Nije problem podicicu limit kasnije samo da se konsultujem sa ostalim admin/modovima. Koja cifra bi bila odgovarajuca 15k ili 20k?Hvala. A kako bi bilo da povećamo to ograničenje od 10 hiljada karaktera (sa razmacima)? Ne razumem se mnogo ali znam da sam na nekim forumima viđao postove koji više liče na pripovetke.
Pokusaj sad digao sam na 20k, mislim da bi trebalo da bude taman sad.Ne znam ni sam. 20k?
ne razumem šta očekuješ, nije ti ovo word 365. ako ne planiraš odmah da postaviš temu, piši u tekst editoru nekom, pa pasteuj kad završiš. forumu ništa ne fali, tvoja navika je pogrešnaНемој само да се уздаш у draft опцију овде јер ће ти сав труд бити узалуд након неколико дана. Брише се након 4-5 дана све што стоји у драфту, а није постовано.
Pazi šta želiš, možda se okuražim pa sunem svoju recenziju-viđenje čitavog Twin Peaks serijala, filma i propratnih medija koji su usko povezani. Ako je ikada završim i prestanem sa prepravljanjem i dorađivanjem posle svakog gledanja.Sada zhelim barem jednom na dan da vidim post od preko 10 hiljada rechi!
Samo ovo su tri propratna tekstai propratnih medija koji su usko povezani.
Има пар одличних домаћих видеа на ЈуЋубу о серији. Морам напокон да погледам трећу сезону, па да их онда изгустирам. Почео сам једном и стигао до пола, онда некако успорио и реинсталир'о ОS. Али сигурно је да ћу се вратити, лежи на импровизованом екстерном. Прва сезона је једна од најбољих ствари које сам икада гледао, ма колико сузио категорију. Нешто посебно.Pazi šta želiš, možda se okuražim pa sunem svoju recenziju-viđenje čitavog Twin Peaks serijala, filma i propratnih medija koji su usko povezani. Ako je ikada završim i prestanem sa prepravljanjem i dorađivanjem posle svakog gledanja.![]()
ne bismo to da menjamo jer može da napravi problem sa performansama baze. ovo najbolje da zaboraviteKad smo vec o trazenju za "povecavanje prostora"ja bih zatrazio ako moze da se poveca sa 5 linkova na 10(mislim na yotube links)ne znam da li to spada za sve linkove.Ovo je samo moj predlog ne mora da se usvoji![]()