• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Yuka je progovorila engleski, tj. pisala je, verovatno uz pomotj, ali eto, retko se deshava:

Ko ne zna o chemu Yuka pricha:

Nisam stigao pisati, a taman je bio fin turnir :( Oh well, nije kao da neko zapravo prati.

No, za lep pochetak dana postarala se, kao i uvek, Arisu:

Moja cura Hyper Misao je pokazala svoj novi kostim:

Misao i Shoko su se ovakve pojavile, umirao sam od smeha, odlichne su! Nisam ochekivao od Shoko da tje mi biti toliko zabavna, ali udlichno se uklopila sa shashavom Misao.

Za kraj, najbitnije je da su Yuka Sakazaki i Mizuki pobedile Suzume i Arisu :3

Zapravo, za kraj ... Miyu Yamashita i Maki Itoh su pokazale da su odlichne zajedno:

Nedelja je, pa je vreme za cuteness, plus Valentine's day :3

Suzume:

Haruna Neko:

Pom <3 :

Noa:

Kamiyu :ROFLMAO:

Double post, zato shto ima josh Valentine's day chestitki :3

Arisu :3 :

Miu:

Miyu i Up Up Girls:

Maki Itoh se ne javlja, update-ovatju post kad se javi sa nechim na foru "Happy Valentine's day simp motherfuckers"

Dakle, kakav pochetak dana. Probudim se, docheka me ovo:

Prvi mech - Yuka Sakazaki vs Mei Suruga
Ochigledno je da se trude da poguraju Mei, nemam nishta protiv toga, ali se vidi da Mei ima josh mnogo da vezhba. Dobra je kao Mei Saint-Michel, i kao Mei Suruga, ali se vidi da su kamermani odradili dobar posao da isprave neke njene greshke, plus se Yuka trudila da sve izgleda odlichno. No, obe su se trudile poprilichno, izvodile veoma atraktivne poteze, Yuka je mech zavrshila sa Magical Girl 450 Splash, koji uvek izgleda odlichno! Ochekivao sam da pobedi Yuka, a ochekujem je i u finalu.

Drugi mech - Veny vs Emi Sakura
Nije me preterano zanimao ovaj mech, ali je bio veoma dobar. Veny je isposhtovala Hanu Kimuru koja se, na zhalost, ubila proshle godine, tako shto se pojavila u njenom kimonou. Vidi se da su obe devojke iskusne, usrao sam se kada sam video kakav dropkick je Veny odradila. Definitivno mi je drago shto nisam preskochio ovaj mech. Entrance song od Veny sabija!

Tretji mech - Maki Itoh vs Ryo Mizunami
Ko je pobedio? :) Maki Itoh je uletela pevajutji pesmu koju je snimila sa Mizuki (koja je bila chlan Itoh Respect Army). Ryo Mizunami je od samog ulaska pokazivala da je badass i da sa njom nema zajebancije, svidja mi se njen imidzh. Mech nije bio interesantan kao prethodna dva, ali se definitivno vidi da se Maki uozbiljila i da shvata kechanje ozbiljno, plus se primeti da je treniranje sa Chris Brookes pomoglo. Maki se kliberila i glupirala za vreme mecha, ali ni jednom nije opsovala neshto (barem ne na engleskom), niti je pokazala srednji prst. No, Ryo Mizunami je ochekivano pobedila. Ne bi bilo fer da Maki pobedi, koliko god se trude da je poguraju, a trude se svojski. Iskustvo je pobedilo! Maki je izvela kokeshi, potez koji me uvek poshteno nasmeje, samo mi je bedak shto nisu pokazali njeno lice dok izvodi potez.

Chetvrti mech - Aja Kong vs Rin Kadokura
Shta retji? Ovde se pobednik znao od samog starta. Aja je legenda sa preko 30 godina iskustva u ringu, s njom nema zajebancije. Na zhalost, mech je bio kratak. Rin se trudila bogovski, chak je odradila i lep swinging ddt kao i senton, ali Aja ju je urnisala sa diving elbow, kao i ostalim potezima gde koristi svoju masu. Fun fact, Aja gotivi anime i Evangelion :3

Drago mi je shto komentator zna MORE podataka o svim japanskim devojkama, chak je spomenuo neke stvari koje nisam znao. No, vidi se da se iscimao da nauchi masu stvari o Maki Itoh, definitivno ovo nije njeno poslednje pojavljivanje u AEW. E sad, koliko god meni Maki bila draga, smatram da postoje bolji rvachi od nje koji zasluzhuju da se probiju na zapad. Mozhda je jezik problem, ali sumnjam, s obzirom da je Yuka Sakazaki odlichno prihvatjena u AEW u 2019 i 2020, iako rech engleskog ne zna. Ono, Maki je aktivna na social media, eksponira se i ima zanimljiv gimmick, ali i dalje mislim da neke druge devojke zasluzhuju shansu u AEW pre nje.

Za kraj, Twitter reakcije na mecheve:

Maki Itoh:

Yuka Sakazaki:

Malo o svom entrance song koji je NAJBOLJI ENTRANCE SONG IKADA!!! AYAYAYAYAYAYAYAY!

Mei Suruga:

Pochastili nas sa josh jednim free mechom:

Marika Kobashi i Moka Miyamoto VS Pom Harajuku i Haruna Neko

Ne ochekivati nishta spektakularno, ipak su u pitanju devojke koje nemaju mnogo iskustva. Voleo bih da vidim da se Pom vishe trudi, chisto da ne bude samo comedy wrestler, no deluje kao da ide u tom pravcu.

In other news, Hyper Misao lajkovala moj komentar 🤩

Nodoka je okachila kako izgleda kada Yuka zlostavlja:

Plus Arisu za cuteness faktor:

Vreme je za chetvrt finale! Mozhe se pogledati i americhka strana mecheva, ali koga zabole? :D

Yuka Sakazaki VS Emi Sakura

Kakav mech! Dakle, odlichno! Yuka je popila mnoooogo batina, Emi ju je bacakala po ringu kao da je igrachka. Lomila ju je i izudarala poshteno, ali se Yuka nije dala do samog kraja. Pravo uzhivanje je bilo gledati ovaj mech, chak sam bio spreman da Yuka izgubi, ali ne! Uspela je Yuka na kraju da izmajmunishe neshto i pobedi.

Zamishljam Maki kako sedi kraj nje i govori joj "e tu dodaj 'motherfucker'".

Aja Kong vs Ryo Mizunami

Dve gospodje sa mnogo iskustva. Aja sa preko 30 godina iskustva, i Ryo sa nekih 16 godina iskustva. Aja je pokazivala da je dominantna, a Ryo se klasichno kurchila. Aja ume bash silovito da tresne protivnika, i to izgleda odlichno, ali Ryo se lavovski borila. Aja je pokushala malo da vara, ali to ju je koshtalo mecha. Nije uspela dovoljno brzo da se vrati u ring, a Ryo je to iskoristila

Sledetje nedelje - polufinale Yuka Sakazaki protiv Ryo Mizunami.

Bonus Arisu cuteness faktor:

Last edited:
Sutra je show u Osaki.

Mirai Maiumi VS Arisu Endo

EvIU9m8VkAkMUDm.jpg

Koliko god mi Mirai bila kul, Arisin cuteness faktor me osvojio. Sve u svemu, ovo bi trebalo da bude zabavno.

3-way Match - Hyper Misao VS Marika Kobashi VS Haruna Neko

EvIo54RUUAIlpYJ.jpg

E, ovo tje da bude dobra zezancija. Svim srcem uz Misao!

Tag match - Nodoka Tenma i Yuki Aino VS Raku i Pom Harajuku

EvIU7fzVIAAxAiI.jpg

Tenma i Aino su uigrane, odlichno im ide zajedno, ali chuda su mogutja. :) Kao i uvek, navijam za tim gde je Pom <3

6-woman Tag Match - Miu Watanabe, Suzume i Moka Miyamoto VS Hikari Noa, Mahiro Kiryu i Sena Shiori

EvIo4WQUYAIm0ms.jpg

Zna se shta mislim o ovakvim tag mechevima, gledatju u nekakvom polu snu chisto da isposhtujem.

8-woman Tag Match - Rika Tatsumi, Yuka Sakazaki, Mizuki i Shoko Nakajima VS Yuki Kamifuku, Miyu Yamashita, Maki Itoh i Nao Kakuta

EvIU4sMVkAgrvU_.jpg

Taman pomislim da ne mozhe gore od 6-woman tag match, kad ono...(pojma nemam zashto ne mogu iskljuchiti bold ovde). S leve strane imamo 3 iskusne cure i jednu manje iskusnu, a sa desne jednu iskusnu i 3 manje iskusne. Nervira me shto ovoliki broj talentovanih rvachica i velikih imena ubacuju u jedan mech. Gledatju, ali tju sve vreme da se nerviram jer je 8-woman tag match.

edit: ubachene slike svih mecheva

Last edited:
Poshto je ponedeljak, vreme je za AEW!

Sve mozhete gledati ovde:

Ali ako biste radije da chitate shta ja palamudim o svemu tome, samo nastavite dalje.

Show pochinje sa:
Hikaru Shida, Mei Suruga i Rin Kadokura VS Emi Sakura, Veny i Maki Itoh

Za one koji ne prate, ko osvoji Japan VS USA turnir, bori se protiv Hikaru Shida (trenutni women's champion u AEW), pa je lepo videti ovako neshto. No, Maki Itoh prva utrchava i peva svoju pesmu "War", a komentatori su ochigledno zavoleli Maki, simpatichno je slushati ih kako prichaju o njoj.
Nakon Maki ulazi Veny u kimonou koji odlichno izgleda. Zatim upada Emi Sakura u svojem royal odelu.
Nakon prve trojke, upada druga. Prvo uletje Mei Suruga i izgleda super slatko dok radi to. Nakon Mei stizhe Rin Kadokura, a nakon nje shampion, Hikaru Shida! Ona uvek odlichno izgleda i ima nekakvu badass/cute auru (a ima i fino dupe, shto znaju oni koji su pratili njenu gravure idol karijeru).

Pre pochetka mecha, tim na kojem je Hikaru Shida pruzha ruke drugom timu, ochekivao sam da Maki pokazhe srednji prst, ali ochigledno joj je neko objasnio da to ne radi, pa je samo odmahnula rukom, shteta. Sve tri odmah saletju Hikaru, Maki pokushava Kokeshi, ali joj ne polazi za rukom. Maki se krevelji u svom maniru, ali Hikaru jednostavno odgovara batinama. Rin i Emi se shibaju, fin diving foot stomp i cannonball senton, ali Emi se ne predaje vetj je nabada na back-breaker - dva puta! Veny upada da shutira Rin u glavu, ali Mei suruga hvata Veny za noge i saplitje je (samo za @s_hyperion), shto Rin iskorishtava da dropkickuje Veny. Rin se penje na najvishi konopac i odatle skache i dropkickuje Veny josh jednom, ali joj Veny odgovara svojim dropkickom. Rin joj radi suplex, i konachno dolazi do prvog pinovanja. Rin i Veny jebeno odlichno funkcionishu zajedno, uzhivanje je gledati kako se shibaju!

Mei Suruga odgurava svoju partnerku Hikaru kako bi ona uletela u ring i tukla Veny. Njih dve takodje super funkcionishu zajedno, a i kul je videti facebuster kojim Veny sabija Mei. Emi upada u ring da objasni Mei ko je kraljica. Suze mi idu od smeha dok gledam Maki kako upada u ring samo da bi "pevala" dok Emi vrti Mei, a nakon toga uspeva i Kokeshi, no uspeva da se posvadja sa Emi.

Konachno uletje Hikaru Shida da se bije sa svojim trenerom - Emi Sakura. Veoma atraktivni potezi se redjaju jedan za drugim, i ni jedna od cura se ne predaje. Auf, tek sada vidim da sam se raspisao, a ne bih da duzhim preterano. Iako je u pitanju 3VS3 mech, uzhivao sam od pochetka do kraja, shto me iznenadilo. Ceo mech je odlichan, ali pobednik je ochekivan - Hikaru Shida, Mei Suruga i Rin Kadokura!

Yuka Sakazaki VS Ryo Mizunami (Finale japanskog bracketa)

Yuka uletje uz najbolju entrance pesmu ikada i pokazuje da je najharizmatichnija (ako se ja pitam). Ryo, kao i uvek, 100% badass.
Mech nije ni pocheo, a Yuka je uspela da pokazhe da je preslatka i presmeshna u isto vreme. Yuka i Ryo se rukujo, a Ryo to koristi kako bi joj smrskala shake. Ryo koristi svoju fizichku superiornost od samog starta i napada Yukine ruke, lomi joj zglobove i udara u rame. Sretjom, Yuka koristi svoju agilnost da se iskobelja iz nevolje i udari kontru. Yuka radi dropkick koji ni malo ne poljuljava Ryo, ali nakon malo cimanja, Yuka joj nabija prste u ochi. Yuka pokushava da pinuje Ryo par puta, ali nema shansi da tje to da upali ovako rano.

Yuka radi josh par dropkickova, ali Ryo uspeva da pobegne iz ringa kako bi skupila snagu. Ryo podizhe Yuku i radi joj body slam na koji Yuka reaguje karakteristichnim bacakanjem nogu :ROFLMAO:
Ryo radi josh jedan body slam i leg drop, pokushava da pinuje Yuku, ali ne uspeva. Mala digresija, nikada nisam gotivio mushkobanjaste cure, ali Ryo je odlichna! Savrsheno joj lezhi taj imidzh nekakve badass mushkarache koja prebija. Ryo je izudarala Yuku, ali Yuka uspeva da se iskobelja iz nevolje i baca Ryo u tjoshak, nakon chega se zaletje i udara je kolenom u lice. Komedija mi je kad god cure urade neki potez na koje americhki komentatori nisu navikli, komentatori kazhu "almost like a..." "something like a..." ili "into ... into a ... submission hold". No, Yuka nameshta Ryo u submission hold i lomi joj koleno i nozhni zglob. Ryo uspeva da dohvati konopac, stoga je Yuka pushta iz submission holda.

Ryo uspeva da uspostavi kontrolu i sabija Yuku o zemlju supleksom. Supleks prati sa clothesline i leg drop. Pokushava pin, ali Yuka uspeva da dodje sebi. Ryo pokushava potez kojim je pobedila Maki Itoh, ali Yuka uspeva da uhvati Ryo u triangle choke. Ryo se skoro ugasila, ali uspeva da iskoristi svoju snagu kako bi podigla Yuku i radi joj power bomb.

Devojke razmenjuju more udaraca, Yuka pokushava kombo koji zavrshava sa lariatom, ali Ryo se ne da! Yuka se penje na tretji konopac, svi znamo shta sledi - Magical Girl Splash! Yuka pinuje Ryo, ali Ryo uspeva da se digne. Yuka se ponovo penje na tretji konopac, pokushava Magical Girl 450, ali Ryo uspeshno izbegava to, a Yuka uspeva da se docheka na noge.

Ryo radi odlichan spear kojim baca Yuku na zemlju, pokushava pin, ali Yuka uspeva da odradi reverse na pin, ali nishta od toga. Ryo radi josh jedan spear, a zatim clothesline. Pokushava pin i za malo uspeva. Ryo radi potez kojem bash ne znam ime, pinuje Yuku... i pobedjuje. :( Nisam ochekivao ovo, kapirao sam da tje Yuka da ide do samog kraja... shteta. Sad times :cry:

Nakon ove borbe ide americhko polufinale Thunder Rosa VS Riho, ali me za to blago zabole, pogotovo sada kada je Yuka izgubila. Odgledao sam samo da vidim ko tje u finale. Thunder Rosa pobedjuje, shteta.

Za kraj, par tweetova:

Maki Itoh:

Yuka Sakazaki (kapiram da je htela "she" umesto "he", ali ok, barem je pisala na engleskom):

Za kraj, Arisu Endo cuteness:

Jeste da nisu vishe u pitanju TJPW cure, ali odrzhano je finale AEW Japan VS USA turnira, i zna se ko dobija shansu da se bori protiv Hikaru Shida.

Jeste da je pobedila Yuku, ali drago mi je da je ona pobedila, a ne Nyla Rose. Fuck Nyla Rose tbh.

Javitju rezultate velike borbe, i onda se mogu vratiti na TJPW-only. :3

Mogutje je odgledati onaj 4 VS 4 mech od proshlog vikenda besplatno na YT

Iako je 4 na 4, zabavno je. Yuka se preterano zabavlja dok udara Yuki, a mozhete videti i kako izgleda Kokeshi kada Miyu podigne Maki. Mizuki i Yuka su odlichne u ovom mechu, a Miyu ni malo ne zaostaje za njima. Maki standardna komedija koja urla, a Shoko me i dalje iznenadjuje shta je u stanju da uradi tako sitna.

Sve u svemu, zabavan mech, iako je kratak.

p.s. Hvala na 1000 pregleda ovog threada! I dalje je ovo najpopularniji sports thread na Secret Level! 🥰

Mogutje je odgledati onaj 4 VS 4 mech od proshlog vikenda besplatno na YT

Iako je 4 na 4, zabavno je. Yuka se preterano zabavlja dok udara Yuki, a mozhete videti i kako izgleda Kokeshi kada Miyu podigne Maki. Mizuki i Yuka su odlichne u ovom mechu, a Miyu ni malo ne zaostaje za njima. Maki standardna komedija koja urla, a Shoko me i dalje iznenadjuje shta je u stanju da uradi tako sitna.

Sve u svemu, zabavan mech, iako je kratak.

p.s. Hvala na 1000 pregleda ovog threada! I dalje je ovo najpopularniji sports thread na Secret Level! 🥰

Kvalitetan kontent.

Maki Itoh se ochigledno snashla u AEW. Veceras: -Britt Baker/Nyla Rose/Maki Itoh VS Hikaru Shida/Ryo Mizunami/Thunder Rosa

U njenu chast jedan Itoizam... Makizam?

Za kraj, bedak mi je kad radi kokeshi jer, ono, shteti mozgu, ali presmeshne grimase pravi dok radi to:

EvyOHMtVkAAIbXK.jpg

Back
Top Bottom