom i stickerom valjda...premium usluga
bila je dobra fora (onaj telefonski kabl mi je bio omiljen lol)
sve je radilo odlicno...par meseci...dok nije izasao custom fw 3.55![]()
Ovo ne mora imati veze sa gamingom, Sony se ovih godina jako siri po pitanju distribucije muzike i anima. Pokupovali su gomilu firmi i napravili biznis saradnje sa mnogima.
I ona nedavna saradnja i ulaganje u Epic je izgleda uradjena uglavnom zbog TV/film/music produkcije.
Sony se ovih godina jako siri po pitanju distribucije muzike i anima.
Demon's Souls je godinama bio #1 request za portovanje, i na kraju su napravili premium remaster.
Remake je kada se promani gameplay, prica i sl. Resident Evil 2 novi npr.
Originalna DS igra i dalje radi u novoj verziji, a Bluepoint je dodao svoj vizuelni engine iznad. Imali su 1:1 igru u novom engine-u, i onda su nabudzili grafiku.
Remaster.
Zovu to remake-om zbog marketinga.
hmmm zanimljivo...ali!Remake != Remaster
1:1 Remake == Remaster