• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

ne mrzi me da kopam, niti moram, pratio sam uzdizaj kickstarter igara, ovo o čemu ti pričaš je čista holier than thou pretpostavka bez mnogo realnog osnova.

važi, ja ću staviti drveni advokat, ako ti staviš nerealni elitista :D

A da je tebe sada pitam, jel ti radi neko od rodbine u tim development timovima i da li smeju da budu van ikakve kritike? :D

Bring it baby! Ja sam za. :cool: :D(y)😄

rG9aKwG.png

Znam ovo, samo da otvorim Ultra Game Players iz 97

MYTH

WcWXMbg.png

EDIT : Prestigao Neverforget jbg

Last edited:
Јесам ли погодио?
Јесам ли погодио?
yEtzam li pogodyyo?

Реци ми Зигота, РЕЦИ МИ ДА YНАМ!

@JackRaid04 Хвала за скен. Ех тај 3D арт рендер из 90-их и са почетка 2000-их. Баш има неки посебан шмек у својој једноставности. Данас доста тога изгледа слично, тада је било уникатније.

Јесте, радио је Банџи и то трилогију читаву, кец, двојка је Soulblighter или тако нешто и тројка је Wolf's Age, чини ми се. Надам се да Зигота не тражи да погодимо баш који је дио.

Е јбг га сад. Мислио сам написати "нешто од Myth трилогије", већ реко' да ме неко не престигне у тој секунди. @Zegota Могао си рећи "да али који?". 😁

Al ga uvalio Voivod, jbg stroga pravila, zatrčava se nezaborav ka sudiji ja za njim čupam mu karton iz ruke, diskfalifikacija, Voivod pleše prema drugom delu stadiona

Ja sam baš hteo da ubacim WW2 segment iz Black Ops al reko neko će napisati NEKI OD CALL OF DUTY i onda nema poente

Еих, то је баш натегнут примјер. Myth је опскуран серијал данас.

Samo hoću da kažem sad znam da mora baš tačan deo da se navede, nema labavo

Back
Top Bottom